Eerste ervaring met de Nokia X6-00

All About Phones wist een dag voordat de IFA beurs in Berlijn begon Nokia te strikken om haar nieuwe toestellen aan ons prijs te geven. De eerste ervaring met de nieuwe Nokia X6 kunnen we inmiddels melden nadat we zelf het toestel onder handen hadden genomen.

Nokia X6

De Nokia X6 is het eerste toestel van de nieuwe lijn van Nokia. Deze XpressMusic die voorzien is van een touchscreen heeft een wat gedateerd uiterlijk en wij weten nog niet zo goed wat we van het toestel nou moeten vinden. Het toestel werd op de Nokia-stand getoond en was jammer genoeg niet vergezeld door zijn kleinere broertje de X3. Het toestel is nog maar een paar dagen geleden aangekondigd tijdens Nokia World maar inmiddels kunnen we de eerste ervaringen melden met het toestel die afkomstig zijn van de IFA beurs in Berlijn.

Wat gelijk opvalt aan de X6 als je er mee aan het spelen bent is dat de software nagenoeg identiek is aan die van de Nokia 5800. Het toestel oogt strak, is niet opvallend dun te noemen en ligt redelijk in de hand. Wel voelt de zilvere versie wat plastic aan, echter hebben de zwarte en rode versie daar geen last van. Het toestel is snel te noemen en uiteraard is het intern geheugen dat we ook kennen van de N97 ruim voldoende. De X6 heeft het zelfde toetsenbord als de 5800 en de software ziet er het zelfde uit. Wel zijn er een paar nieuwe dingen in gekomen die betrekking hebben op Comes With Music en daardoor krijgt het toestel een goede ‘music vibe’ mee. De Nokia X6 is op zich een prima toestel maar we zijn niet van mening dat hij eruit springt boven zijn concurrenten. De X6 zal eind dit jaar beschikbaar zijn samen met de dienst Comes With Music.

Nokia X6

 

Nokia X6

 

Nokia X6

 

Nokia X6

 

Nokia X6

 

Nokia X6

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. Tina -

    Ik heb 1 vraagje over de x6, dingen zoals facebook schijn je erop te kunnen vinden maar hoe vindt je die vanuit het menu?
    Ben er al de hele morgen mee bezig en kan het maar niet vinden.

    Help astublieft.

Apple apparaten

Zo stap je naadloos over van Apple naar Android lees verder

Waarom iPhones het volgend jaar winnen van Android toestellen lees verder

Samsung Galaxy A8 (2018) lekt in vol ornaat: Infinity Display lees verder

Samsung Galaxy S8 home knop

Onthullingsdatum Samsung Galaxy S9 en goed nieuws gelekt lees verder

T-Mobile

Kogel door de kerk: T-Mobile neemt concurrent Tele2 over lees verder

Vivo vingerafdrukscanner

Bevestigd: dit is de eerste smartphonefabrikant met vingerafdrukscanner in scherm lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters