Eerste ervaring met de T-Mobile Pulse

T-Mobile kondigde afgelopen donderdag de nieuwe T-Mobile Pulse aan. Het toestel gemaakt door Huawei loopt op het Android OS en dit betekent dat de Pulse het derde Android-toestel wordt in het assortiment van T-Mobile.

T-Mobile Pulse

T-Mobile is druk bezig in hoog tempo nieuwe toestellen aan haar assortiment toe te voegen. De telco lijkt zich helemaal te storten op Android-telefoons en deze nieuwe Huawei is de nieuwe aanwinst van de telco. De Pulse wordt een mid-range telefoon die loopt op Android. Het toestel is klein, heeft weinig knopjes en ziet er gewoon leuk uit. Als de prijs goed is heeft T-Mobile een potentiële knaller in zijn handen. We hebben van T-Mobile een tijdje mogen spelen met de nieuwe Pulse en het toestel beviel ons prima. Hieronder de eerste ervaring met de T-Mobile Pulse.

De Pulse is een toestel dat redelijk snel aanvoelt en een leuk eigen menu heeft dat door T-Mobile zelf is ontworpen. Zo kun je zelf alles personaliseren echter blijf je wel duidelijke kenmerken van Android terug zien in het OS. Het toestel voelt wel een beetje goedkoop aan en dat kun je dan ook goed zien aan de achterkant die een hoog plastic gehalte heeft. De toetsen zijn fijn en bijna alle functies werkten gewoon goed en het toestel was stabiel te noemen. Het toestel heeft erg veel weg van de HTC P3600 maar deze keer is er een Android sausje overheen gegoten. Al met al is de Pulse een prima toestel dat het zeker goed zal doen in het midden-segment en later als prepaid.

T-Mobile Pulse

 

T-Mobile Pulse

 

T-Mobile Pulse

 

T-Mobile Pulse

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. nokia n97 -

    ik ben reuze benieuwd hij ziet er erg leuk en mooi uit ik wil hem wel hebben ik heb de htc hero gehad maar dat was niks met telfort en pop3 mail :S

Google Pixel 2 XL

‘Google Pixel 2 kan speciale acties uitvoeren met knijpbare zijkanten’ lees verder

Galaxy Note 8 krijgt kleur die de Galaxy S8 niet heeft lees verder

smartphone

Smartphone voorlopig nog koning onder de consumentenelectronica lees verder

Nokia 8 onthuld: High-end telefoon met stock Android lees verder

Samsung Galaxy Note 8 render

Specificaties Galaxy Note 8 eindelijk bevestigd lees verder

productielijn iPhone 8

Video laat voor het eerst ooit iPhone 8 productielijn zien lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters