Eerste ervaring met de Sony Ericsson W995

Sony Ericsson heeft onlangs de W995 in de markt gezet. Dit multimediatoestel ziet er niet alleen gelikt uit, maar heeft ook erg leuke muzikale mogelijkheden en speelt daarnaast films af van Playnow Arena.

Sony Ericsson W995

Sony Ericsson heeft momenteel een erg leuke campagne lopen met Hyves en de Sony Ericsson W995. De W995 is weer een echte multimediatelefoon zoals we die van Sony Ericsson gewend zijn. Het toestel beschikt over een leuke camera, heeft een erg goede Walkman-speler en speelt daarnaast sinds kort ook films af die afkomstig zijn uit Playnow Arena. Het toestel heeft dan ook een speciale standaard meegekregen zodat je lekker films kunt bekijken als je bijvoorbeeld in de trein zit. Daarnaast zitten er aan de bovenkant van het toestel dedicated stop-, play- en next-knoppen om zo de muziek en de films direct te kunnen bewerken.

De W995 is een relatief licht toestel dat erg lekker in de hand ligt. De knoppen van het toestel zijn prettig te noemen en wederom springt de Walkman-functionaliteit er weer uit aangezien de muziek erg goed is. Om deze reden is er ook een speaker meegeleverd door de producent waarvan het geluid uitstekend te genieten is. De camera is ook prima en het toestel zal dan ook erg goed moeten lopen naar onze mening. Binnenkort kun je een uitgebreide review van de Sony Ericsson W995 lezen op All About Phones.

Sony Ericsson W995 AAP

 

Sony Ericsson W995

 

Sony Ericsson W995

 

Sony Ericsson W995

 

Sony Ericsson W995

 

Sony Ericsson W995 back AAP

 

De Sony Ericsson W995 bestellen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 1. Rene -

  Ik heb m ook sind's gister ,alleen moet ik al weer terug naar de winkel.Met bellen versta ik niks,heel zacht.en hoor een echo.
  Voor de rest dik tevreden erover.mooie tel met een goeie camera.en komt goed geluid uit,

 2. w00fer -

  De bouwkwaliteit is in ieder geval beter dan van de C905. Ik heb alleen nog maar een preproduction vastgehad en een sales sample, dus we zullen zien.

 3. Henk Rasmando -

  Internationaal had ik er ook al op een paar websites gezien. Heb het toestel nu zelf een paar weken in het bezit, dus vandaar dat ik verontwaardigd was. Ik hoop op beterschap 😉

  1. Danijel -

   Welgeteld 1 Nederlandse website en de rest allemaal buitenlands. Daarnaast zijn wij bijna altijd de eerste met reviews in NL dus niet gelijk over eentje vallen als die wat later is 😉

   1. Dominick -

    Er zijn gewoon veel releases deze tijd en we hebben helaas niet genoeg man om ze allemaal snel af te werken:(

Smartphone kapot

Het lijkt erop dat toekomstige telefoons zichzelf repareren lees verder

LG V30

LG V30 in nieuwe gelekte foto volwaardig te zien lees verder

Google Pixel 2 XL

‘Google Pixel 2 kan speciale acties uitvoeren met knijpbare zijkanten’ lees verder

Galaxy Note 8 krijgt kleur die de Galaxy S8 niet heeft lees verder

smartphone

Smartphone voorlopig nog koning onder de consumentenelectronica lees verder

Nokia 8 camera

Nokia 8 onthuld: High-end telefoon met stock Android lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters