Eerste ervaring met de Samsung Galaxy 5

Samsung heeft een tweede Android-telefoon klaar staan voor de mid-range markt. De Galaxy 5 lijkt erg veel op de Corby maar is deze keer uitgerust met het OS van Google.

Samsung Galaxy 3

Twee weken geleden wist Samsung twee nieuwe Android-telefoons aan te kondigen waarvan we de eerste vorige week al even wisten aan te raken. De Galaxy 5 is een mid-range telefoon dat een zacht prijsje moet gaan mee krijgen van de producent. Het toestel zal volgende maand in de winkels te vinden zijn en de gehele maand juli lijkt dan ook in het teken te staan van Android bij Samsung. De Galaxy 5 heeft een 3.2-inch QVGA-scherm en uiteraard met touch. De telefoon beschikt verder over een 3-megapixelcamera, UMTS, Wifi en Bluetooth 3.0. Het toestel heeft erg veel weg van de Corby en Samsung noemt het toestel dan ook de Galaxy Corby aangezien hij wil in de Galaxy-lijn van Samsung hoort met Android.

De Galaxy Corby is een klein telefoontje dat Android goed kan hebben. Het toestel reageert vlot genoeg om goed mee te kunnen worden ook al is het scherm niet erg indrukwekkend te noemen. De kleuren zijn goed alleen is het niet zo goed bestand tegen licht als de nieuwe schermen van Samsung. Wat wel opvallend is, is dat het toestel een chrome rand heeft mee gekregen net als de Galaxy S. Hierdoor voelt het telefoontje net wat steviger aan ook al is de achterkant van plastic gemaakt. De toetsen aan de voorkant zijn van doorzichtig plastic gemaakt en lekker groot. Al met al ide Galaxy 5 een handzaam toestel dat voro een interessante prijs het Android OS ontsluit voor een groter publiek. Qua functionaliteit is het toestel ook prima bedeeld en lijkt het een interessante koop te zijn.

Samsung Galaxy 3

 

Samsung Galaxy 3

 

Samsung Galaxy 3

 

Samsung Galaxy 3

 

Samsung Galaxy 3

 

Samsung Galaxy 3

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?

LG K8 en LG K10: LG onhult nieuwe budgetmodellen lees verder

Gelekte renders tonen driedubbele camera Huawei P20 lees verder

iOS Android

Waarom de keuze tussen iOS en Android nog steeds belangrijk is lees verder

Land Rover Explore

Land Rover onthult nieuwe outdoor smartphone lees verder

Samsung Galaxy S9

Samsung Galaxy S9 duikt eindelijk ook op in het wild lees verder

Samsung Galaxy S9 Lilac Purple

Deze drie Galaxy S9 features zouden je over de streep kunnen halen lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters