Eerste ervaring met de Sony Ericsson Zylo en Spiro

Sony Ericsson heeft weer zijn Walman-lijn nieuw leven ingeblazen met de aankondiging van de Spiro en de Zylo. Wij mochten alvast spelen met deze mid-range en prepaid-telefoons.

Sony Ericsson Spiro

Sony Ericsson wist vroeger veel furore te maken met haar Walkman-serie. Zo was de W880 ongekend populair en de eerste echte telefoon die zowel een groot geheugen had als een degelijke camera. Niet veel later kwamen ook de W760 en de W890 op de markt die beide gretig aftrek vonden onder zowel de dames als de heren. Echter toen het iets minder ging met de producent en ze een nieuwe weg insloegen werd de Walkman-serie in de kast gezet om later weer te floreren. En nu hebben we dan eindelijk weer twee telefoons met het Walkman-logo van Sony erop, de Spiro en de Zylo.

De Spiro wordt een prepaid-telefoon die uiteraard gericht is op het afspelen van muziek. Vooral onder jongeren moet het toestel gretig aftrek gaan vinden en speciaal voor de dames zal het telefoontje ook in het roze uitgedost gaan worden. Sony Ericsson heeft de muziekspeler voorzien van een paar leuke thema’s zoals een DJ booth die muziek aan het afspelen is of een cd die aan het ronddraaien is. Het telefoontje zelf heeft ook een lichte curve mee gekregen op de achterkant wat weer de Human Curvature moet voorstellen die alle Sony Ericsson’s vanaf de X10 mee zullen gaan krijgen. Daarnaast is het menu van de telefoon uitgerust met een blauw thema zoals we die ook op de X10 kennen en op de Vivaz. De telefoon reageert vlot en dat komt vooral doordat het op Sony Ericsson’s eigen proprietary OS loopt dat zich al meerdere malen bewezen heeft. Hij voelt wel hier en daar een beetje plastic aan maar dit wekt geen irritaties op bij de gebruiker.

Al met al lijkt de Spiro een leuke prepaid-telefoon te gaan worden die vanaf het begin van het derde kwartaal in de winkels moet gaan liggen voor een nog onbekende prijs.

Sony Ericsson Spiro

 

Sony Ericsson Spiro

 

Sony Ericsson Spiro

 

Sony Ericsson Zylo

De Zylo wordt een mid-range telefoon die het niet alleen van zijn looks moet hebben maar ook van zijn inwendige functionaliteiten. De 3.2-megapixelcamera van de Zylo is er eentje die prima werk aflevert voor zijn segment en daarnaast ligt de telefoon opvallend lekker in de handen. Sony Ericsson blaast met deze twee telefoons niet alleen de Walkman-serie nieuw telefoon in, maar ook de slider-telefoons lijken weer terug van weggeweest. Ook deze telefoon is voorzien van het eigen OS van Sony Ericsson en ook hier is het blauwe thema terug te vinden met de ronding op de rug. De telefoon reageert snel en aangenaam waardoor het prettig is om er mee te werken. Daarnaast is ook deze muziekspeler voorzien van meerdere thema’s wat een vrolijke toevoeging is aan het toestel. De telefoon ligt zoals gezegd prima in de handen en de navigatietoets werkt opmerkelijk prettig doordat het wat verlaagd is in de body van de telefoon en rond is afgewerkt.

Al met al een leuke mid-range telefoon die ook vanaf Q3 in de winkels moet gaan liggen met een nog onbekend prijskaartje.

Sony Ericsson Zylo

 

Sony Ericsson Zylo

 

Sony Ericsson Zylo

 

Sony Ericsson Zylo

 

Sony Ericsson Zylo

 

Sony Ericsson Zylo

 

Sony Ericsson Zylo

 

Android P 9.0

Deze smartphones krijgen allemaal Android P lees verder

Wiko view 2

Wiko View 2 Review lees verder

Samsung Galaxy S10 geen achter vingerafdrukscanner

‘Samsung Galaxy S10 krijgt geen vingerafdrukscanner achterop’ lees verder

Light smartphone met negen camera's

Light werkt aan smartphone met negen camera’s lees verder

iPhone X Plus dummy

iPhone X Plus en iPhone 9 dummies opgedoken in video lees verder

Pixel 3 XL render

360-graden Pixel 3 en Pixel 3 XL renders gelekt lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters