Eerste ervaring met de Sony Ericsson Xperia arc S

Geladen met een 1.4Ghz-processor en een nieuw kleurtje is de nieuwe Xperia arc S klaar om opnieuw de markt te bestormen. Het toestel ziet er deze keer extra gelikt uit en met de Android 2.3.4-update lijkt het toestel zich te kunnen meten met de dualcore-smartphones.

De Xperia arc had dit jaar redelijk wat last van de ramp in Japan. Hierdoor moest de productie van de toeleveranciers van Sony Ericsson een paar weken stilgelegd worden, terwijl deze juist net op stoom was gekomen. Desondanks werd de Xperia arc redelijk goed verkocht en ook in Nederland waren er een paar weken tekorten van de smartphone. Sony Ericsson heeft nu besloten om de Xperia arc een nieuwe impuls te geven door de Xperia arc S aan te kondigen. De arc S zal rond oktober op de markt gaan komen en beschikt over een 1.4GHz-processor en Android 2.3.4 standaard. De software is daarnaast uitgebouwd met 3D sweep zodat je panorama-foto’s in 3D kunt maken.

De Xperia arc S is net wat sneller geworden dankzij de snellere processor en de nieuwe Android-update. Gebruikers van het toestel hadden al niet veel te klagen over de snelheid van de smartphone, maar dit is er nog eens een stapje op vooruit gegaan. Als je het toestel bijvoorbeeld vergelijkt met een Samsung Galaxy S2, dan merk je weinig verschil in snelheid tussen een arc S en de Samsung. De nieuwe software op het toestel heeft als nieuwe mogelijkheid dat het homescreen in landscapemodus omgedraaid kan worden en daarnaast kun je dus 3D-foto’s maken via 3D sweep. Ook het geluid kan harder. Dat komt door een applicatie die de producent heeft toegevoegd op de telefoon.

De bouw van het toestel is gelijk aan die van de originele Xperia arc. Ook qua uiterlijk is het toestel verder hetzelfde gebleven, hoewel de arc S standaard in een witte kleur uitgedost is. Deze helderwitte kleur ziet er erg mooi en gelikt uit. De telefoon houdt nog steeds prima vast, is lekker dun en heeft een erg mooi scherm dat nagenoeg identiek is aan Super Amoled.

Al met al is de Xperia arc S er goed op vooruitgegaan en het toestel is nog sneller geworden dan het al was. Ook de software is nog aantrekkelijker gemaakt en daarnaast is de nieuwe witte kleur een lust voor het oog. De Xperia arc S zal vanaf oktober in Nederland te koop zijn.

Sony Ericsson Xperia arc S

 

Sony Ericsson Xperia arc S

 

Sony Ericsson Xperia arc S

 

Sony Ericsson Xperia arc S

 

Sony Ericsson Xperia arc S

 

Sony Ericsson Xperia arc S

 

Sony Ericsson Xperia arc S

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

HTC U11 Plus

Specificaties en foto’s HTC U11 Plus gelekt: complete smartphone lees verder

Apple iPhone X Hotwonder Hatwav Symbol S3

Deze iPhone X kloon draait op Android: leve China? lees verder

Apple iPhone X pre-order

Zoveel iPhone X exemplaren heeft Apple beschikbaar bij pre-order lees verder

Bekende leaker lekt specificaties en logo’s Samsung Galaxy S9 en Galaxy S9 Plus lees verder

iPhone 8

Verkopen iPhone 8 vallen zwaar tegen door onverwachte tegenstander lees verder

iPhone X

Zo krijg je het uiterlijk van iOS 11 en iPhone X op elke Android smartphone lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters