Eerste ervaring met de Sony Ericsson T707

In het voorjaar lanceerde Sony Ericsson de T707, één van de weinige clamshell-telefoons op de markt. Het toestel is samen met tennisster Maria Sharapova op de markt gebracht en het design is dan ook deels geïnspireerd door een tennisbal. We hebben het toestel inmiddels ontvangen en zullen even onze eerste ervaringen ermee delen.

Sony Ericsson T707

Op de TeleVisie-beurs kwamen we hem al even tegen: de Sony Ericsson T707. Na onze korte ontmoeting daar is er al heel wat tijd verstreken en inmiddels hebben we deze ladyphone al een tijdje in bezit. Hoog tijd dus om onze eerste, of eigenlijk tweede, ervaringen met de T707 te delen. Een volledige review zal later volgen, waarin we het toestel vergelijken met twee andere fashiontelefoons van Sony Ericsson die met dezelfde specificaties uitgerust zijn.

De T707 is op de markt gebracht samen met één van de beste tennissters ter wereld, Maria Sharapova. Het toestel heeft dan ook vormen die lichtelijk geïnspireerd zijn door tennis, zoals twee rondjes op de voorkant van het toestel. Deze rondjes zorgen ook meteen voor een ander speciaal element van de T707, de lichteffecten. Het grote rondje op de voorkant licht op als je gebeld wordt of een bericht krijgt en de ‘deuk’ die in het toestel zit licht op als je een gemist gesprek hebt. Ook leuk is het onzichtbare display dat verstopt zit in het grote rondje op de voorkant van het toestel, dat oplicht als je het toestel dichtklapt of als er een nieuwe notificatie is. Hierop kun je bijvoorbeeld zien wie er belt of hoe laat het is.

De T707 is een beetje aan de grote kant, maar daar krijg je wel een groot toetsenbord dat heerlijk in gebruik is voor terug. Wat wel een beetje sneu is, zeker voor een designtelefoon als deze, is dat de T707 redelijk goedkoop aanvoelt en ook helemaal uit plastic bestaat. We kunnen dan ook nog niet onverdeeld positief zijn over de telefoon, hoewel het een prima telefoon lijkt te zijn voor zijn doelgroep: mensen die niet te veel willen betalen, maar wel een mooie telefoon willen met redelijke functies. Want die heeft de T707. Hij heeft bijvoorbeeld een 3,2-megapixelcamera, een FM-radio, een uitgebreide muziekspeler en UMTS-ondersteuning. Of het ook de beste designtelefoon is die Sony Ericsson te bieden heeft, dat lees je over een aantal weken hier op All About Phones.

Sony Ericsson T707

 

Sony Ericsson T707

 

Sony Ericsson T707

 

Sony Ericsson T707

 

Sony Ericsson T707

 

Sony Ericsson T707

 

Sony Ericsson T707

 

Sony Ericsson T707

 

OnePlus 6

We zijn verhuisd naar WANT.nl ⚠︎ lees verder

Beste budgetsmartphones uitgelicht

Dit zijn de vijf beste budgetsmartphones van september 2018 lees verder

smartphone auto

OnePlus problemen met Waze app eindelijk opgelost lees verder

Samsung J2 Core

Ook Samsung stapt op de Android Go trein en komt met eerste toestel lees verder

Volgende week is het zover: lancering Huawei Mate 20 Lite lees verder

Sony

Sony legt uit waarom je zo lang moet wachten op je Android Pie update lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters