Eerste ervaring met de Samsung B3310

De Samsung B3310 is een beetje het lelijke eendje in het Samsung assortiment. Het toestel is vooral gericht op jongeren maar je moet het toestel of echt heel mooi vinden of totaal niet.

Samsung B3310

Op de IFA-stand van Samsung was uiteraard ook de onlangs aangekondigd Samsung B3310 te vinden. Het toestel zag er in het echt nog aparter uit dan op de persfoto’s van de producent. Wat vooral opviel was dat het toestel een beetje een hoog plastic gehalte heeft en dat is vooral goed te zien aan de achterkant van het toestel. De toetsen aan de zijkant van het toestel zijn even wennen maar aan de andere kant zit er ook enige vorm van logica in aangezien je in landscape-mode zo erg goed een nummer kunt invoeren. Wel is het dan weer omslachtig dat je het toestel moet omgooien om een beetje normaal een nummer te kunnen invoeren.

Het toetsenbord is daarentegen wel weer prettig ook al die aan de kleine kant. Het toestel zelf is ook al erg klein en dat ligt op zich best prettig in je handpalm. Desalniettemin voelt het geheel wel een beetje goedkoop aan ook is de prijs er uiteraard wel naar. Het interface is weer wel helemaal afgestemd op het toestel en dat ziet er erg vrolijk en leuk uit. Al met al is de B3310 een toestel dat waarschijnlijk vast goed zal gaan lopen onder de jongeren maar wij beschouwen dit toestel net als de Samsung BeatDJ al een studiemodel van de producent.

Samsung B3310

 

Samsung B3310

 

Samsung B3310

 

Samsung B3310

 

Samsung B3310

 

Samsung Galaxy S10 leak Ice Universe

Notchloze Galaxy S10 opgedoken met opvallend smalle randen lees verder

Samsung patent twee displays

Samsung denkt na over toestel met twee displays lees verder

Render Google Pixel 3 XL Phone Designer

Dit is de Pixel 3 XL in verschillende kleurtjes lees verder

USB-C

Laad je volgend jaar jouw iPhone ook op met een USB-C lader? lees verder

OnePlus 6 preview design

Waarom de OnePlus 6 op het moment de beste keuze is lees verder

LG G7 ThinQ review design

Eerste gerucht LG G8 ThinQ nu al opgedoken lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters