Video: Nokia Lumia 900 hands-on

De nieuwe Nokia Lumia 900 zal het paradepaardje gaan worden van Nokia. Het apparaat heeft een 4.3-inch touchscreen, een unibody body en een 1.4GHz-processor.

De nieuwe Lumia werd op het Mobile World Congress aangekondigd door Nokia. Het apparaat zal rond april in Nederland verkrijgbaar zijn en eind deze maand in Amerika. De Lumia 900 heeft als groot voordeel tegenover de Lumia 800 dat hij een groter scherm heeft. Het 4.3-inch clearblack display ziet er goed uit en de algemene bouw is weer top. In de onderstaande video nemen we het toestel alvast onder de loep.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 1. smoking -

  –Mod–

  We hebben je vaak genoeg gewaarschuwd over het feit dat je de sfeer verziekt met je reacties op Windows Phone-artikelen. Daarna hebben we je duidelijk kenbaar gemaakt dat we je trolls zouden gaan verwijderen. Bij deze opnieuw de waarschuwing, de tweede en laatste keer.

  1. Daan -

   Jij hebt je duidelijk niet verdiept in de strategie van Nokia.
   Wat een bedrijf nodig heeft is een duidelijk verschil met andere bedrijven. Je kan natuurlijk denken dat Nokia zich zou kunnen onderscheiden van andere bedrijven bij het gebruik van Android. Als dit het enige probleem was zou Nokia inderdaad voor Android gekozen hebben. Dit doen ze echter niet omdat bepaalde redenen.
   Dit kan bevoorbeeld zijn dat ze niet achter de visie van Google staan en daarom Google niet als partner willen hebben.
   Daarom wilden ze eerst met Intel tot een oplossing komen door Meego te ontwikkelen. Dit liep een hoop vertraging op (lang verhaal) en er werd om die reden snel gezocht naar een andere oplossing.
   Omdat Windows Phone al aanwezig was is besloten dit besturingssysteem te nemen (en nog steeds niet voor Android te gaan).
   Het was natuurlijk wel dom van Stephen Elop om gelijk te zeggen dat Symbian dood is toen het op dat moment nog een stabiele marktpositie had.
   Al deze informatie kun je natuurlijk ook zelf op internet vinden

 2. Hans Z -

  Denk wel de de accu van 1830 maH een vooruitgang is t.o.v. de lumia 800. Natuurlijk is het scherm groter en zal wat meer verbruiken maar het lijkt mij dat dit ruimschoots wordt opgevangen met bijna 400 maH meer vermogen.

   1. robert -

    Mijn mening is dat een goede mobiele site ook prettig werkt.
    Zorg dat je makkelijk kan navigeren.
    Dat gezegd hebbende is het natuurlijk een schande dat een smartphonesite in 2012 nog een app of mob site heeft.

   2. Danijel -

    We hebben tot de dag van vandaag een capaciteitsprobleem gehad mbt development. Dat is gelukkig binnenkort verleden tijd ivm onze eerste fulltime developer 🙂

Nokia 7 2018

Vijf nieuwe Nokia smartphones onthuld: van flagship tot budgetmodel lees verder

Samsung Galaxy S9 en S9+

Samsung Galaxy S9 en Galaxy S9 Plus onthuld: iPhone X killer lees verder

LG V30S ThinQ

LG onthult slimmere versie LG V30: de LG V30S ThinQ lees verder

Sony Xperia XZ2

Sony Xperia XZ2 en XZ2 Compact gelekt: Sony’s volgende flagships lees verder

ASUS ZenFone Max Plus

Asus ZenFone Max Plus: Face Unlock en 18:9 beeldverhouding lees verder

LG K8 en LG K10: LG onhult nieuwe budgetmodellen lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters