Eerste ervaring met de Samsung Omnia W

De Samsung Omnia W is de nieuwste Windows Phone van Koreaanse afkomst met een 3,7″ scherm en 1,4GHz-processor. We kwamen het toestel tegen en hebben er natuurlijk even mee gespeeld.

Samsung Omnia W handson

Het eerste dat opvalt aan de specificaties van de Omnia W, is dat het toestel verdacht veel weg heeft van zijn voorganger, de Omnia 7. Samsung vertelde ons dan ook dat men de focus niet heeft liggen op Windows Phone en dat de Omnia W bedoeld is als een leuk mid-rangetoestel om toch nog een Windows Phone-toestel te bieden. Het was dan ook niet de bedoeling dat de Omnia W grote updates ten opzichte van de Omnia 7 zou brengen.

Aan de andere kant zijn de specs van de Omnia W wel zo goed als op hetzelfde niveau als die van de andere Windows Phones en kan Samsung dus zeker een mooi aanbod hebben als ze dit toestel voor een schappelijke prijs in de markt zetten. Want het toestel werkt ook gewoon goed en zit prettig in elkaar. De interface van Windows Phone 7 is erg soepel zoals altijd en aangezien aanpassingen niet toegestaan zijn doet die ook niets onder voor andere Windows Phones. Hardwarematig is de Omnia W ook prima. Hij is lekker compact vanwege zijn 3,7″ scherm en heeft een nette portie metaal in zijn body verwerkt gekregen, waardoor de telefoon erg solide aanvoelt. Het design is gewoon strak en mooi.

Al met al is de Omnia W dus een mooi toestel. Mits de prijs van deze Windows Phone ook echt niet te hoog is, kan het dus zeker een toppertje gaan worden onder de Windows Phones.

Samsung Omnia W handson

 

Samsung Omnia W handson

 

Samsung Omnia W handson

 

Samsung Omnia W handson

 

Samsung Omnia W handson

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. Gast fjol -

    Geweldige OS maar ze mogen het wel 4inch. laten en de SAMOLED + erin stoppen specs zijn oke maar… Jammer van het metaale home button ding :S;)

  2. Forrestall -

    Nee. Windows Phone werkt juist het best. Voor mij. Voor jou niet. Dat is alles. Geen probleem. Ook al weet je waarschijnlijk niet hoe Windows Phone daadwerkelijk werkt. Net als dat je waarschijnlijk niet weet of en wanneer jouw andriod of Android toestel een 4.0 update krijgt 😉

HTC U11 Plus

Specificaties en foto’s HTC U11 Plus gelekt: complete smartphone lees verder

Apple iPhone X Hotwonder Hatwav Symbol S3

Deze iPhone X kloon draait op Android: leve China? lees verder

Apple iPhone X pre-order

Zoveel iPhone X exemplaren heeft Apple beschikbaar bij pre-order lees verder

Bekende leaker lekt specificaties en logo’s Samsung Galaxy S9 en Galaxy S9 Plus lees verder

iPhone 8

Verkopen iPhone 8 vallen zwaar tegen door onverwachte tegenstander lees verder

iPhone X

Zo krijg je het uiterlijk van iOS 11 en iPhone X op elke Android smartphone lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters