Eerste ervaring met de Samsung Omnia Pro 4

Tijdens de informatieavond van Microsoft was de producent Samsung ook aanwezig. Speciaal voor deze avond had de fabrikant de nieuwe Omnia Pro 4 meegenomen dat voorzien is van Windows Mobile 6.5.3.

Samsung Omnia Pro 4

Een week geleden had Samsung een nieuwe ronde van aankondigingen voor zowel Android als Windows Mobile. Onder de Windows Mobile vlag schuilt bij Samsung de Omnia-serie die tot de dag van vandaag nog steeds furore maakt met de Omnia Pro, en de Omnia Miljonair. Inmiddels is daar een nieuwe Omnia aan toegevoegd namelijk de Omnia Pro 4. De Omnia Pro 4 heeft een 3.2-megapixelcamera en een 2.62-inch touchscreen met uiteraard Windows Mobile 6.5.3. Het toestel beschikt ook over een volledig qwerty-toetsenbord zoals het een echte Pro beaamd en uiteraard mag Wifi, aGPS en Bluetooth er niet op ontbreken.

Het toestel zelf voelde erg snel in gebruik aan. Samsung heeft de zelfde skin over het toestel heen gezet net als dat bij de Omnia Pro het geval is. De Omnia Pro 4 heeft de nieuwste build van Windows Mobile mee gekregen en hierdoor is alles goed aangepast om vinger-input en dat is uiteraard wel zo prettig. Het toetsenbord voelde prettig aan om te gebruiken en ook het touchscreen reageerde goed. Het toestel oogt zakelijk en een beetje saai maar het toestel is dan ook gericht op de groot zakelijke markt waar mensen geen toeters en bellen op hun toestel willen hebben. Tot slot kunnen we melden dat hij stevig in de handen lag en niet al te groot aan voelde en dus ook prima in de zakken past.

De Omnia Pro 4 zal vanaf eind deze maand verkrijgbaar zijn in Nederland. Het toestel moet rond de 350 euro gaan kosten.

Samsung Omnia Pro 4

 

Samsung Omnia Pro 4

 

Samsung Omnia Pro 4

 

Samsung Omnia Pro 4

 

De Motorola p30 mixt het beste van Apple en Huawei lees verder

Samsung Galaxy Note 9 S Pen

Vijf verschillen tussen de Samsung Galaxy Note 8 en Note 9 lees verder

Telekoopwijzer uitgelicht

Telekoopwijzer: de beste smartphones van deze zomer lees verder

Android P 9.0

Deze smartphones krijgen allemaal Android P lees verder

Wiko view 2

Wiko View 2 Review lees verder

Samsung Galaxy S10 geen achter vingerafdrukscanner

‘Samsung Galaxy S10 krijgt geen vingerafdrukscanner achterop’ lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters