Eerste ervaring met de Samsung Wave 3

De Wave-serie van Samsung doet het bijzonder goed in Europa en Samsung gaat deze trend proberen vast te houden met de Wave 3. De Wave 3 is de opvolger van de Wave 2 en moet het vooral gaan maken door de nieuwe Bada-software.

De Wave 3 is een smartphone die weinig toevoegt tegenover zijn voorgangers. Het grootste pluspunt van het toestel is dat hij gelijk verkocht zal worden met Bada 2.0, terwijl het bij de Wave 2 nog de vraag is of die de update nog wel zal krijgen. De Wave 3 is wederom erg goed gebouwd aangezien de achterkant uit aluminium is opgetrokken en de voorkant gedeeltelijk plastic is. Daarnaast valt op dat het toestel erg veel lijkt op zijn voorgangers, maar dat de grote knop onder het scherm lichtjes aangepast is naar een nieuw design.

Het toestel is lekker licht en rondom netjes afgewerkt. De telefoon heeft ronde randen die goed in de hand liggen en de voorkant van de telefoon is helemaal vlak wat er strak uit ziet. Het scherm is uiteraard van Amoled-kwaliteit en komt prettig over. De interface van de telefoon is hier en daar aangepast en vooral het aantal widgets in Bada 2.0 valt op. Ook met de snelheid van het OS zit het wel snor; alle menu’s komen snel op en ook applicaties starten snel op. De ChatOn-applicatie is ook op deze telefoon te vinden en werkt naar behoren. Daarnaast heeft de nieuwe WhatsApp-concurrent een mooei interface en ziet het er allemaal goed uit.

Al met al is de Wave 3 een prima toevoeging aan de Bada-lijn, maar heel veel nieuws brengt het toestel niet met zich mee. Tenzij de prijs van de telefoon laag is, zal hij naar verwachting geen verkooptopper worden.

Samsung Wave 3

 

Samsung Wave 3

 

Samsung Wave 3

 

Samsung Wave 3

 

Samsung Wave 3

 

Samsung Wave 3

 

Samsung Wave 3

 

Wiko view 2

Wiko View 2 Review lees verder

Samsung Galaxy S10 geen achter vingerafdrukscanner

‘Samsung Galaxy S10 krijgt geen vingerafdrukscanner achterop’ lees verder

Light smartphone met negen camera's

Light werkt aan smartphone met negen camera’s lees verder

iPhone X Plus dummy

iPhone X Plus en iPhone 9 dummies opgedoken in video lees verder

Pixel 3 XL render

360-graden Pixel 3 en Pixel 3 XL renders gelekt lees verder

Telekoopwijzer video uitgelicht

Telekoopwijzer: dit zijn de beste high-endsmartphones van deze zomer lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters