Eerste ervaring met de Sony Ericsson T715 en Naite

De Sony Ericsson T715 is nog maar net aangekondigd, toch heeft All About Phones al even met het toestel kunnen spelen. De eerste ervaring met de T715 en de Naite is dan ook overwegend positief.

Sony Ericsson T715

Nog geen drie weken geleden heeft Sony Ericsson officieel de T715 aangekondigd. Deze kleine instaptelefoon is een prima toestel voor mensen die op zoek zijn naar een relatief goedkoop toestel waarin toch veel mogelijkheden verwerkt zitten. Zo beschikt de T715 over een 2,2 inch tft-scherm, wat ruim genoeg moet zijn voor de gemiddelde beller die niet te veel van zijn telefoon verlangt. Verder ondersteunt het toestel natuurlijk 3G en is er een aantal basale multimediafuncties aanwezig. De T715 is uitgerust met een 3,2-megapixelcamera met flitser, maar zonder autofocus.

Wat allereerst opvalt is dat het toestel erg klein is. We kregen zowel de zilveren versie als de roze versie onder ogen, die het waarschijnlijk erg goed zal gaan doen bij de dames. Het toestel is erg licht en valt daarnaast prettig in de hand. De toetsen zijn even wennen maar vooral jonge mensen zullen daar snel genoeg aan gewend raken. De menuknoppen van het toestel zijn wel lekker groot en daarnaast is er eindelijk weer een degelijke slider op de markt terug te vinden. Het menu van de T715 is simpel te noemen zoals we dat van Sony Ericsson gewend zijn en de camera is voor zijn prijsklasse van uitstekende kwaliteit. De T715 moet net na de zomer in de winkels komen voor een bedrag dat onder de 150 euro moet komen te liggen.

Sony Ericsson T715

 

Sony Ericsson T715

 

Sony Ericsson Naite

De Sony Ericsson Naite is een echte groene telefoon waarbij vooral de leus meer is minder op gaat. Het toestel behoort tot de Greenheart-familie van Sony Ericsson wat kort inhoud dat het een milieuvriendelijk toestel is. Dat is terug te zien in een zuinige lader, erg kleine verpakking en een zo schoon mogelijk productieproces. Het toestel zelf is erg prettig en zal in twee kleuren naar buiten gaan komen, te weten rood en zilver. Het toestel is erg basic maar ligt prettig in de hand, heeft grote knoppen en het scherm is goed leesbaar. We hadden hier nog wel te maken met twee prototypes echter zouden deze niet of nauwelijks anders moeten zijn dan diegene die in de winkels komen te liggen. De menu-knop is goed bedienbaar en ook de navigatietoets eromheen kan erg goed bediend worden.

De Naite zou volgende maand al in de winkels moeten gaan arriveren voor rond de zelfde prijs als die van de T715.

Sony Ericsson Naite

 

Sony Ericsson Naite

 

Sony Ericsson Naite

 

Beste budgetsmartphones uitgelicht

Dit zijn de vijf beste budgetsmartphones van september 2018 lees verder

smartphone auto

OnePlus problemen met Waze app eindelijk opgelost lees verder

Samsung J2 Core

Ook Samsung stapt op de Android Go trein en komt met eerste toestel lees verder

Volgende week is het zover: lancering Huawei Mate 20 Lite lees verder

Sony

Sony legt uit waarom je zo lang moet wachten op je Android Pie update lees verder

Doogee S55

Deze robuuste smartphone heb je nodig voor je wilde avonturen lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters