Eerste ervaring met de Samsung OmniaPro B7320

De Samsung OmniaPro B7320 is een toestel dat eigenlijk in het C-segment van Samsung hoort maar in de Omnia-serie is geplaatst. Onduidelijk is nog of het toestel naar Nederland gaat komen echter kunnen we wel alvast de eerste ervaring over het toestel met iedereen delen.

Samsung OmniaPro B7320

In de Samsung-hal op de IFA beurs liet Samsung ook haar nieuwe OmniaPro zien. Het toestel is officieel alleen nog voor Amerika aangekondigd en Samsung Nederland kon ons nog niet vertellen of hij dit jaar ook naar ons land gaat komen. Het toestel was redelijk prominent aanwezig op de beurs en aangezien deze versie van de OmniaPro in Europa is geland is de verwachting uitgesproken dat het toestel ook in Europa breed verkocht zal gaan worden. Na een tijd met de nieuwe Samsung OmniaPro B7320 gespeeld te hebben kunnen we onze vroege mening verkondigen over het toestel.

De OmniaPro is een prima toestel dat erg lekker wegtypt. Het toestel heeft vooral wat weg van de Samsung i780 maar moet het jammer genoeg zonder een touchscreen doen. De toetsen van het toestel hebben een prettige bollen waardoor ze goed omhoog komen en van elkaar afgezonderd zijn. De menu-toetsen zijn groot te noemen wat fijn is en ook de navigatie-toetsen mogen er zeer zeker zijn. Het scherm van het toestel is lekker groot voor een normale smartphone en leest goed weg. Wel is het jammer dat Windows Mobile niet helemaal aangepast is door Samsung zoals ze dat wel met andere toestellen hebben gedaan. Al met al een prima en vooral degelijk toestel dat het zeker goed kan doen als tegenhanger voor BlackBerry-telefoons. Samsung Nederland gaat nog kijken of ze het toestel in ons lang gaat voeren.

Samsung OmniaPro B7320

 

Samsung OmniaPro B7320

 

Samsung OmniaPro B7320

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
HTC U11 Plus

Specificaties en foto’s HTC U11 Plus gelekt: complete smartphone lees verder

Apple iPhone X Hotwonder Hatwav Symbol S3

Deze iPhone X kloon draait op Android: leve China? lees verder

Apple iPhone X pre-order

Zoveel iPhone X exemplaren heeft Apple beschikbaar bij pre-order lees verder

Bekende leaker lekt specificaties en logo’s Samsung Galaxy S9 en Galaxy S9 Plus lees verder

iPhone 8

Verkopen iPhone 8 vallen zwaar tegen door onverwachte tegenstander lees verder

iPhone X

Zo krijg je het uiterlijk van iOS 11 en iPhone X op elke Android smartphone lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters