Eerste ervaring met de Samsung I5700 Galaxy Spica

Het is nog maar een week geleden dat Samsung in Rusland bekendmaakte dat de Spica I5700 er binnenkort aan zit te komen. Samsung Nederland zal het toestel pas volgende week bekend gaan maken maar wij kunnen al de eerste ervaringen met deze nieuwe Android-telefoon melden.

Samsung I5700 Galaxy Spica

De Samsung I5700 gaat bij Samsung de boeken in als een van de meest uitgelekte toestellen van het moment. Wekelijks doken er foto’s en video’s van het toestel op en nadat ook wij de onze handen wisten te leggen op de eerste persfoto’s en specificaties, was het feest compleet. Nog maar een week geleden maakte Samsung het toestel in Rusland officieel en afgelopen week gold dat ook voor Finland. Samsung Nederland zal het toestel pas volgende week bekendmaken en heeft tegenover All About Phones te kennen gegeven dat de I5700 eind volgende maand in de winkels zal liggen. Gelukkig mochten we er alvast even mee spelen zodat we de eerste ervaringen met het toestel kwijt kunnen.

De Galaxy Spica voelt wat zwaarder aan dan zijn grotere broer de I7500. Echter is de I5700 wel een stuk compacter en naar onze mening degelijker gebouwd omdat hij erg stevig aanvoelt. Daar waar de I7500 hier en daar wat plastic aanvoelt geldt dat absoluut niet voor de Spica. Het toestel is mooi afgewerkt, handzaam en met je duim kun je overal prima bij komen. Jammer genoeg heeft Samsung er wederom niet voor gekozen om de TouchWiz-interface op de Spica te zetten en daardoor moet de Spica het doen met Android 1.6. Wel is het toestel opvallend snel te noemen ook al staan er meerdere applicaties open. Ook zal er op de Spica standaard Layar meegeleverd gaan worden zoals dat op de I7500 ook het geval was. Mocht de prijs van de Spica rond de 300 euro gaan liggen dan is het toestel een perfecte instapper voor het Android-segment die het naar onze mening prima zal gaan doen bij het grote publiek.

Samsung I5700 Galaxy Spica

 

Samsung I5700 Galaxy Spica

 

Samsung I5700 Galaxy Spica

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
headphone jack

Waarom Google headphone jack van de Pixel 2 verwijderde lees verder

WhatsApp Emoji

Whatsapp ondersteunt binnenkort in groepen videobellen lees verder

Huawei Mate 10 Pro

Huawei Mate 10 Pro onthuld: high-end smartphone met dunne schermranden komt naar Nederland lees verder

Specificaties en foto eerste smartphone van Razer gelekt lees verder

Samsung Galaxy A5 2018 Galaxy A7 2018

Flink aantal renders Samsung Galaxy A5 2018 en Galaxy A7 2018 gelekt lees verder

Pixel 2 Launcher

Zo download je Google Pixel 2 launcher op elke Android smartphone lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters