Eerste ervaring met de Samsung Blue Earth

Samsung heeft op de IFA beurs in Berlijn eindelijk een werkend model neergezet van de Samsung Blue Earth. All About Phones nam het toestel onderhanden en kwam tot de conclusie dat eco-toestellen wel degelijk interessant zijn.

Samsung Blue Earth

Samsung had zes maanden geleden een nieuw studiemodel op de planken gezet die helemaal gericht was op de natuur. Het toestel zou de Blue Earth gaan heten en zou daarnaast voorzien zijn van een zonnepaneel die op de achterkant van het toestel bevestigd is. Jammer genoeg had Samsung tijdens de aankondiging op het MWC geen werkend model bij zich en dat was teleurstellend te noemen. Inmiddels zijn we zes maanden verder en op een andere beurs en deze keer is het wel raak. We konden eindelijk met de Samsung Blue Earth spelen. Het toestel was in grote getale aanwezig en werkte erg goed. Hieronder de eerste ervaring met de Samsung Blue Earth.

De Blue Earth is een opvallend klein toestel dat erg lekker in de hand ligt. Het toestel is mooi rond en dat komt door de afgeronde hoeken die prettig aanvoelen. Het toestel zelf heeft een geheel aangepast OS die helemaal toegespitst is op het behoud van het milieu. Zo kun je berekenen hoe veel bomen je op een dag bespaard hebt en zitten er tips in het toestel om beter met het milieu om te gaan. Het toestel heeft ook een zonnepaneel op de achterkant waarmee je het toestel kunt opladen. Als je het toestel een uur in de zon laat liggen dan kun je er ongeveer tien minuten mee bellen. Het toestel werkt nagenoeg het zelfde als de Samsung Jet en is daarnaast ook snel te noemen. Volgens Samsung moet het toestel oktober in de winkels gaan liggen in ons land. Samsung benadrukt dat het toestel erg milieuvriendelijk is geproduceerd en dat is onder anderen te zien aan de erg kleine doos waarin het toestel komt.

Samsung Blue Earth

 

Samsung Blue Earth

 

Samsung Blue Earth

 

Samsung Blue Earth

 

OnePlus 6

We zijn verhuisd naar WANT.nl ⚠︎ lees verder

Beste budgetsmartphones uitgelicht

Dit zijn de vijf beste budgetsmartphones van september 2018 lees verder

smartphone auto

OnePlus problemen met Waze app eindelijk opgelost lees verder

Samsung J2 Core

Ook Samsung stapt op de Android Go trein en komt met eerste toestel lees verder

Volgende week is het zover: lancering Huawei Mate 20 Lite lees verder

Sony

Sony legt uit waarom je zo lang moet wachten op je Android Pie update lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters