Eerste ervaring met de Samsung Omnia Pro B7330

Samsung heeft tijdens de lancering van Windows Mobile 6.5 bekendgemaakt dat het ook de Omnia Pro B7330 gaat voeren in Nederland. All About Phones was in de gelegenheid om het toestel aan de tand te voelen en de eerste ervaringen zijn positief.

Samsung Omnia Pro B7330

Samsung zou Samsung niet zijn als het niet elke maand met een nieuwe telefoon op de proppen zou gaan komen. Ook deze keer stelt de producent ons niet teleur en mogen we de Samsung Omnia Pro B7330 in ons midden verwelkomen. De Omnia Pro moet de minder succesvolle C6625 gaan vervangen die niet echt voet aan de grond heeft gekregen in de zakelijke markt. De nieuwe B7330 is een toestel dat een stuk strakker oogt en zeker beter aanvoelt. Dit toestel moet de concurrentie aangaan met de HTC Snap en we weten zeker dat de Snap het onderspit gaat delven in deze strijd.

Allereerst valt aan het toestel op dat het compact is en opvallend weinig weegt. De afwerking is strak, zakelijk en al met al erg netjes te noemen. Het scherm is voor een Windows Phone wat aan de kleine kant maar Windows Mobile 6.5 Standard doet het desalniettemin prima op het toestel en het voelt lekker snel aan. Het toetsenbord van de B7330 is erg prettig en typt prima weg. Alle knoppen hebben een ronding waardoor ze goed te onderscheiden zijn en daardoor dus goed in te drukken zijn. De menuknoppen zijn ook prima gepositioneerd net onder het scherm. Het scherm laat zich zowel in de zon als in normaal licht goed aflezen en het toestel voelt ‘snappy’ aan. Als we dan toch een klein minpuntje moeten noemen dan is het dat de achterkant een beetje plastic aanvoelt. De kleurstelling van het toestel is echter dermate fijn dat het weinig kan deren.

De Samsung Omnia Pro B7330 zal eind deze maand in de winkels komen en de prijs zou net onder de 400 euro moeten liggen.

Samsung Omnia Pro B7330

 

Samsung Omnia Pro B7330

 

Samsung Omnia Pro B7330

 

Samsung Omnia Pro B7330

 

Samsung Omnia Pro B7330

 

Samsung Omnia Pro B7330

 

Samsung Omnia Pro B7330

 

Render Google Pixel 3 XL Phone Designer

Dit is de Pixel 3 XL in verschillende kleurtjes lees verder

USB-C

Laad je volgend jaar jouw iPhone ook op met een USB-C lader? lees verder

OnePlus 6 preview design

Waarom de OnePlus 6 op het moment de beste keuze is lees verder

LG G7 ThinQ review design

Eerste gerucht LG G8 ThinQ nu al opgedoken lees verder

iPhone X Plus resolutie

iOS 12 verklapt mogelijk details iPhone X Plus lees verder

Blackberry KEY2

Blackberry KEY2 officieel gelanceerd: eerste Blackberry met dubbele camera lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters