Eerste ervaring met de Sony Ericsson W995

Sony Ericsson heeft onlangs de W995 in de markt gezet. Dit multimediatoestel ziet er niet alleen gelikt uit, maar heeft ook erg leuke muzikale mogelijkheden en speelt daarnaast films af van Playnow Arena.

Sony Ericsson W995

Sony Ericsson heeft momenteel een erg leuke campagne lopen met Hyves en de Sony Ericsson W995. De W995 is weer een echte multimediatelefoon zoals we die van Sony Ericsson gewend zijn. Het toestel beschikt over een leuke camera, heeft een erg goede Walkman-speler en speelt daarnaast sinds kort ook films af die afkomstig zijn uit Playnow Arena. Het toestel heeft dan ook een speciale standaard meegekregen zodat je lekker films kunt bekijken als je bijvoorbeeld in de trein zit. Daarnaast zitten er aan de bovenkant van het toestel dedicated stop-, play- en next-knoppen om zo de muziek en de films direct te kunnen bewerken.

De W995 is een relatief licht toestel dat erg lekker in de hand ligt. De knoppen van het toestel zijn prettig te noemen en wederom springt de Walkman-functionaliteit er weer uit aangezien de muziek erg goed is. Om deze reden is er ook een speaker meegeleverd door de producent waarvan het geluid uitstekend te genieten is. De camera is ook prima en het toestel zal dan ook erg goed moeten lopen naar onze mening. Binnenkort kun je een uitgebreide review van de Sony Ericsson W995 lezen op All About Phones.

Sony Ericsson W995 AAP

 

Sony Ericsson W995

 

Sony Ericsson W995

 

Sony Ericsson W995

 

Sony Ericsson W995

 

Sony Ericsson W995 back AAP

 

De Sony Ericsson W995 bestellen:

Android P 9.0

Deze smartphones krijgen allemaal Android P lees verder

Wiko view 2

Wiko View 2 Review lees verder

Samsung Galaxy S10 geen achter vingerafdrukscanner

‘Samsung Galaxy S10 krijgt geen vingerafdrukscanner achterop’ lees verder

Light smartphone met negen camera's

Light werkt aan smartphone met negen camera’s lees verder

iPhone X Plus dummy

iPhone X Plus en iPhone 9 dummies opgedoken in video lees verder

Pixel 3 XL render

360-graden Pixel 3 en Pixel 3 XL renders gelekt lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters