Eerste ervaring met de witte BlackBerry Bold 9700 en Curve 8520

BlackBerry heeft haar beperkte line-up die het momenteel erg goed doet uitgedost in het wit. All About Phones mocht even met de witte varianten van de Bold 9700 en Cruve 8520 spelen.

BlackBerry Curve 8520 white

BlackBerry heeft momenteel slechts vijf varianten in Nederland op de markt waarvan twee versies van de Curve en Bold en een Storm. Desalniettemin doen de telefoons het opvallend goed in de markt terwijl de aanschafprijs meestal toch fors hoger ligt dan concurrerende telefoons. Het lijkt erop dat BlackBerry-telefoons het tegenwoordig vooral bij de jongeren goed doen omdat je ermee kunt Pingen, iets waar producenten met argusogen naar kijken. De nieuwe Bold 9700 is amper aan te slepen in de winkels en desondanks weer BlackBerry een nieuwe variant te introduceren van dit toestel die gehuld is in het wit. Ook de Curve 8520 heeft de zelfde metamorfose ondergaan en zal binnenkort in het wit verkrijgbaar zijn in de winkels.

De Curve 8520 White heeft een witte achterkant en voorkant die beide van plastic zijn gemaakt. Het toestel is dan ook een stuk goedkoper dan zijn grote broer de Bold 9700 en dat is dan ook te zien aan de afwerking. Het toestel ziet er netjes uit maar heeft niet de zelfde kwaliteit als de grote broer. Het geheel voelt wat plastic aan terwijl de witte kleur wel erg netjes eruit ziet. Verder zit er een matzwarte rand om het toestel heen en aan de bovenkant van de telefoon. De nieuwe kleur ziet er al met al netjes uit al is de afwerking niet optimaal. Het menu van het toestel is niet aangepast en daarom gewoon nog steeds in de zelfde kleur gebleven. De Curve white zal binnenkort verkrijgbaar zijn in Nederland.

BlackBerry Curve 8520 white

 

BlackBerry Curve 8520 white

 

BlackBerry Bold 9700 white

 

BlackBerry Bold 9700 white

De witte Bold 9700 ziet er daarentegen een stuk netter afgewerkt uit en voelt dan ook gelijk wat duurder aan. Aan de achterkant van het toestel vinden we een witte leren klep en een nette witte kleur die ook aan de voorkant prima is afgewerkt. Ook deze kleur heeft een mat zwarte rand mee gekregen van de producent die ook tot aan de achterkant gedeeltelijk doorloopt. De witte kleur is mooi helder en overal netjes gespoten. Met de zilveren rand om het toestel heen is het een zeer leuke vernieuwen tegenover de huidige Bold en de verwachting is dan ook dat deze witte variant niet aan te slepen zal zijn. De prijs zal volgens BlackBerry het zelfde zijn als de huidige Bold en zal vanaf eind deze maand beschikbaar zijn in de winkels.

BlackBerry Bold 9700 white

 

BlackBerry Bold 9700 white

 

BlackBerry Bold 9700 white

 

BlackBerry Bold 9700 white

 

OnePlus 6

We zijn verhuisd naar WANT.nl ⚠︎ lees verder

Beste budgetsmartphones uitgelicht

Dit zijn de vijf beste budgetsmartphones van september 2018 lees verder

smartphone auto

OnePlus problemen met Waze app eindelijk opgelost lees verder

Samsung J2 Core

Ook Samsung stapt op de Android Go trein en komt met eerste toestel lees verder

Volgende week is het zover: lancering Huawei Mate 20 Lite lees verder

Sony

Sony legt uit waarom je zo lang moet wachten op je Android Pie update lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters