Eerste ervaring met de Samsung B7620 Giorgio Armani

De nieuwe Samsung Giorgio Armani is een telefoon die zowel mode met kracht moet gaan combineren. De specificaties heeft het toestel al maar wij nemen een kijkje naar het uiterlijk en uiteraard het totaal plaatje.

Samsung B7620 Giorgio Armani

Amper een week geleden wist Samsung tijdens de Miljonair Fair Nederland te verblijden met de nieuwe Armani-telefoon. Dit toestel wordt gekenmerkt door niet alleen het uiterlijk maar vooral door de specificaties ervan. Eigenlijk is deze Armani-telefoon een Samsung Qwerty maar dan met een kleurtje. Het toestel is eigenlijk van origine bedoeld voor de zakelijke gebruikers maar nu wil Samsung ook de wat meer modebewuste gebruikers lokken met een telefoon die zowel looks als specificaties heeft. Overigens is het goed om te weten dat deze uitvoering een aardig prijskaartje heeft maar daarvoor krijg je wel een hoop terug en ook het accessoirespakket is niet mis. De normale versie van deze telefoon is deze maand zelfs op de eerste positie gekomen van onze Telekoopgids.

De Armani-telefoon is en redelijk groot apparaat. Erg stijlvol is hij hierdoor niet aangezien hij redelijk dik is wat uiteraard met name komt door het toetsenbord. Wel zijn alle knopjes netjes afgewerkt en ook zit de menu-knop op de voorkant ziet er dan ook netjes uit. Het toestel voelt wel erg degelijk aan het de interface is net als bij de Omnia Qwerty helemaal aangepast door Samsung aangezien het TouchWiz 2 laagje er overheen gegoten is. Het toestel reageert wederom erg snel door de krachtige 800MHz processor die erin zit gecombineerd met Windows Mobile 6.5. Het scherm reageert goed van het toestel en ook het opstarten gaat vlot. Overigens zijn de menu’s gehuld in een speciaal Armani sausje waardoor alles er net wat fraaier uit ziet en alles lijkt meer hierdoor op elkaar afgestemd.

Al met al lijkt de Armani een prima telefoon die wel wat aan de grote kant is. De prijs is wat aan de hoge kant voor deze telefoon maar daarvoor krijg je dan wel weer een erg compleet toestel voor terug. Binnenkort kun je een uitgebreide review van deze telefoon op All About Phones verwachten.

Samsung B7620 Giorgio Armani

 

Samsung B7620 Giorgio Armani

 

Samsung B7620 Giorgio Armani

 

Samsung B7620 Giorgio Armani

 

Samsung B7620 Giorgio Armani

 

Samsung B7620 Giorgio Armani

 

Samsung B7620 Giorgio Armani

 

Samsung B7620 Giorgio Armani

 

Samsung B7620 Giorgio Armani

 

De Samsung B7620 Giorgio Armani bestellen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

iOS Android

Waarom de keuze tussen iOS en Android nog steeds belangrijk is lees verder

Land Rover Explore

Land Rover onthult nieuwe outdoor smartphone lees verder

Samsung Galaxy S9

Samsung Galaxy S9 duikt eindelijk ook op in het wild lees verder

Samsung Galaxy S9 Lilac Purple

Deze drie Galaxy S9 features zouden je over de streep kunnen halen lees verder

iPhone SE 2

Apple komt begin juni met 4.2-inch iPhone SE 2: specificaties gelekt lees verder

Samsung Galaxy S9

Dit is de Samsung Galaxy S9 in alle beschikbare kleuren lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters