Eerste ervaring met de TAG Heuer MERIDIIST

De TAG Heuer MERIDIIST is een telefoon die tot de verbeelding spreekt. Deze Lamborghini onder de telefoons kost niet minder dan 6200 euro en er worden er slechts 1963 van gemaakt. All About Phones mocht het toestel in zijn volle glorie aanschouwen.

TAG Heuer MERIDIIST

TAG Heuer, een Zwitsers merk dat vooral bekend staat om zijn peperdure horloges, is sinds kort ook actief in de markt voor telefoons. Het bedrijf brengt toestellen uit in hetzelfde segment als Vertu en heeft eigenlijk maar één model, de MERIDIIST. De Zwitserse producent heeft hiervan een nieuwe versie die als warme broodjes over de toonbank vloog tijdens de Miljonair Fair in Amsterdam. Het toestel kent een prijskaartje van 6200 euro en daarvoor krijg je een handgemaakte telefoon terug die vervaardigd is uit hoogwaardige materialen. Uiteraard krijg je voor deze prijs ook een mooie lederen pouch bij het toestel maar het horloge dat de zelfde stijl heeft als het toestel dien je echter wel los aan te schaffen. De importeur van TAG Heuer wist ons te melden dat er zes stuks van het toestel in Nederland geland zijn waarvan er al vijf zijn verkocht en gelukkig mochten wij even met de laatste overgebleven versie spelen.

Het toestel is ademt luxe uit en het is dan ook niet verwonderlijk dat er vijf modellen tijdens de Miljonair Fair van dit toestel zijn verkocht. De telefoon zelf voelt wat zwaar aan maar dat komt vooral door alle edelmetalen die in het toestel zijn verwerkt. Opvallend is dat hij wel erg stevig aanvoelt omdat hij zeer degelijk gebouwd is maar de achterkant voelde wat zwak aan. Met zijn donkere uitstraling was het toestel wat lastig te fotograferen in het donker maar desondanks kwam het toestel erg indrukwekkend op ons over. De kleine details van deze telefoon zijn indrukwekkend te noemen en vooral als je weet dat alle schroefjes en boutjes met de hand zijn aangedraaid en in elkaar zijn gezet. De specificaties van het toestel zijn niet indrukwekkend te noemen maar het klokje dat aan de bovenkant van deze telefoon zit is des te meer interessant aangezien er goed over nagedacht is. Als het toestel namelijk in je zak dit dan hoef je hem niet helemaal eruit te halen om de tijd te bekijken aangezien dat aan de bovenkant van de telefoon staat.

Binnenkort hopen we nog meer TAG Heuer-telefoons te mogen bewonderen. Tot die tijd kunnen we ons vergapen aan deze Lamborghini. Om het feest compleet te maken hebben we ook nog een plaatje gemaakt van een met diamanten ingelegde telefoon van de producent met een onbekend prijskaartje.

TAG Heuer MERIDIIST

 

TAG Heuer MERIDIIST

 

TAG Heuer MERIDIIST

 

TAG Heuer MERIDIIST

 

TAG Heuer MERIDIIST

 

TAG Heuer MERIDIIST

 

TAG Heuer

 

OnePlus 6

We zijn verhuisd naar WANT.nl ⚠︎ lees verder

Beste budgetsmartphones uitgelicht

Dit zijn de vijf beste budgetsmartphones van september 2018 lees verder

smartphone auto

OnePlus problemen met Waze app eindelijk opgelost lees verder

Samsung J2 Core

Ook Samsung stapt op de Android Go trein en komt met eerste toestel lees verder

Volgende week is het zover: lancering Huawei Mate 20 Lite lees verder

Sony

Sony legt uit waarom je zo lang moet wachten op je Android Pie update lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters