Eerste ervaring met de Samsung Omnia II

Afgelopen vrijdag werd tijdens de Miljonair Summer Fair de nieuwe Omnia II Miljonair Pack geïntroduceerd. Tijdens het event mocht All About Phones een tijdje met het toestel spelen waarna we de eerste wetenswaardigheden van het toestel kunnen melden.

Samsung Omnia II

Het Omnia Miljonair Pack werd vorig jaar geïntroduceerd tijdens de zomervariant van de Miljonair Fair. Samsung had hierbij een speciaal toestel geïntroduceerd dat op Windows Mobile liep en in een mooie doos gestopt was die de titel Omnia Miljonair Pack had gekregen. Inmiddels zijn we aanbeland bij de Omnia II Miljonair Pack waarin we de nieuwe Samsung i8000 kunnen vinden. De i8000 kan gezien worden als de Window Mobile-variant van de Samsung Jet. Het nieuwe toestel van Samsung heeft namelijk nagenoeg dezelfde specificaties als zijn broertje echter zit er wel een groter scherm in het toestel en uiteraard loopt het nieuwe apparaatje op Windows Mobile 6.1. Samsung wist hierbij gelijk aan te tekenen dat het toestel zeer zeker een update naar 6.5 zal krijgen later dit jaar. Van Samsung mochten we de gehele avond met het toestel spelen en hierdoor kunnen we de eerste ervaringen met de nieuwe Samsung Omnia II melden.

Samsung Omnia II

De Samsung Omnia II is een toestel dat een slag groter is dan de Samsung Jet. Het toestel ligt daardoor wat zwaarder in de hand en neemt ook wat meer oppervlak in. Gelijk valt op dat het AMOLED-scherm van de i8000 erg mooi is, iets wat we ook van de Jet kennen. Doordat het scherm ook gelijk een stuk groter is ziet het er ook veel mooier en scherper uit terwijl de resolutie niet bijzonder veel verschilt met die van zijn kleinere broertje. Het toestel waarmee wij mochten spelen bevatte nog bèta-firmware waardoor we daar nog niet te veel uit kunnen leiden. Wel kunnen we vermelden dat het toestel relatief snel aanvoelt voor een Windows Mobile-telefoon. Daarnaast heeft Samsung versie 6.1 van het OS helemaal onder handen genomen en de eigen TouchWiz UI in het toestel geïntegreerd. Zelfs alle standaard menu’s van Windows Mobile zijn omgetoverd tot Samsung’s eigen interface waardoor het toestel gelijk een hele nieuwe lading meekrijgt. Er is namelijk weinig tot niets terug te vinden van het standaard Windows Mobile-uiterlijk en dat is zeker positief te noemen. Samsung heeft daarnaast het toestel voorzien van vele widgets, hierdoor heb je vele sites en netwerken gelijk tot je beschikking.

Het Samsung Omnia Millionaire Pack II is inmiddels al breed beschikbaar in de vele winkels die ons land rijk is. In de doos kun je het toestel samen met een luxe lederen travel case, een voucher voor het Miljonair Magazine en kans om ‘The Miljonair Feeling’ te winnen vinden. Deze Miljonair Feeling bestaat uit verschillende prijzen, zoals bijvoorbeeld een reisje naar Londen of een verzorgd weekendje in Grand Hotel Huis ter Duin in Noordwijk. Binnenkort kun je een uitgebreide review van de Samsung i8000 vinden op All About Phones.

Samsung Omnia II

 

Samsung Omnia II

 

Samsung Omnia II

 

Samsung Omnia II

 

Samsung Omnia II

 

Samsung Omnia II

 

Samsung Omnia II

 

De Samsung Omnia II i8000 bestellen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 1. Jepperdepep -

  Ik heb de Omnia II ook in me handen gehad…
  Het toestel vind ik persoonlijk mooier dan de JET.
  Dit komt omdat je door dit toestel meer een gevoel heb van een echte topper!

  Vraagje… wanneer komt jullie review online?

  Ik ben hem vanplan om tehalen. Rond de 15e.

  1. Dominick -

   We zijn op het moment nog in afwachting van een toestel van Samsung en weten niet wanneer die gaat komen, dus dat kunnen we helaas niet zeggen:(

LG K8 en LG K10: LG onhult nieuwe budgetmodellen lees verder

Gelekte renders tonen driedubbele camera Huawei P20 lees verder

iOS Android

Waarom de keuze tussen iOS en Android nog steeds belangrijk is lees verder

Land Rover Explore

Land Rover onthult nieuwe outdoor smartphone lees verder

Samsung Galaxy S9

Samsung Galaxy S9 duikt eindelijk ook op in het wild lees verder

Samsung Galaxy S9 Lilac Purple

Deze drie Galaxy S9 features zouden je over de streep kunnen halen lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters