Eerste ervaring met de Samsung S9110 watchphone

De Samsung S9110 watchphone is de tweede horlogetelefoon van de Koreaanse producent. Samsung claimt dat het de dunste horlogetelefoon tot nog toe is en tijdens de Miljonair Fair in Amsterdam kwamen tot de zelfde conclusie.

Samsung S9110 watchphone

Samsung heeft tijdens de Miljonair Fair in Amsterdam haar tweede horlogetelefoon aangekondigd voor de Nederlandse markt. All About Phones was uiteraard ook aanwezig bij deze exclusieve lancering van dit toestel en mocht met verschillende BN’ers even spelen met de S9110. De Samsung watchphone heeft een 1,76 full-touch display dat speciaal is aangepast aan de vorm van het polshorloge. Het toestel is opvallend dun en dat is wel zo prettig voor een horloge anders is het snel afgelopen met het comfort. Het toestel wordt geleverd in een handgemaakte horlogekist en daarnaast wordt er ook een stijlvolle Bluetooth headset meegeleverd met daarbij een daarop aan te sluiten stereo koptelefoon. Wat opviel was dat het toestel opvallend snel was in haar omgang en ook het grote scherm viel in de smaak bij verschillende gasten van Samsung.

De eerste S9110 werd uitgereikt door de sales en marketing directeur van Samsung Menno van der Berg aan Winston Gerschtanowitz. Gerschtanowitz kreeg de allereerste S9110 die ingegraveerd was met 001 door Samsung. De producent is van plan om slechts 100 stuks te gaan verkopen in ons land. Vooralsnog is het horloge alleen via BelCompany te krijgen waar het een adviesprijs heeft van net geen duizend euro. Uiteraard was Gerschtanowitz erg blij met zijn nieuwe aanwinst en hij wist zijn nieuwe telefoon gelijk om te doen en hem vol trots te dragen. Hij liet tegenover ons los dat hij een echte gadgetfreak is en dat deze nieuwe telefoon prima in zijn straatje past. Gerschtanowitz is dan ook van plan om het toestel en te gaan dragen en te gebruiken.

De telefoon zelf is een prima apparaat. Zoals gezegd wordt hij geleverd in een luxe handgemaakte doos en daarin vinden we ook nog een Bluetooth headset die in het zilver uitgedost is. Het horloge zelf is redelijk licht te noemen en zit prettig om de pols. Wat vooral opviel is dat hij inderdaad plat was maar dat het menu erg snel reageerde. Je vliegt werkelijk door de menu’s heen en ook het intoetsen van een nummer of naam gaat prima omdat het scherm net groot genoeg is om goed te kunnen typen. De menu’s zijn overzichtelijk en ook bij deze Samsung kun je meerdere soorten klokjes kiezen om de tijd weer te geven. De menu’s zijn ook niet diep waardoor je alles snel en makkelijk kunt vinden. We hebben niet met het toestel kunnen bellen maar de verwachting is dat dit prima zal gaan.

De Samsung S9110 watchphone is vanaf begin volgend jaar bij BelCompany beschikbaar voor een prijs van rond de duizend euro. De kans is klein dat wij dit toestel nog in onze handen zullen gaan krijgen maar duidelijk is wel dat Samsung weer een mode statement heeft neergezet met dit toestel.

Samsung S9110 watchphone

 

Samsung S9110 watchphone

 

Samsung S9110 watchphone

 

Samsung S9110 watchphone

 

Samsung S9110 watchphone

 

Samsung S9110 watchphone

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 1. gadget gsm -

  De Samsung S9110 Watch phone heeft uiteraard veel meer functies dan de goedkopere LG GD910 horloge telefoon.
  Alleen zijn de prijzen nog steeds iets aan de hoge kant naar mijn mening als je het vergelijkt met de nieuwste Gadgy Special Edition Watch phone en de Gadgy steel Limited horloge GSM.

  Beide modellen van de Gadgy steel hebben namelijk meer functies dan de Samsung en de LG watchphone, maar is beduidend lager in prijs.

  Ik hoop dat er binnenkort meer fabrikanten horloge telefoons op de markt gaan brengen.
  Ik heb namelijk via via al vernomen dat Nokia ook al bezig is om een Watch Phone op de markt te brengen.
  Een Nokia Watch Phone en een nokia Dual-Sim telefoon ontbreken namelijk nog op de markt en dat is jammer.

  1. Dominick -

   Ik weet niet hoor, maar in Nederland is de GD910 nog altijd €500 duurder dan de S9110 (€1500 vs €1000). Bij die Gadgy toestellen heb ik nog steeds een beetje een eerst zien dan geloven gevoel (en dan bedoel ik met zien anderhalf jaar in gebruik hebben en kijken hoe hij het uithoudt)

De batterij van deze vijf smartphones gaat het langst mee lees verder

Samsung Galaxy S9

Eerste preview Samsung Galaxy S9 duikt op ⚠️ lees verder

Xiaomi Mi Mix 2S

Gelekte bestanden bevestigen specs veelbelovende Xiaomi Mi Mix 2S lees verder

smartphones

FBI en CIA waarschuwen tegen Huawei toestellen lees verder

Nokia 5

De vijf beste Nokia smartphones van dit moment lees verder

Samsung Galaxy S9 Active

Verrassing: Samsung Galaxy S9 Plus verslaat iPhone X in benchmarktest lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters