Eerste ervaring met de Nokia E52

De Nokia E52 is een zakelijk toestel dat opvallend licht is maar relatief zware specificaties heeft mee gekregen van Nokia. Het toestel is breed te noemen maar daarvoor krijg je wel een batterij van de producent terug om trots op te zijn.

Nokia E52

De Nokia E52 is een zakelijk toestel dat afgelopen mei door de producent werd aangekondigd. Het toestel viel toen al op door zijn uiterst dunne design en ook deze keer kunnen we daar maar geen genoeg van krijgen. De eerste keer dat we het toestel in onze handen kregen viel gelijk op dat het toestel bijzonder licht is en amper iets weegt. Zelfs met de grote batterij erbij kun je zeggen dat je een veertje van een toestel in je handen hebt. Daarentegen is het toestel wel breed te noemen aangezien hij bijna je hele handpalm in beslag neemt. De dunheid van het toestel is opvallend maar wel moet gezegd worden dat de behuizing een beetje plastic aanvoelt. Jammer genoeg is er wel op de camera van het toestel bezuinigd. Het toestel kent geen autofocus en enige scherpte is lastig te vinden op de foto’s.

Het toestel zelf is snel als het gaat om programma’s oproepen en door het menu heen scrollen. Ook het opstarten gaat relatief snel en daarnaast zijn de specificaties prima te noemen. Binnenkort kun je een uitgebreide review vinden op All About Phones die geheel in het teken staat van de nieuwe zakelijke topper van de producent; de Nokia E52.

Nokia E52

 

Nokia E52

 

Nokia E52

 

Nokia E52

 

Nokia E52

 

Nokia E52

 

Nokia E52

 

De Nokia E52 bestellen:

Samsung Galaxy S10 leak Ice Universe

Notchloze Galaxy S10 opgedoken met opvallend smalle randen lees verder

Samsung patent twee displays

Samsung denkt na over toestel met twee displays lees verder

Render Google Pixel 3 XL Phone Designer

Dit is de Pixel 3 XL in verschillende kleurtjes lees verder

USB-C

Laad je volgend jaar jouw iPhone ook op met een USB-C lader? lees verder

OnePlus 6 preview design

Waarom de OnePlus 6 op het moment de beste keuze is lees verder

LG G7 ThinQ review design

Eerste gerucht LG G8 ThinQ nu al opgedoken lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters