Eerste ervaring met de Samsung Omnia Qwerty

Tijdens de Miljonair Fair wist Samsung ook de nieuwe Omnia Qwerty op tafel te zetten. Het toestel is een stuk goedkoper dan zijn broer die geen keyboard heeft maar daarvoor zijn de specificaties dan ook bijgesteld door Samsung.

Samsung Omnia Qwerty

Afgelopen vrijdag was Samsung de sponsor van de jaarlijkse Miljonair Summer Fair. Dit evenement stond onder anderen in het teken van het nieuwe Miljonair Pack waarin de nieuwe Samsung i8000 zit. De eerste ervaringen van het toestel konden we vandaag al melden, echter was er op het event ook nog een ander toestel door Samsung Nederland aangekondigd. De Samsung Omnia Qwerty is een variant van de Samsung Omnia II echter beschikt de Qwerty uiteraard over een uitschuifbaar toetsenbord. Het grootste verschil met de Omnia II is dat de Qwerty een uitschuifbaar toetsenbord heeft en dat het intern geheugen van het toestel velen malen lager is. De Omnia II wordt geleverd met 8GB intern geheugen of 16GB geheugen. De Omnia Qwerty wordt geleverd met 1GB intern geheugen, iets dat uitgebreid kan worden door een micro-SD kaart.

Ook onze gebruikte versie beschikte nog niet over de final firmware. Wel was opmerkelijk dat Samsung Windows Marketplace naar 6.1 heeft gebracht door middel van een eigen applicatie die op de Omnia Qwerty terug te vinden is. De testversie van ons had een klein beetje last van een lam toetsenbord aangezien het swipen van links naar rechts ervoor zorgde dat het toetsenbord bijna uitschoof. Echter hebben we ook met twee andere Omnia Qwerty’s gespeeld en die hadden hier geen last van. Het toestel zelf voelde snel aan en dat komt mede doordat er in het toestel de zelfde processor te vinden is als die van de Samsung Jet. Samsung had ook in dit toestel haar eigen TouchWiz 2 interface helemaal doorgevoerd waardoor je weinig tot niets terug kunt vinden van Windows Mobile. Ook heeft Samsung aan All About Phones laten weten dat het toestel later dit jaar een Windows Mobile 6.5 update zal gaan krijgen.

De Samsung Omnia Qwerty is inmiddels breed beschikbaar in Nederland. Het toestel wordt niet gebundeld in een Miljonair Pack maar desalniettemin zal Samsung de inhoud van de doos rijkelijk bedelen.

Samsung Omnia Qwerty

 

Samsung Omnia Qwerty

 

Samsung Omnia Qwerty

 

Samsung Omnia Qwerty

 

Samsung Omnia Qwerty

 

Samsung Omnia Qwerty

 

Samsung Omnia Qwerty

 

De Samsung Omnia Qwerty bestellen:

Beste budgetsmartphones uitgelicht

Dit zijn de vijf beste budgetsmartphones van september 2018 lees verder

smartphone auto

OnePlus problemen met Waze app eindelijk opgelost lees verder

Samsung J2 Core

Ook Samsung stapt op de Android Go trein en komt met eerste toestel lees verder

Volgende week is het zover: lancering Huawei Mate 20 Lite lees verder

Sony

Sony legt uit waarom je zo lang moet wachten op je Android Pie update lees verder

Doogee S55

Deze robuuste smartphone heb je nodig voor je wilde avonturen lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters