Eerste ervaring met de Samsung Galaxy 5

Samsung heeft een tweede Android-telefoon klaar staan voor de mid-range markt. De Galaxy 5 lijkt erg veel op de Corby maar is deze keer uitgerust met het OS van Google.

Samsung Galaxy 3

Twee weken geleden wist Samsung twee nieuwe Android-telefoons aan te kondigen waarvan we de eerste vorige week al even wisten aan te raken. De Galaxy 5 is een mid-range telefoon dat een zacht prijsje moet gaan mee krijgen van de producent. Het toestel zal volgende maand in de winkels te vinden zijn en de gehele maand juli lijkt dan ook in het teken te staan van Android bij Samsung. De Galaxy 5 heeft een 3.2-inch QVGA-scherm en uiteraard met touch. De telefoon beschikt verder over een 3-megapixelcamera, UMTS, Wifi en Bluetooth 3.0. Het toestel heeft erg veel weg van de Corby en Samsung noemt het toestel dan ook de Galaxy Corby aangezien hij wil in de Galaxy-lijn van Samsung hoort met Android.

De Galaxy Corby is een klein telefoontje dat Android goed kan hebben. Het toestel reageert vlot genoeg om goed mee te kunnen worden ook al is het scherm niet erg indrukwekkend te noemen. De kleuren zijn goed alleen is het niet zo goed bestand tegen licht als de nieuwe schermen van Samsung. Wat wel opvallend is, is dat het toestel een chrome rand heeft mee gekregen net als de Galaxy S. Hierdoor voelt het telefoontje net wat steviger aan ook al is de achterkant van plastic gemaakt. De toetsen aan de voorkant zijn van doorzichtig plastic gemaakt en lekker groot. Al met al ide Galaxy 5 een handzaam toestel dat voro een interessante prijs het Android OS ontsluit voor een groter publiek. Qua functionaliteit is het toestel ook prima bedeeld en lijkt het een interessante koop te zijn.

Samsung Galaxy 3

 

Samsung Galaxy 3

 

Samsung Galaxy 3

 

Samsung Galaxy 3

 

Samsung Galaxy 3

 

Samsung Galaxy 3

 

Samsung Galaxy S10 leak Ice Universe

Notchloze Galaxy S10 opgedoken met opvallend smalle randen lees verder

Samsung patent twee displays

Samsung denkt na over toestel met twee displays lees verder

Render Google Pixel 3 XL Phone Designer

Dit is de Pixel 3 XL in verschillende kleurtjes lees verder

USB-C

Laad je volgend jaar jouw iPhone ook op met een USB-C lader? lees verder

OnePlus 6 preview design

Waarom de OnePlus 6 op het moment de beste keuze is lees verder

LG G7 ThinQ review design

Eerste gerucht LG G8 ThinQ nu al opgedoken lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters