Video: Samsung Galaxy Beam hands-on

Samsung heeft tijdens het Mobile World Congress een nieuwe versie van zijn Galaxy Beam aangekondigd. We hebben het toestel bekeken en in deze video kun je zien hoe hij werkt.

De Beam heeft een veel dunnere body dan twee jaar geleden en daarmee is het grootste probleem van de telefoon meteen opgelost. De telefoon heeft een dualcoreprocessor waardoor alles gewoon lekker werkt. In deze video kijken we hoe de projector werkt en of het toestel verder soepel loopt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 1. jayhh -

  Dit product is natuurlijk niet bedoeld voor de massamarkt, maar is wel 1 van de eerste telefoons in deze niche markt. Interessant voor Samsung natuurlijk wat voor feedback zij krijgt van haar klanten om op deze manier dit product verder door te ontwikkelen.
  Verder ook erg boeiend om te kijken in hoeverre deze nichemarkt straks zich zal verspreiden over een groter doelgroep..dit zal (denk ik) vast gebeuren, het is alleen de vraag wanneer. Als iets zoals dit in een galaxy s3 zou zijn, met dezelfde dikte van het toestel als een s2, en een groter projector bereik, zou het natuurlijk erg tof zijn;). Maar goed..dan zijn we natuurlijk wel eventjes een tijdje verder in de tijd.

  Toch even (zoals ik wel is eerder heb gezegd), klein puntje van feedback over de video (reviewer), vind het nog steeds vrij ongelooflijk dat allaboutphones (toch een site die naar mijn inziens een aardige status heeft in het wereldje van mobiele nieuws), een filmpje als dit online zet (niet persoonlijk bedoeld naar de beste meneer).

  Het verhaal wat verteld wordt zal ongetwijfeld kloppen kwa inhoud (wat natuurlijk erg belangrijk is), maar de presentatie, houding, enthousiasme, manier van praten, stijl is echt alsof ik naar een filmpje kijk van iemand die voor het eerst een smartphone ziet die net een half uurtje de tekst uit z'n hoofd heeft proberen te leren. Nogmaals, ik wil niet zeggen dat de beste man iemand is die er helemaal niets van bakt, maar door kleine dingetjes (die in mijn ogen vrij standaard zijn maar goed), te verbeteren zou je een wereld van verschil maken!
  Nu vind ik het onzeker, twijfelachtig, ERG amateuristisch overkomen.

  Eerder had ik al een reactie van 1 van jullie gekregen dat wat betreft de video's etc jullie andere prioriteiten stellen dan hierop volledig te focussen (wat ik deels snap), maar als ik een half uurtje met de beste man zou kunnen praten om uit te leggen hoe hij het beste een dergelijk filmpje kan maken, weet ik 100% zeker dat je een iets proffesioneler filmpje zou hebben!

  Ik wil niet zeggen dat ik de allesweter ben hoor, maar ik denk dat er genoeg mensen zijn die zien wat ik zie, en die ook soortgelijke tips zouden kunnen geven om het iets netter allemaal te maken.
  Probeer jullie i.i.g. te laten weten wat er wellicht in het vervolg iets anders kan;)

  1. Dominick -

   Thanx voor je feedback allereerst! Zoals je misschien wel gemerkt hebt zijn we de video's wat serieuzer aan het oppakken. Het klopt inderdaad dat de redacteur in kwestie dit voor het eerst doet, en helaas is dat niet voor iedereen even makkelijk 😉 Dat gezegd hebbende vinden ik en mijn collega's persoonlijk dat hij het niet slecht doet, maar dat is natuurlijk mijn mening. Dat we het online zetten heeft los van dat wij er dus niet ontevreden over zijn ook natuurlijk als reden dat je ergens moet beginnen. Anders kom je er natuurlijk nooit 😉

   Overigens zitten we hier met vier man in Barcelona en schieten we allemaal dergelijke video's. Het volgende filmpje weer een ander, dus 😉

 2. Bas_v -

  Ik vraag me af of er ook maar iemand is die hier op zit te wachten. Een vergelijkbaar toestel zonder beaam functie is dunner en waarschijnlijk goedkoper. Waarom zou je foto's in slechte kwaliteit op een muur willen beamen als je het ook in mooie kwaliteit op je telefoonscherm kunt laten zien? Dit komt op mij een beetje over als een gimmick net zoals die brilloze 3d schermen die vorig jaar in bepaalde smartphones zaten.

  1. bartvuijk -

   Een beaam functie had alleen de toverspiegel van de stiefmoeder van Sneeuwwitje 😉 Maar wie weet vindt het een markt. Als ze hem niet te duur maken. Ik heb er al een dertienjarige over horen roepen dat zij haar BB er graag voor inlevert 🙂

Apple apparaten

Zo stap je naadloos over van Apple naar Android lees verder

Waarom iPhones het volgend jaar winnen van Android toestellen lees verder

Samsung Galaxy A8 (2018) lekt in vol ornaat: Infinity Display lees verder

Samsung Galaxy S8 home knop

Onthullingsdatum Samsung Galaxy S9 en goed nieuws gelekt lees verder

T-Mobile

Kogel door de kerk: T-Mobile neemt concurrent Tele2 over lees verder

Vivo vingerafdrukscanner

Bevestigd: dit is de eerste smartphonefabrikant met vingerafdrukscanner in scherm lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters