Eerste ervaring met de Samsung M8910 Pixon12

Afgelopen vrijdag nodigde Samsung All About Phones uit om een dagje te komen spelen met de nieuwe Samsung M8910 Pixon12. Inmiddels kunnen we de eerste ervaringen melden met betrekking tot de eerste 12-megapixeltelefoon die in de markt wordt gezet.

Samsung M8910 Pixon12

Afgelopen vrijdag was de Nederlandse aankondiging van de Samsung M8910 Pixon12 en Galaxy in Woerden. Samsung had All About Phones voor dit leuke dagje uitgenodigd om het toestel eens onder handen te nemen en er flink wat uurtjes mee door te brengen. Samsung stuurde de Nederlandse pers eropuit in een paar mooie auto’s om leuke foto’s op het platteland te maken met de nieuwe 12-megapixeltelefoon van de producent. Het is niet de eerste 12-megapixeltelefoon die aangekondigd wordt door een producent maar wel de eerste telefoon met zo’n hoge resolutie die zijn weg daadwerkelijk naar de markt vindt en over de toonbank zal gaan. Dit toestel zal een adviesprijs krijgen van 579 euro en zal nog deze maand in de Nederlandse winkels liggen. Deze M8910 Pixon12 zal ongeveer dezelfde functies als de Samsung Jét krijgen, maar dan met een 12-megapixelcamera, iets waarmee het toestel ook de eerste op de markt zal zijn.

De eerste ervaringen met het toestel zijn positief te noemen. De camera heeft een extra brede lens waardoor je een groter bereik van de omgeving kunt fotograferen. Deze panoramafoto’s zijn erg mooi te noemen en met name de scherpte en de kleuren vallen hierbij op. Wel moet gezegd worden dat de foto’s niet heel veel beter zijn dan die van de huidige 8-megapixeltelefoons en dat heeft met name te maken met de kwaliteit van de lens. De lens van cameratelefoons zijn nagenoeg allemaal hetzelfde en meer megapixels klinkt mooi maar dat wil niet per se zeggen dat de kwaliteit er beter op wordt. Bij de Pixon12 is dat overigens wel het geval en de foto’s zien er ook echt beter uit dan die van een Nokia N86. Ook is er een dubbele Xenon-flits op het toestel te vinden zodat je ook in het donker prima uit de voeten kunt.

Het toestel is redelijk groot te noemen en wat aan de zware kant. Desalniettemin is de ervaring te vergelijken met de ervaringen met de Samsung Jet, het menu voelt bijna net zo snel aan als dat van het huidige vlaggenschip van Samsung. De videomodus is goed te noemen en het scherm is, zoals we dat tegenwoordig van Samsung gewend zijn, erg scherp. Het amoled-scherm laat alle kleuren prima overkomen en hier is dan ook niets op af te dingen. Binnenkort kun je een uitgebreide review van de Samsung M8910 Pixon12 op All About Phones vinden.

Samsung M8910 Pixon12

 

Samsung M8910 Pixon12

 

Samsung M8910 Pixon12

 

Samsung M8910 Pixon12

 

Samsung M8910 Pixon12

 

Samsung M8910 Pixon12

 

Samsung M8910 Pixon12

 

Samsung M8910 Pixon12

 

Samsung M8910 Pixon12

 

Samsung M8910 Pixon12

 

Samsung M8910 Pixon12

 

Samsung M8910 Pixon12

 

De Samsung M8910 Pixon12 bestellen:

OnePlus 6

We zijn verhuisd naar WANT.nl ⚠︎ lees verder

Beste budgetsmartphones uitgelicht

Dit zijn de vijf beste budgetsmartphones van september 2018 lees verder

smartphone auto

OnePlus problemen met Waze app eindelijk opgelost lees verder

Samsung J2 Core

Ook Samsung stapt op de Android Go trein en komt met eerste toestel lees verder

Volgende week is het zover: lancering Huawei Mate 20 Lite lees verder

Sony

Sony legt uit waarom je zo lang moet wachten op je Android Pie update lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters