Eerste ervaring met de Samsung Galaxy Apollo

Tijdens de presentatie van de Galaxy S wist Samsung ook nog twee andere Android-telefoons aan te kondigen voor de Nederlandse markt. De Galaxy Apollo is de eerste daarvan en het toestel loopt op Android 2.1 en lijkt verdacht veel op een Monte.

Samsung Galaxy Apollo

De Samsung Galaxy Apollo werd krap een week geleden aangekondigd door de Koreaan als een mid-range alternatief voor al het Android geweld dat momenteel her en der woedt. In Nederland gaat het toestel de Galaxy Apollo heten echter werd hij internationaal aangekondigd als de Galaxy 3. De Galaxy 3 is een mid-range telefoon dat een zacht prijsje moet gaan mee krijgen van de producent. Het toestel zal volgende maand in de winkels te vinden zijn en de gehele maand juli lijkt dan ook in het teken te staan van Android bij Samsung. De Galaxy 3 heeft een 2.8-inch QVGA-scherm en uiteraard met touch. De telefoon beschikt verder over een 2-megapixelcamera, UMTS, Wifi en Bluetooth.

Het toestel zelf lijkt opvallend veel op een Samsung Monte en het design lijkt dan ook daarop gebaseerd te zijn. Het toestel voelt wat plastic aan maar is wel stevig te noemen. Het scherm kan niet al te beste tegen zonlicht maar het gaat hier om een gewone LCD en als we kijken naar de prijs dan is dat netjes in verhouding tot elkaar. Het toestel is tijdens het gebruik matig tot snel te noemen en het scherm is onder normale omstandigheden goed af te lezen. Ook hier heeft Samsung haar eigen skin om het Android OS heen gezet en dat is wel zo prettig aangezien het een stukje overzichtelijker is en Android er beter van werkt. Ook heeft de fabrikant de nodige softwarematige verbeteringen er in door gevoerd. Al met al een leuk toestel dat voor een schappelijke prijs het Android OS zal ontsluiten voor het grote publiek.

Samsung Galaxy Apollo

 

Samsung Galaxy Apollo

 

Samsung Galaxy Apollo

 

Samsung Galaxy Apollo

 

Samsung Galaxy Apollo

 

Samsung Galaxy Apollo

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?

LG K8 en LG K10: LG onhult nieuwe budgetmodellen lees verder

Gelekte renders tonen driedubbele camera Huawei P20 lees verder

iOS Android

Waarom de keuze tussen iOS en Android nog steeds belangrijk is lees verder

Land Rover Explore

Land Rover onthult nieuwe outdoor smartphone lees verder

Samsung Galaxy S9

Samsung Galaxy S9 duikt eindelijk ook op in het wild lees verder

Samsung Galaxy S9 Lilac Purple

Deze drie Galaxy S9 features zouden je over de streep kunnen halen lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters