Eerste ervaringen met de LG GD900 Crystal

De LG GD900 Crystal is de eerste telefoon ter wereld met een doorzichtig toetsenbord en om te onderzoeken hoe dat nou in elkaar zit hebben we voor een reviewexemplaar van het toestel gezorgd. Onze eerste ervaringen met het toestel inside!

LG GD900 AAP

LG kondigde een tijdje geleden ’s werelds eerste telefoon met een doorzichtig toetsenbord aan: de LG GD900 Crystal. Het toestel is nu net in de winkels te vinden, voor ons hoogste tijd om het toestel eens te bekijken en misschien wel betoverd te worden door de magie van het doorzichtige toetsenbordje. In de aanloop naar onze review van het toestel die we over ongeveer anderhalve week zullen publiceren, delen we nu onze eerste ervaringen met de LG Crystal.

LG GD900 Crystal donker

De LG Crystal ziet er op het eerste gezicht als een volstrekt normale full-touch-telefoon uit, een groot touchscreen met daaronder drie toetsen, precies dezelfde indeling als bij de LG Arena. Als je het toestel openschuift komt er echter iets nieuws onder het toestel vandaan: een doorzichtig toetsenbordje. Als dit toetsenbord opengeschoven is valt meteen op dat het toestel erg uit balans is. De telefoon is opengeschoven redelijk lang en onder is alleen maar een glasplaatje met een centimeter daarachter een plastic achterkant, terwijl de bovenste helft uit allerlei zware elektronica bestaat. Dit houdt niet erg lekker vast, maar er is mee te leven, het toetsenbordje is nergens van essentieel belang. Iets anders wat ons direct opviel aan de Crystal is dat hij erg krasgevoelig is en dat er na enkele aanrakingen al veel vingerafdrukken te bekennen zijn. In het donker licht het toetsenbordje paars op, wat er erg mooi uit ziet en eigenlijk ontult de Crystal zijn echte schoonheid dan ook pas in het donker. Het toestel draait op de S-Class-interface die niet erg veranderd is ten opzichte van de LG Viewty Smart en de LG Arena, met uitzondering van de nieuwe waterdruppelvorm voor het menu.

Onze eerste ervaringen zijn dus niet onverdeeld positief over de Crystal, hij ziet er geweldig uit en de interface is erg mooi, maar het toestel is erg gevoelig voor vingerafdrukken en krassen en het gewicht is niet zo lekker verdeeld. We gaan het toestel echter nog een tijdje met ons meenemen en misschien weet dit kristal ons in die tijd nog te overtuigen. Je leest het allemaal binnenkort in onze volledige review van de LG Crystal.

LG GD900 Crystal

 

LG GD900 Crystal

 

LG GD900 Crystal

 

LG GD900 Crystal

 

LG GD900 Crystal

 

LG GD900 Crystal

 

De LG GD900 bestellen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. Lotte -

    Jullie moeten ook eens kijken bij de Samsung Jet .
    Die is OOK heel mooi .:Y
    Eerst wilde ik deze Alleen jammer dat ie dan zo hooge abo heeft.

Geen MIUI meer: ‘Xiaomi werkt aan Android One-smartphone’ lees verder

IFA mobiele vakbeurs

Dit kunnen we verwachten van IFA 2017 lees verder

iPhone 7 verslaat Galaxy S8 en wordt 17 miljoen keer verkocht lees verder

iOS 11 Touch ID snel uitzetten

iOS 11 laat je in noodgevallen simpel Touch ID uitzetten lees verder

Xiaomi Redmi Note 4X

Eerste beelden van top smartphone Xiaomi Mi Mix 2 gespot lees verder

Qualcomm dieptecamera technologie

Qualcomm komt met nieuwe high def dieptecamera’s voor je smartphone lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters