Eerste ervaring met de Nokia E52

De Nokia E52 is een zakelijk toestel dat opvallend licht is maar relatief zware specificaties heeft mee gekregen van Nokia. Het toestel is breed te noemen maar daarvoor krijg je wel een batterij van de producent terug om trots op te zijn.

Nokia E52

De Nokia E52 is een zakelijk toestel dat afgelopen mei door de producent werd aangekondigd. Het toestel viel toen al op door zijn uiterst dunne design en ook deze keer kunnen we daar maar geen genoeg van krijgen. De eerste keer dat we het toestel in onze handen kregen viel gelijk op dat het toestel bijzonder licht is en amper iets weegt. Zelfs met de grote batterij erbij kun je zeggen dat je een veertje van een toestel in je handen hebt. Daarentegen is het toestel wel breed te noemen aangezien hij bijna je hele handpalm in beslag neemt. De dunheid van het toestel is opvallend maar wel moet gezegd worden dat de behuizing een beetje plastic aanvoelt. Jammer genoeg is er wel op de camera van het toestel bezuinigd. Het toestel kent geen autofocus en enige scherpte is lastig te vinden op de foto’s.

Het toestel zelf is snel als het gaat om programma’s oproepen en door het menu heen scrollen. Ook het opstarten gaat relatief snel en daarnaast zijn de specificaties prima te noemen. Binnenkort kun je een uitgebreide review vinden op All About Phones die geheel in het teken staat van de nieuwe zakelijke topper van de producent; de Nokia E52.

Nokia E52

 

Nokia E52

 

Nokia E52

 

Nokia E52

 

Nokia E52

 

Nokia E52

 

Nokia E52

 

De Nokia E52 bestellen:

OnePlus 6

We zijn verhuisd naar WANT.nl ⚠︎ lees verder

Beste budgetsmartphones uitgelicht

Dit zijn de vijf beste budgetsmartphones van september 2018 lees verder

smartphone auto

OnePlus problemen met Waze app eindelijk opgelost lees verder

Samsung J2 Core

Ook Samsung stapt op de Android Go trein en komt met eerste toestel lees verder

Volgende week is het zover: lancering Huawei Mate 20 Lite lees verder

Sony

Sony legt uit waarom je zo lang moet wachten op je Android Pie update lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters