Eerste ervaring met de Samsung Diva S7070 en S5150 ladyphones

Samsung had tijdens de Miljonair Fair niet alleen zijn horlogetelefoon meegenomen samen met de Armani-telefoon, maar ook nieuwe ladyphones uit de Diva-serie. All About Phones mocht alvast met deze babemagnets spelen.

Samsung Diva launch

Samsung maakte een paar weken gelden zijn nieuwe ladyphones kenbaar aan het grote publiek. De twee nieuwe toestellen zijn de eerste twee telgen uit de Diva-serie van de producent en aangezien er meer dan genoeg diva’s aanwezig waren op de Miljonair Fair in Amsterdam dit jaar, had Samsung besloten om deze twee telefoontjes ook daar alvast op te stellen. Jammer genoeg had Samsung geen diva’s tot zijn beschikking bij de toestellen dus moesten we daarvoor zelf zorgen maar gelukkig hoefden we niet ver te zoeken en vonden we al snel twee dames die graag met deze damestelefoons op de foto wilden voor ons.

Maar uiteraard kwamen wij niet voor de dames maar voor de telefoons naar de Miljonair Fair. Zoals gezegd had Samsung naast de Armani-telefoon en de horlogetelefoon ook twee nieuwe Diva’s weten los te peuteren uit Korea en uiteraard mochten wij met beide telefoons even spelen. Allereerst viel de opvallende achterkant op van beide toestellen. De bolletjes aan de achterkant houden wat onwennig vast maar komen niet heel irritant over. Het is weer eens wat anders zou je kunnen zeggen en volgens Samsung wordt hier wederom een fashionstatement mee gemaakt. De S7070 is een touchscreentelefoon die op het eerste gezicht snel reageert en uiteraard de beschikking heeft over de TouchWiz 2-interface. Het toestel voelt wel een beetje plastic aan maar dit wordt ontrokken aan het oog door de witte kleur en de roze menu’s die speciaal ingericht zijn voor de dames. Samsung heeft zich weer helemaal uitgeleefd op de interface aangezien het toestel van top tot teen voor de dames gemaakt is. Dit zie je terug aan het speciale lettertype dat zeer vrouwelijk is en uiteraard ook de roze menu’s en speciale menuopties zullen menig vrouwenhart weten te stelen.

De S7070 is een leuke telefoon maar echt nieuwe toegevoegde waarde is niet echt tegenover het huidig assortiment van Samsung. Je zou dit toestel kunnen zien als een Marvel die speciaal gemaakt is voor de dames en daar houdt het dan ook wel op.

Samsung S7070 Diva

 

Samsung S7070 Diva

 

Samsung S7070 Diva

 

Samsung S7070 Diva

 

Samsung S7070 Diva

 

Samsung S7070 Diva

 

Samsung S7070 Diva

 

Samsung Diva S7070 en S5150

De Samsung S5150 Diva is een telefoon die iets meer uitspringt binnen het assortiment van Samsung. Naast de opvallende kleur van het toestel heeft de Koreaanse producent het weer eens gedurfd om een clamshelltelefoon te produceren en dat zal de producent zeer zeker niet duur komen te staan aangezien hier nog erg veel vraag naar is maar opvallend weinig aanbod. De S5150 heeft aan de buitenkant een klein scherm dat de tijd en gemiste oproepen weergeeft. De kleuren van dit scherm zijn in lijn met de kleuren van het toestel zelf. Verder valt op dat bij deze telefoon de gehele buitenkant gemaakt is van de opstaande bultjes waardoor vrouwen er juist wel of juist niet van zullen gaan houden.

De telefoon is snel in gebruik en heeft het bekende ladyphone-menu zoals we dat ook kennen van zijn voorgangers. Ook hierin zitten weer de nodige extra opties voor vrouwen en het binnenwerk van de telefoon ziet er ook weer erg vrouwvriendelijk uit. Al met al maakt deze nieuwe Diva-telefoon meer dan genoeg kans om als warme broodjes over de toonbank te lopen. Het vernieuwde uiterlijk is gewaagd maar zeker niet problematisch te noemen. Volgens Samsung zullen beide telefoons ergens in Q1 aan de vrouwen gebracht worden.

Samsung Diva S7070 en S5150

 

Samsung Diva S7070 en S5150

 

Samsung Diva S7070 en S5150

 

Samsung Diva S7070 en S5150

 

Samsung Diva S7070 en S5150

 

Samsung Diva S7070 en S5150

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 1. Kimberly -

  Hallo,

  Beschikt deze telefoon ook over de functies:
  x wekker
  x mp3
  x woordenboek functie bij sms
  x is de camera goed?
  Ik hoor het wel

 2. onbekend meisje -

  ik wil er een kopen,maar…..
  hij is super duur.
  mijn moeder zegt steeds:het is tch zonde van je geld?!
  nou en zeg ik dan altijd. want ik ben er op verliefd.:):):)

 3. lady wawa -

  Zo gaaf. 😛 Ik wil er zelf ook een.
  Voor als ik naar de middelbare ga.
  Maar is het bij elke samsung diva dat er op de achterkant de tijd staat? En is er ook een hoesje voor? :S

 4. marlene -

  Sommige mensen zeggen dat hij goed is.
  En sommige zeggen van niet
  bijna iedereen is hier positief.
  Dus ik denk dat ik um ga kopen.
  Hoe is hij op internet??

 5. vall -

  heej ik heb een vraagje?
  waar kan ik een hoesje voor de samsung diva vinden?
  ik wil het liefst in het roze of doorzichtig.
  dankjee

 6. Sally -

  Hallo Diva gebruikers,
  Ook ik wil de Diva kopen maar ik heb eerst wat vragen.
  Ik weet dat er een envelopje verschijnt op de extern display als je een sms krijgt maar BLIJFT deze branden totdat je het smsje hebt gelezen of gaat ie na een paar seconden weer uit? En de digitale klok aan de buitenkant blijft deze constant branden of gaat ie ook na paar seconden uit?
  Alvast bedankt!:Y

 7. Miss-Perfect -

  Pffff echt een moooooooie telefoon.
  Ik hield eerst echt alleen maar van simpel geen touch en al, maar als ik dit zo zie, dan zeg kom maar naar mij toe. Ik ga hem nu ook halen man.:):):)

 8. Lindy -

  Ik heb hem nu 1,5 maand en hij is super! Echt m'n nieuwe BFF, hihi. ♥

  @Pipo, je kan het lettertype veranderen bij telefooninstellingen. 🙂

 9. Pipo -

  Ik ben weg van deze telefoon.. Maar ligt het nou aan mij, of is de beeldkwaliteit nou zo slecht?? En is het mogelijk om het lettertype van het menu zoals hij op je achtergrond staat, te veranderen?:)

  1. Dominick -

   Helaas is die er niet. Die 'bruine' telefoon in de foto's is zilver, maar hij ziet er bruin uit omdat alle glanzende kussentjes de omgeving, die toevallig redelijk bruin is, reflecteren.

 10. lisa-lotte -

  hey ik ben 12 en zit in groep 8
  ik krijg een mobiel als ik naar de middelbare ga een mobielmaar ik wil hem al eerder de samsung is 199,99 zonder abbonement want ik moet prepiad dus ik moot 100 betalen en mijn vader ook 100 ik ben er echt super blij mee want eerst wilden ik een samsung star maar naast de samsung diva is de samsung star niet zo leuk en vrouwelijk ook al heb je hem in het roze

  1. Leoniee -

   Kan best zijn dat ik nie kan rekenen naar uhh als je 100 euro hebt en je pa ook is het geen 199,99 Euor btw die mobiel is echt geen 1000 euro 0.0

Nokia 7 2018

Vijf nieuwe Nokia smartphones onthuld: van flagship tot budgetmodel lees verder

Samsung Galaxy S9 en S9+

Samsung Galaxy S9 en Galaxy S9 Plus onthuld: iPhone X killer lees verder

LG V30S ThinQ

LG onthult slimmere versie LG V30: de LG V30S ThinQ lees verder

Sony Xperia XZ2

Sony Xperia XZ2 en XZ2 Compact gelekt: Sony’s volgende flagships lees verder

ASUS ZenFone Max Plus

Asus ZenFone Max Plus: Face Unlock en 18:9 beeldverhouding lees verder

LG K8 en LG K10: LG onhult nieuwe budgetmodellen lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters