Eerste ervaring met de Sony Ericsson Xperia Pureness

De Sony Ericsson Xperia Pureness is een toestel dat klasse uitstraalt en is daardoor ook niet voor iedereen weggelegd. All about Phones neemt een kijkje naar dit nieuwe modeproduct van Sony Ericsson.

Sony Ericsson Xperia Pureness

Sony Ericsson wist onlangs een nieuwe telefoon, de Xperia Pureness een soft-launch te geven. Dit toestel ging eerder door het leven als de ‘Kiki’. Toen het toestel voor het eerst was uitgelekt wisten veel mensen niet zo goed wat ze ervan moesten denken. Pas na de bekendmaking van het toestel werd duidelijk dat het hier om een exclusief product gaat dat het hart van menig modepopje sneller zal doen kloppen. Het toestel ziet er in het echt opmerkelijk leuk en strak uit. Het is dan ook gelijk duidelijk dat het hier om een designproduct gaat en het toestel ademt dat dan ook uit.

De specificaties van de Pureness doen er eigenlijk weinig toe want mensen die dit toestel graag willen hebben kijken liever naar het uiterlijk dan dat ze de specificatielijst opvragen in de winkel. De Pureness zal ook niet in een normale telecomwinkel te vinden zijn maar mocht je dit toestel toch graag willen hebben dan heb je meer kans om het toestel bij een diamantair in de PC Hooftstraat te vinden. De prijs van het toestel zal rond de €699,- gaan liggen en daarvoor krijg je simpelweg looks en allure terug en dat mag uiteraard wat kosten. En zeg nou zelf, zou je als dame liever een Channel-tasje willen of een Xperia Pureness die weinig andere mensen op deze aardkloot mogen aanschouwen? De naam van het toestel geeft al aan dat het toestel bedoeld is voor de dames met een gevoel voor mode en in het echt merk je dan ook dat het toestel mode uitdraagt.

In het echt voelt de Pureness opvallend goed aan. Het toestel is klein en prettig en ligt daarnaast prima in de handen. Het toetsenbord is even wennen aangezien dat op een aparte manier weggedrukt wordt, maar dat gaat allemaal prima. De achterkant van het toestel ziet er strak uit en Sony Ericsson wist te melden dat het grote simkaart-logo uiteraard bij het productiemodel verwijderd zal worden. Wat daarnaast nog meer opviel was dat het scherm bijzonder goed leesbaar was. Ook kon er veel informatie op weergegeven worden zoals album-art en andere grafische dingen waardoor je een volledig functioneel doorzichtig scherm hebt op je telefoon. Ook de kleine details zoals de lichtbalk rondom het scherm en de manier waarop de backlights van het toetsenbord opkomen zijn allemaal leuke elementen die het toestel zijn allure mee geven.

Kortom de Xperia Pureness is niet voor iedereen weggelegd maar dat hoeft ook gelukkig helemaal niet. Als een uniek toestel je leuk lijkt en je toch erg goed voor de dag wilt kunnen komen dan is de Xperia Pureness een uitstekende keuze.

Sony Ericsson Xperia Pureness

 

Sony Ericsson Xperia Pureness

 

Sony Ericsson Xperia Pureness

 

Sony Ericsson Xperia Pureness

 

Sony Ericsson Xperia Pureness

 

Sony Ericsson Xperia Pureness

 

Beste budgetsmartphones uitgelicht

Dit zijn de vijf beste budgetsmartphones van september 2018 lees verder

smartphone auto

OnePlus problemen met Waze app eindelijk opgelost lees verder

Samsung J2 Core

Ook Samsung stapt op de Android Go trein en komt met eerste toestel lees verder

Volgende week is het zover: lancering Huawei Mate 20 Lite lees verder

Sony

Sony legt uit waarom je zo lang moet wachten op je Android Pie update lees verder

Doogee S55

Deze robuuste smartphone heb je nodig voor je wilde avonturen lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters