Eerste ervaring met de Samsung Galaxy 5

Samsung heeft een tweede Android-telefoon klaar staan voor de mid-range markt. De Galaxy 5 lijkt erg veel op de Corby maar is deze keer uitgerust met het OS van Google.

Samsung Galaxy 3

Twee weken geleden wist Samsung twee nieuwe Android-telefoons aan te kondigen waarvan we de eerste vorige week al even wisten aan te raken. De Galaxy 5 is een mid-range telefoon dat een zacht prijsje moet gaan mee krijgen van de producent. Het toestel zal volgende maand in de winkels te vinden zijn en de gehele maand juli lijkt dan ook in het teken te staan van Android bij Samsung. De Galaxy 5 heeft een 3.2-inch QVGA-scherm en uiteraard met touch. De telefoon beschikt verder over een 3-megapixelcamera, UMTS, Wifi en Bluetooth 3.0. Het toestel heeft erg veel weg van de Corby en Samsung noemt het toestel dan ook de Galaxy Corby aangezien hij wil in de Galaxy-lijn van Samsung hoort met Android.

De Galaxy Corby is een klein telefoontje dat Android goed kan hebben. Het toestel reageert vlot genoeg om goed mee te kunnen worden ook al is het scherm niet erg indrukwekkend te noemen. De kleuren zijn goed alleen is het niet zo goed bestand tegen licht als de nieuwe schermen van Samsung. Wat wel opvallend is, is dat het toestel een chrome rand heeft mee gekregen net als de Galaxy S. Hierdoor voelt het telefoontje net wat steviger aan ook al is de achterkant van plastic gemaakt. De toetsen aan de voorkant zijn van doorzichtig plastic gemaakt en lekker groot. Al met al ide Galaxy 5 een handzaam toestel dat voro een interessante prijs het Android OS ontsluit voor een groter publiek. Qua functionaliteit is het toestel ook prima bedeeld en lijkt het een interessante koop te zijn.

Samsung Galaxy 3

 

Samsung Galaxy 3

 

Samsung Galaxy 3

 

Samsung Galaxy 3

 

Samsung Galaxy 3

 

Samsung Galaxy 3

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
Google Pixel 2 XL

‘Google Pixel 2 kan speciale acties uitvoeren met knijpbare zijkanten’ lees verder

Galaxy Note 8 krijgt kleur die de Galaxy S8 niet heeft lees verder

smartphone

Smartphone voorlopig nog koning onder de consumentenelectronica lees verder

Nokia 8 onthuld: High-end telefoon met stock Android lees verder

Samsung Galaxy Note 8 render

Specificaties Galaxy Note 8 eindelijk bevestigd lees verder

productielijn iPhone 8

Video laat voor het eerst ooit iPhone 8 productielijn zien lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters