Eerste ervaring met de Samsung Omnia Qwerty

Tijdens de Miljonair Fair wist Samsung ook de nieuwe Omnia Qwerty op tafel te zetten. Het toestel is een stuk goedkoper dan zijn broer die geen keyboard heeft maar daarvoor zijn de specificaties dan ook bijgesteld door Samsung.

Samsung Omnia Qwerty

Afgelopen vrijdag was Samsung de sponsor van de jaarlijkse Miljonair Summer Fair. Dit evenement stond onder anderen in het teken van het nieuwe Miljonair Pack waarin de nieuwe Samsung i8000 zit. De eerste ervaringen van het toestel konden we vandaag al melden, echter was er op het event ook nog een ander toestel door Samsung Nederland aangekondigd. De Samsung Omnia Qwerty is een variant van de Samsung Omnia II echter beschikt de Qwerty uiteraard over een uitschuifbaar toetsenbord. Het grootste verschil met de Omnia II is dat de Qwerty een uitschuifbaar toetsenbord heeft en dat het intern geheugen van het toestel velen malen lager is. De Omnia II wordt geleverd met 8GB intern geheugen of 16GB geheugen. De Omnia Qwerty wordt geleverd met 1GB intern geheugen, iets dat uitgebreid kan worden door een micro-SD kaart.

Ook onze gebruikte versie beschikte nog niet over de final firmware. Wel was opmerkelijk dat Samsung Windows Marketplace naar 6.1 heeft gebracht door middel van een eigen applicatie die op de Omnia Qwerty terug te vinden is. De testversie van ons had een klein beetje last van een lam toetsenbord aangezien het swipen van links naar rechts ervoor zorgde dat het toetsenbord bijna uitschoof. Echter hebben we ook met twee andere Omnia Qwerty’s gespeeld en die hadden hier geen last van. Het toestel zelf voelde snel aan en dat komt mede doordat er in het toestel de zelfde processor te vinden is als die van de Samsung Jet. Samsung had ook in dit toestel haar eigen TouchWiz 2 interface helemaal doorgevoerd waardoor je weinig tot niets terug kunt vinden van Windows Mobile. Ook heeft Samsung aan All About Phones laten weten dat het toestel later dit jaar een Windows Mobile 6.5 update zal gaan krijgen.

De Samsung Omnia Qwerty is inmiddels breed beschikbaar in Nederland. Het toestel wordt niet gebundeld in een Miljonair Pack maar desalniettemin zal Samsung de inhoud van de doos rijkelijk bedelen.

Samsung Omnia Qwerty

 

Samsung Omnia Qwerty

 

Samsung Omnia Qwerty

 

Samsung Omnia Qwerty

 

Samsung Omnia Qwerty

 

Samsung Omnia Qwerty

 

Samsung Omnia Qwerty

 

De Samsung Omnia Qwerty bestellen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. Milou -

    Ik weet niet of dit de juiste site is om een vraag te plaatsen, maar ik die het toch maar 😉
    Ik heb zelf de Qwerty, maar ik kan nergens vinden hoe ik de voorcamera kan instellen. Kan iemand mij helpen?

headphone jack

Waarom Google headphone jack van de Pixel 2 verwijderde lees verder

WhatsApp Emoji

Whatsapp ondersteunt binnenkort in groepen videobellen lees verder

Huawei Mate 10 Pro

Huawei Mate 10 Pro onthuld: high-end smartphone met dunne schermranden komt naar Nederland lees verder

Specificaties en foto eerste smartphone van Razer gelekt lees verder

Samsung Galaxy A5 2018 Galaxy A7 2018

Flink aantal renders Samsung Galaxy A5 2018 en Galaxy A7 2018 gelekt lees verder

Pixel 2 Launcher

Zo download je Google Pixel 2 launcher op elke Android smartphone lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters