Eerste ervaring met de Samsung B3310

De Samsung B3310 is een beetje het lelijke eendje in het Samsung assortiment. Het toestel is vooral gericht op jongeren maar je moet het toestel of echt heel mooi vinden of totaal niet.

Samsung B3310

Op de IFA-stand van Samsung was uiteraard ook de onlangs aangekondigd Samsung B3310 te vinden. Het toestel zag er in het echt nog aparter uit dan op de persfoto’s van de producent. Wat vooral opviel was dat het toestel een beetje een hoog plastic gehalte heeft en dat is vooral goed te zien aan de achterkant van het toestel. De toetsen aan de zijkant van het toestel zijn even wennen maar aan de andere kant zit er ook enige vorm van logica in aangezien je in landscape-mode zo erg goed een nummer kunt invoeren. Wel is het dan weer omslachtig dat je het toestel moet omgooien om een beetje normaal een nummer te kunnen invoeren.

Het toetsenbord is daarentegen wel weer prettig ook al die aan de kleine kant. Het toestel zelf is ook al erg klein en dat ligt op zich best prettig in je handpalm. Desalniettemin voelt het geheel wel een beetje goedkoop aan ook is de prijs er uiteraard wel naar. Het interface is weer wel helemaal afgestemd op het toestel en dat ziet er erg vrolijk en leuk uit. Al met al is de B3310 een toestel dat waarschijnlijk vast goed zal gaan lopen onder de jongeren maar wij beschouwen dit toestel net als de Samsung BeatDJ al een studiemodel van de producent.

Samsung B3310

 

Samsung B3310

 

Samsung B3310

 

Samsung B3310

 

Samsung B3310

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 1. marije -

  Ik heb deze telefoon en bij mij valt hij ook vaak uit, al als ik hem open of dicht klap soms.
  dat is echt heel vervelend. Ik weet ook niet hoe het komt maar dit is het enige vervelende eraan,
  want verder vind ik de telefoon superfijn!

 2. Jeffrey -

  Ik heb deze mobiel ook maar bij mij valt hij heel vaak uit en ik wou vragen of jullie dit ook kunnen merken ik heb hem nog niet zo lang en dat hoort dat toch niet ¿?

 3. Katherina -

  ik ben aan et overwegen om dit mobieltje te kopen, veel mensen uit mijn klas vinden hem maar nix maar ik vind hem geweldig, maar is dit mobieltje wel handelbaar?? snel sms'sen, makkelijk bellen en vooral is er veel geheugenruimte?? van de site van Samsung werd ik namelijk neit veel weizer… Wie wil me helpen??:S

 4. voetbalgirl -

  ik zou graag deze gsm kopen maar vraag me af dat dit een degelijke gsm is voor mij ik heb nu ook, een samsung en zou graag bij een samsung blijven is dit gemakkelijk voor mee te werken laat mu iets weten
  grtjz:S

  1. Dominick -

   Ligt er een beetje aan wat je van je toestel wilt…. Welke heb je nu en ben je daar tevreden mee?

   Ik zou zelf niet kunnen leven met de vreemde lay-out van de cijfertoetsen, maar als dat geen probleem voor je is en je sms't veel, dan lijkt het me een prima keuze.

  1. Danijel -

   Inderdaad. En wat Samsung erg goed door heeft is dat de jeugd de toekomst is en hoe eerder die in aanraking komen met je product, hoe beter 🙂

LG K8 en LG K10: LG onhult nieuwe budgetmodellen lees verder

Gelekte renders tonen driedubbele camera Huawei P20 lees verder

iOS Android

Waarom de keuze tussen iOS en Android nog steeds belangrijk is lees verder

Land Rover Explore

Land Rover onthult nieuwe outdoor smartphone lees verder

Samsung Galaxy S9

Samsung Galaxy S9 duikt eindelijk ook op in het wild lees verder

Samsung Galaxy S9 Lilac Purple

Deze drie Galaxy S9 features zouden je over de streep kunnen halen lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters