Eerste ervaring met de Samsung Omnia II

Afgelopen vrijdag werd tijdens de Miljonair Summer Fair de nieuwe Omnia II Miljonair Pack geïntroduceerd. Tijdens het event mocht All About Phones een tijdje met het toestel spelen waarna we de eerste wetenswaardigheden van het toestel kunnen melden.

Samsung Omnia II

Het Omnia Miljonair Pack werd vorig jaar geïntroduceerd tijdens de zomervariant van de Miljonair Fair. Samsung had hierbij een speciaal toestel geïntroduceerd dat op Windows Mobile liep en in een mooie doos gestopt was die de titel Omnia Miljonair Pack had gekregen. Inmiddels zijn we aanbeland bij de Omnia II Miljonair Pack waarin we de nieuwe Samsung i8000 kunnen vinden. De i8000 kan gezien worden als de Window Mobile-variant van de Samsung Jet. Het nieuwe toestel van Samsung heeft namelijk nagenoeg dezelfde specificaties als zijn broertje echter zit er wel een groter scherm in het toestel en uiteraard loopt het nieuwe apparaatje op Windows Mobile 6.1. Samsung wist hierbij gelijk aan te tekenen dat het toestel zeer zeker een update naar 6.5 zal krijgen later dit jaar. Van Samsung mochten we de gehele avond met het toestel spelen en hierdoor kunnen we de eerste ervaringen met de nieuwe Samsung Omnia II melden.

Samsung Omnia II

De Samsung Omnia II is een toestel dat een slag groter is dan de Samsung Jet. Het toestel ligt daardoor wat zwaarder in de hand en neemt ook wat meer oppervlak in. Gelijk valt op dat het AMOLED-scherm van de i8000 erg mooi is, iets wat we ook van de Jet kennen. Doordat het scherm ook gelijk een stuk groter is ziet het er ook veel mooier en scherper uit terwijl de resolutie niet bijzonder veel verschilt met die van zijn kleinere broertje. Het toestel waarmee wij mochten spelen bevatte nog bèta-firmware waardoor we daar nog niet te veel uit kunnen leiden. Wel kunnen we vermelden dat het toestel relatief snel aanvoelt voor een Windows Mobile-telefoon. Daarnaast heeft Samsung versie 6.1 van het OS helemaal onder handen genomen en de eigen TouchWiz UI in het toestel geïntegreerd. Zelfs alle standaard menu’s van Windows Mobile zijn omgetoverd tot Samsung’s eigen interface waardoor het toestel gelijk een hele nieuwe lading meekrijgt. Er is namelijk weinig tot niets terug te vinden van het standaard Windows Mobile-uiterlijk en dat is zeker positief te noemen. Samsung heeft daarnaast het toestel voorzien van vele widgets, hierdoor heb je vele sites en netwerken gelijk tot je beschikking.

Het Samsung Omnia Millionaire Pack II is inmiddels al breed beschikbaar in de vele winkels die ons land rijk is. In de doos kun je het toestel samen met een luxe lederen travel case, een voucher voor het Miljonair Magazine en kans om ‘The Miljonair Feeling’ te winnen vinden. Deze Miljonair Feeling bestaat uit verschillende prijzen, zoals bijvoorbeeld een reisje naar Londen of een verzorgd weekendje in Grand Hotel Huis ter Duin in Noordwijk. Binnenkort kun je een uitgebreide review van de Samsung i8000 vinden op All About Phones.

Samsung Omnia II

 

Samsung Omnia II

 

Samsung Omnia II

 

Samsung Omnia II

 

Samsung Omnia II

 

Samsung Omnia II

 

Samsung Omnia II

 

De Samsung Omnia II i8000 bestellen:

OnePlus 6

We zijn verhuisd naar WANT.nl ⚠︎ lees verder

Beste budgetsmartphones uitgelicht

Dit zijn de vijf beste budgetsmartphones van september 2018 lees verder

smartphone auto

OnePlus problemen met Waze app eindelijk opgelost lees verder

Samsung J2 Core

Ook Samsung stapt op de Android Go trein en komt met eerste toestel lees verder

Volgende week is het zover: lancering Huawei Mate 20 Lite lees verder

Sony

Sony legt uit waarom je zo lang moet wachten op je Android Pie update lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters