Eerste ervaring met de Nokia X6-00

All About Phones wist een dag voordat de IFA beurs in Berlijn begon Nokia te strikken om haar nieuwe toestellen aan ons prijs te geven. De eerste ervaring met de nieuwe Nokia X6 kunnen we inmiddels melden nadat we zelf het toestel onder handen hadden genomen.

Nokia X6

De Nokia X6 is het eerste toestel van de nieuwe lijn van Nokia. Deze XpressMusic die voorzien is van een touchscreen heeft een wat gedateerd uiterlijk en wij weten nog niet zo goed wat we van het toestel nou moeten vinden. Het toestel werd op de Nokia-stand getoond en was jammer genoeg niet vergezeld door zijn kleinere broertje de X3. Het toestel is nog maar een paar dagen geleden aangekondigd tijdens Nokia World maar inmiddels kunnen we de eerste ervaringen melden met het toestel die afkomstig zijn van de IFA beurs in Berlijn.

Wat gelijk opvalt aan de X6 als je er mee aan het spelen bent is dat de software nagenoeg identiek is aan die van de Nokia 5800. Het toestel oogt strak, is niet opvallend dun te noemen en ligt redelijk in de hand. Wel voelt de zilvere versie wat plastic aan, echter hebben de zwarte en rode versie daar geen last van. Het toestel is snel te noemen en uiteraard is het intern geheugen dat we ook kennen van de N97 ruim voldoende. De X6 heeft het zelfde toetsenbord als de 5800 en de software ziet er het zelfde uit. Wel zijn er een paar nieuwe dingen in gekomen die betrekking hebben op Comes With Music en daardoor krijgt het toestel een goede ‘music vibe’ mee. De Nokia X6 is op zich een prima toestel maar we zijn niet van mening dat hij eruit springt boven zijn concurrenten. De X6 zal eind dit jaar beschikbaar zijn samen met de dienst Comes With Music.

Nokia X6

 

Nokia X6

 

Nokia X6

 

Nokia X6

 

Nokia X6

 

Nokia X6

 

Android P 9.0

Deze smartphones krijgen allemaal Android P lees verder

Wiko view 2

Wiko View 2 Review lees verder

Samsung Galaxy S10 geen achter vingerafdrukscanner

‘Samsung Galaxy S10 krijgt geen vingerafdrukscanner achterop’ lees verder

Light smartphone met negen camera's

Light werkt aan smartphone met negen camera’s lees verder

iPhone X Plus dummy

iPhone X Plus en iPhone 9 dummies opgedoken in video lees verder

Pixel 3 XL render

360-graden Pixel 3 en Pixel 3 XL renders gelekt lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters