Eerste ervaring met de Samsung Diva S7070 en S5150 ladyphones

Samsung had tijdens de Miljonair Fair niet alleen zijn horlogetelefoon meegenomen samen met de Armani-telefoon, maar ook nieuwe ladyphones uit de Diva-serie. All About Phones mocht alvast met deze babemagnets spelen.

Samsung Diva launch

Samsung maakte een paar weken gelden zijn nieuwe ladyphones kenbaar aan het grote publiek. De twee nieuwe toestellen zijn de eerste twee telgen uit de Diva-serie van de producent en aangezien er meer dan genoeg diva’s aanwezig waren op de Miljonair Fair in Amsterdam dit jaar, had Samsung besloten om deze twee telefoontjes ook daar alvast op te stellen. Jammer genoeg had Samsung geen diva’s tot zijn beschikking bij de toestellen dus moesten we daarvoor zelf zorgen maar gelukkig hoefden we niet ver te zoeken en vonden we al snel twee dames die graag met deze damestelefoons op de foto wilden voor ons.

Maar uiteraard kwamen wij niet voor de dames maar voor de telefoons naar de Miljonair Fair. Zoals gezegd had Samsung naast de Armani-telefoon en de horlogetelefoon ook twee nieuwe Diva’s weten los te peuteren uit Korea en uiteraard mochten wij met beide telefoons even spelen. Allereerst viel de opvallende achterkant op van beide toestellen. De bolletjes aan de achterkant houden wat onwennig vast maar komen niet heel irritant over. Het is weer eens wat anders zou je kunnen zeggen en volgens Samsung wordt hier wederom een fashionstatement mee gemaakt. De S7070 is een touchscreentelefoon die op het eerste gezicht snel reageert en uiteraard de beschikking heeft over de TouchWiz 2-interface. Het toestel voelt wel een beetje plastic aan maar dit wordt ontrokken aan het oog door de witte kleur en de roze menu’s die speciaal ingericht zijn voor de dames. Samsung heeft zich weer helemaal uitgeleefd op de interface aangezien het toestel van top tot teen voor de dames gemaakt is. Dit zie je terug aan het speciale lettertype dat zeer vrouwelijk is en uiteraard ook de roze menu’s en speciale menuopties zullen menig vrouwenhart weten te stelen.

De S7070 is een leuke telefoon maar echt nieuwe toegevoegde waarde is niet echt tegenover het huidig assortiment van Samsung. Je zou dit toestel kunnen zien als een Marvel die speciaal gemaakt is voor de dames en daar houdt het dan ook wel op.

Samsung S7070 Diva

 

Samsung S7070 Diva

 

Samsung S7070 Diva

 

Samsung S7070 Diva

 

Samsung S7070 Diva

 

Samsung S7070 Diva

 

Samsung S7070 Diva

 

Samsung Diva S7070 en S5150

De Samsung S5150 Diva is een telefoon die iets meer uitspringt binnen het assortiment van Samsung. Naast de opvallende kleur van het toestel heeft de Koreaanse producent het weer eens gedurfd om een clamshelltelefoon te produceren en dat zal de producent zeer zeker niet duur komen te staan aangezien hier nog erg veel vraag naar is maar opvallend weinig aanbod. De S5150 heeft aan de buitenkant een klein scherm dat de tijd en gemiste oproepen weergeeft. De kleuren van dit scherm zijn in lijn met de kleuren van het toestel zelf. Verder valt op dat bij deze telefoon de gehele buitenkant gemaakt is van de opstaande bultjes waardoor vrouwen er juist wel of juist niet van zullen gaan houden.

De telefoon is snel in gebruik en heeft het bekende ladyphone-menu zoals we dat ook kennen van zijn voorgangers. Ook hierin zitten weer de nodige extra opties voor vrouwen en het binnenwerk van de telefoon ziet er ook weer erg vrouwvriendelijk uit. Al met al maakt deze nieuwe Diva-telefoon meer dan genoeg kans om als warme broodjes over de toonbank te lopen. Het vernieuwde uiterlijk is gewaagd maar zeker niet problematisch te noemen. Volgens Samsung zullen beide telefoons ergens in Q1 aan de vrouwen gebracht worden.

Samsung Diva S7070 en S5150

 

Samsung Diva S7070 en S5150

 

Samsung Diva S7070 en S5150

 

Samsung Diva S7070 en S5150

 

Samsung Diva S7070 en S5150

 

Samsung Diva S7070 en S5150

 

OnePlus 6

We zijn verhuisd naar WANT.nl ⚠︎ lees verder

Beste budgetsmartphones uitgelicht

Dit zijn de vijf beste budgetsmartphones van september 2018 lees verder

smartphone auto

OnePlus problemen met Waze app eindelijk opgelost lees verder

Samsung J2 Core

Ook Samsung stapt op de Android Go trein en komt met eerste toestel lees verder

Volgende week is het zover: lancering Huawei Mate 20 Lite lees verder

Sony

Sony legt uit waarom je zo lang moet wachten op je Android Pie update lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters