Eerste ervaring met de Nokia X6-00

All About Phones wist een dag voordat de IFA beurs in Berlijn begon Nokia te strikken om haar nieuwe toestellen aan ons prijs te geven. De eerste ervaring met de nieuwe Nokia X6 kunnen we inmiddels melden nadat we zelf het toestel onder handen hadden genomen.

Nokia X6

De Nokia X6 is het eerste toestel van de nieuwe lijn van Nokia. Deze XpressMusic die voorzien is van een touchscreen heeft een wat gedateerd uiterlijk en wij weten nog niet zo goed wat we van het toestel nou moeten vinden. Het toestel werd op de Nokia-stand getoond en was jammer genoeg niet vergezeld door zijn kleinere broertje de X3. Het toestel is nog maar een paar dagen geleden aangekondigd tijdens Nokia World maar inmiddels kunnen we de eerste ervaringen melden met het toestel die afkomstig zijn van de IFA beurs in Berlijn.

Wat gelijk opvalt aan de X6 als je er mee aan het spelen bent is dat de software nagenoeg identiek is aan die van de Nokia 5800. Het toestel oogt strak, is niet opvallend dun te noemen en ligt redelijk in de hand. Wel voelt de zilvere versie wat plastic aan, echter hebben de zwarte en rode versie daar geen last van. Het toestel is snel te noemen en uiteraard is het intern geheugen dat we ook kennen van de N97 ruim voldoende. De X6 heeft het zelfde toetsenbord als de 5800 en de software ziet er het zelfde uit. Wel zijn er een paar nieuwe dingen in gekomen die betrekking hebben op Comes With Music en daardoor krijgt het toestel een goede ‘music vibe’ mee. De Nokia X6 is op zich een prima toestel maar we zijn niet van mening dat hij eruit springt boven zijn concurrenten. De X6 zal eind dit jaar beschikbaar zijn samen met de dienst Comes With Music.

Nokia X6

 

Nokia X6

 

Nokia X6

 

Nokia X6

 

Nokia X6

 

Nokia X6

 

OnePlus 6 Oppo R15

OPPO R15 onthuld: maak kennis met de OnePlus 6 lees verder

Huawei P20 Lite

Huawei P20 Lite nu officieel in Nederland verkrijgbaar lees verder

iPhone SE2 (mogelijk)

Kruising opgedoken tussen iPhone X en iPhone SE lees verder

Wiko View 2 Pro preview Samsung Galaxy S10

Samsung heeft grootse plannen voor Samsung Galaxy S10 lees verder

HTC U12+

Eindelijk gelekt: Maak kennis met de HTC U12+ lees verder

Nokia 2 met stock Android

Dit zijn de beste smartphones met stock Android lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters