Eerste ervaring met de Samsung Omnia W

De Samsung Omnia W is de nieuwste Windows Phone van Koreaanse afkomst met een 3,7″ scherm en 1,4GHz-processor. We kwamen het toestel tegen en hebben er natuurlijk even mee gespeeld.

Samsung Omnia W handson

Het eerste dat opvalt aan de specificaties van de Omnia W, is dat het toestel verdacht veel weg heeft van zijn voorganger, de Omnia 7. Samsung vertelde ons dan ook dat men de focus niet heeft liggen op Windows Phone en dat de Omnia W bedoeld is als een leuk mid-rangetoestel om toch nog een Windows Phone-toestel te bieden. Het was dan ook niet de bedoeling dat de Omnia W grote updates ten opzichte van de Omnia 7 zou brengen.

Aan de andere kant zijn de specs van de Omnia W wel zo goed als op hetzelfde niveau als die van de andere Windows Phones en kan Samsung dus zeker een mooi aanbod hebben als ze dit toestel voor een schappelijke prijs in de markt zetten. Want het toestel werkt ook gewoon goed en zit prettig in elkaar. De interface van Windows Phone 7 is erg soepel zoals altijd en aangezien aanpassingen niet toegestaan zijn doet die ook niets onder voor andere Windows Phones. Hardwarematig is de Omnia W ook prima. Hij is lekker compact vanwege zijn 3,7″ scherm en heeft een nette portie metaal in zijn body verwerkt gekregen, waardoor de telefoon erg solide aanvoelt. Het design is gewoon strak en mooi.

Al met al is de Omnia W dus een mooi toestel. Mits de prijs van deze Windows Phone ook echt niet te hoog is, kan het dus zeker een toppertje gaan worden onder de Windows Phones.

Samsung Omnia W handson

 

Samsung Omnia W handson

 

Samsung Omnia W handson

 

Samsung Omnia W handson

 

Samsung Omnia W handson

 

OnePlus 6

We zijn verhuisd naar WANT.nl ⚠︎ lees verder

Beste budgetsmartphones uitgelicht

Dit zijn de vijf beste budgetsmartphones van september 2018 lees verder

smartphone auto

OnePlus problemen met Waze app eindelijk opgelost lees verder

Samsung J2 Core

Ook Samsung stapt op de Android Go trein en komt met eerste toestel lees verder

Volgende week is het zover: lancering Huawei Mate 20 Lite lees verder

Sony

Sony legt uit waarom je zo lang moet wachten op je Android Pie update lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters