Eerste ervaring met de Samsung i7500 Galaxy

Vorige week kregen wij van Samsung een Samsung Galaxy mee om te testen en terwijl we nog hard bezig zijn met de review van het toestel, geven wij hier alvast een aantal ervaringen met deze eerste Android-telefoon van Samsung.

Samsung i7500 Galaxy grind

Niet lang geleden, vorige week vrijdag om precies te zijn, lanceerde Samsung de i7500 Galaxy en de M8910 Pixon12 voor Nederland. Tijdens dit evenement mochten we met beide toestellen spelen en onze bevindingen met de Samsung Pixon12 hebben we vorige week reeds geplaatst. Dit toestel konden we helaas nog niet voor een review mee naar huis krijgen, maar de Samsung i7500 Galaxy hebben we wel meegekregen en inmiddels zijn we al druk bezig met een review van het toestel. We kunnen ons echter voorstellen dat jullie niet het geduld hebben om hier op te wachten en daarom zijn hierbij alvast onze eerste ervaringen met deze eerste Android-telefoon van Samsung.

De Galaxy ziet er een beetje uit als een typische Samsung-slider van een aantal jaar terug, een groot scherm en daaronder een komvormige navigatietoets met nog vijf toetsen eromheen geplaatst. Ook valt op dat het toestel niet zoals alle eerdere Android-telefoons die we onder handen hebben genomen een ‘kin’ heeft, maar gewoon helemaal vlak is. Bij het gebruik valt meteen op dat deze indeling wat minder prettig is dan die van HTC, hoewel het verschil niet zo groot is. Verder heeft het toestel natuurlijk het Android-systeem en dat wil zeggen dat je lekker veel applicaties kunt downloaden en dat het ook erg eenvoudig in gebruik is, waar we natuurlijk erg blij mee zijn.

Iets anders wat opvalt is dat de i7500 bijzonder goed uitgerust is op het gebied van multimedia als we vergelijken met andere Android-telefoons. Het toestel heeft een 3,5mm-ingang zodat je je favoriete headset kunt aansluiten, een cameratoets is aanwezig en de 5-megapixelcamera heeft zowel autofocus als een LED-flitser. Ook heeft het toestel een aparte video-applicatie. De minpunten van andere Android-toestellen, zoals het ontbreken van een bestandsbeheerder en goede Office-mogelijkheden komen wel weer naar voren in de i7500 Galaxy. Al met al vinden we toch dat het toestel er veelbelovend uitziet. Of we dit over een week nog steeds vinden kun je volgende week lezen in onze volledige review.

Samsung i7500 Galaxy grind

 

Samsung i7500 Galaxy grind

 

Samsung i7500 Galaxy grind

 

Samsung i7500 Galaxy grind

 

Samsung i7500 Galaxy grind

 

Samsung i7500 Galaxy grind

 

Samsung i7500 Galaxy grind

 

Samsung i7500 Galaxy grind AAP

 

Samsung i7500 Galaxy grind

 

De Samsung i7500 Galaxy bestellen:

Beste budgetsmartphones uitgelicht

Dit zijn de vijf beste budgetsmartphones van september 2018 lees verder

smartphone auto

OnePlus problemen met Waze app eindelijk opgelost lees verder

Samsung J2 Core

Ook Samsung stapt op de Android Go trein en komt met eerste toestel lees verder

Volgende week is het zover: lancering Huawei Mate 20 Lite lees verder

Sony

Sony legt uit waarom je zo lang moet wachten op je Android Pie update lees verder

Doogee S55

Deze robuuste smartphone heb je nodig voor je wilde avonturen lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters