Eerste ervaring met de Samsung S5560 Marvel

Tijdens het Phone House-event in Amsterdam mochten even met de nieuwe Samsung S5560 Marvel spelen. Het toestel is een iets duurdere variant van de Star en ziet er nagenoeg het zelfde uit. Inmiddels kunnen we de eerste ervaringen met het toestel melden.

Samsung S5560 Marvel

De Samsung Marvel kan gezien worden als de opvolger van de Samsung Preston. Het toestel heeft nagenoeg de zelfde mogelijkheden en specificaties. Dit toestel zal daardoor in hetzelfde segment terecht komen als de Preston, met klassieke mid-range specificaties. Zo heeft de S5560 een 3″ WQVGA-touchscreen, is hij uitgerust met Wi-Fi en zit er een 5-megapixelcamera in. 3G is niet aanwezig, maar vanwege de Wi-Fi-ondersteuning is dat niet zo’n probleem. De prijs van het toestel zal rond de 250 euro gaan liggen en daarbij zal de telefoon alleen bij The Phone House beschikbaar zijn aangezien de keten een exclusieve telefoon bij Samsung heeft bedongen.

Het toestel is met een dikte van 11,6 millimeter lekker dun en ook het formaat valt mee verder. De S5560 heeft verder ook een 3,5mm audio-jack waardoor je zelf een eigen headset erin kunt steken. Door zijn formaat voelt het toestel lekker aan in de hand en kun je er prima mee weg bellen. De telefoon heeft een mooi zilver randje waardoor hij net wat verfijnder er uit ziet. De gebruikte materialen zijn van plastic en hier en daar wel vinger gevoelig zoals goed te zien is aan de achterkant van het toestel. De camera van het toestel is niet erg indrukwekkend en de meegeleverde flits aan de achterkant kan ook al niet boeien. Het menu van het toestel voelt snel aan en is wederom voorzien van het TouchWiz-interface. Al met al een leuke opvolger voor een prettige prijs maar die niet tot de verbeelding zal gaan spreken bij de consumenten.

De Marvel zal de volgende maand bij The Phone House beschikbaar zijn voor een prijs die rond de 250 euro zal liggen. Vooralsnog zal het toestel alleen in het zwart beschikbaar komen.

Samsung S5560 Marvel

 

Samsung S5560 Marvel

 

Samsung S5560 Marvel

 

Samsung S5560 Marvel

 

Samsung S5560 Marvel

 

Samsung S5560 Marvel

 

Render Google Pixel 3 XL Phone Designer

Dit is de Pixel 3 XL in verschillende kleurtjes lees verder

USB-C

Laad je volgend jaar jouw iPhone ook op met een USB-C lader? lees verder

OnePlus 6 preview design

Waarom de OnePlus 6 op het moment de beste keuze is lees verder

LG G7 ThinQ review design

Eerste gerucht LG G8 ThinQ nu al opgedoken lees verder

iPhone X Plus resolutie

iOS 12 verklapt mogelijk details iPhone X Plus lees verder

Blackberry KEY2

Blackberry KEY2 officieel gelanceerd: eerste Blackberry met dubbele camera lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters