Eerste ervaring met de Sony Ericsson W995

Sony Ericsson heeft onlangs de W995 in de markt gezet. Dit multimediatoestel ziet er niet alleen gelikt uit, maar heeft ook erg leuke muzikale mogelijkheden en speelt daarnaast films af van Playnow Arena.

Sony Ericsson W995

Sony Ericsson heeft momenteel een erg leuke campagne lopen met Hyves en de Sony Ericsson W995. De W995 is weer een echte multimediatelefoon zoals we die van Sony Ericsson gewend zijn. Het toestel beschikt over een leuke camera, heeft een erg goede Walkman-speler en speelt daarnaast sinds kort ook films af die afkomstig zijn uit Playnow Arena. Het toestel heeft dan ook een speciale standaard meegekregen zodat je lekker films kunt bekijken als je bijvoorbeeld in de trein zit. Daarnaast zitten er aan de bovenkant van het toestel dedicated stop-, play- en next-knoppen om zo de muziek en de films direct te kunnen bewerken.

De W995 is een relatief licht toestel dat erg lekker in de hand ligt. De knoppen van het toestel zijn prettig te noemen en wederom springt de Walkman-functionaliteit er weer uit aangezien de muziek erg goed is. Om deze reden is er ook een speaker meegeleverd door de producent waarvan het geluid uitstekend te genieten is. De camera is ook prima en het toestel zal dan ook erg goed moeten lopen naar onze mening. Binnenkort kun je een uitgebreide review van de Sony Ericsson W995 lezen op All About Phones.

Sony Ericsson W995 AAP

 

Sony Ericsson W995

 

Sony Ericsson W995

 

Sony Ericsson W995

 

Sony Ericsson W995

 

Sony Ericsson W995 back AAP

 

De Sony Ericsson W995 bestellen:

Beste budgetsmartphones uitgelicht

Dit zijn de vijf beste budgetsmartphones van september 2018 lees verder

smartphone auto

OnePlus problemen met Waze app eindelijk opgelost lees verder

Samsung J2 Core

Ook Samsung stapt op de Android Go trein en komt met eerste toestel lees verder

Volgende week is het zover: lancering Huawei Mate 20 Lite lees verder

Sony

Sony legt uit waarom je zo lang moet wachten op je Android Pie update lees verder

Doogee S55

Deze robuuste smartphone heb je nodig voor je wilde avonturen lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters