Eerste ervaring met de Samsung Omnia W

De Samsung Omnia W is de nieuwste Windows Phone van Koreaanse afkomst met een 3,7″ scherm en 1,4GHz-processor. We kwamen het toestel tegen en hebben er natuurlijk even mee gespeeld.

Samsung Omnia W handson

Het eerste dat opvalt aan de specificaties van de Omnia W, is dat het toestel verdacht veel weg heeft van zijn voorganger, de Omnia 7. Samsung vertelde ons dan ook dat men de focus niet heeft liggen op Windows Phone en dat de Omnia W bedoeld is als een leuk mid-rangetoestel om toch nog een Windows Phone-toestel te bieden. Het was dan ook niet de bedoeling dat de Omnia W grote updates ten opzichte van de Omnia 7 zou brengen.

Aan de andere kant zijn de specs van de Omnia W wel zo goed als op hetzelfde niveau als die van de andere Windows Phones en kan Samsung dus zeker een mooi aanbod hebben als ze dit toestel voor een schappelijke prijs in de markt zetten. Want het toestel werkt ook gewoon goed en zit prettig in elkaar. De interface van Windows Phone 7 is erg soepel zoals altijd en aangezien aanpassingen niet toegestaan zijn doet die ook niets onder voor andere Windows Phones. Hardwarematig is de Omnia W ook prima. Hij is lekker compact vanwege zijn 3,7″ scherm en heeft een nette portie metaal in zijn body verwerkt gekregen, waardoor de telefoon erg solide aanvoelt. Het design is gewoon strak en mooi.

Al met al is de Omnia W dus een mooi toestel. Mits de prijs van deze Windows Phone ook echt niet te hoog is, kan het dus zeker een toppertje gaan worden onder de Windows Phones.

Samsung Omnia W handson

 

Samsung Omnia W handson

 

Samsung Omnia W handson

 

Samsung Omnia W handson

 

Samsung Omnia W handson

 

Essential Phone

‘Essential Phone opvolger gecanceld: staat Essential nu al te koop?’ lees verder

Xiaomi Mi 8

Gelekte video toont Xiaomi Mi 8: primeur voor Android lees verder

Vivo Apex

Eerste echt randloze smartphone komt volgende maand lees verder

HTC U12+

HTC U12+ gelanceerd: het grootste en spannendste HTC toestel tot nu toe lees verder

OnePlus 6 vs. Galaxy 9+

OnePlus 6 is sneller dan Galaxy S9+ en iPhone X lees verder

HTC onthult per ongeluk HTC U12+ op website lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters