Eerste ervaring met de Samsung S3650 Corby

Nadat All About Phones de dag voor de start van IFA in Berlijn wist door te dringen tot de zaal van Samsung, kunnen we vanaf vandaag de eerste ervaringen delen met de nieuwe toestellen van Samsung. Als eerste hebben we de Samsung Corby onder handen genomen.

Samsung Corby S3650

De Samsung Corby is een toestel dat inmiddels veelvuldig is uitgelekt. Afgelopen week werd het toestel eindelijk officieel bekendgemaakt door Samsung en daarmee slaat de producent een nieuwe weg in van budgettelefoons met een touchscreen. De Corby is de opvolger van de Samsung Star en met de Corby zet Samsung gelijk een geheel nieuwe lijn van budgetphones met een touchscreen op de markt. De Corby zal in vele verschillende kleuren gaan uitkomen, hiermee probeert Samsung vooral de jongeren aan te spreken wat waarschijnlijk erg goed gaat lukken.

De eerste ervaringen met de Corby zijn redelijk positief. Het toestel voelt wat plastic aan maar dat betekent niet dat de kwaliteit niet goed zou zijn. Daarnaast biedt het toestel voldoende mogelijkheden om er een leuke multimediatelefoon van te maken. Ook heeft Samsung ervoor gezorgd dat het gehele menu is aangepast aan de mogelijkheden van het toestel, er is dan ook een wat frissere uitstraling gegeven aan de UI. Het toestel moet slechts 150 euro gaan kosten, naar onze mening is dat een prima prijs voor de Corby. Je krijg er een erg leuk toestel voor terug met leuke specificaties dat bovendien redelijk degelijk is. Als je het hoge plasticgehalte voor lief neemt dan is de Corby zeer zeker een telefoon die voor jou geschikt is.

Samsung S3650 Corby

 

Samsung S3650 Corby

 

Samsung S3650 Corby

 

Samsung S3650 Corby

 

Samsung S3650 Corby

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

IFA mobiele vakbeurs

Dit kunnen we verwachten van IFA 2017 lees verder

iPhone 7 verslaat Galaxy S8 en wordt 17 miljoen keer verkocht lees verder

iOS 11 Touch ID snel uitzetten

iOS 11 laat je in noodgevallen simpel Touch ID uitzetten lees verder

Xiaomi Redmi Note 4X

Eerste beelden van top smartphone Xiaomi Mi Mix 2 gespot lees verder

Qualcomm dieptecamera technologie

Qualcomm komt met nieuwe high def dieptecamera’s voor je smartphone lees verder

Google

Google Docs krijgt handige nieuwe features en werkt beter samen andere G Suite applicaties lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters