Harde reset Nokia N8 veroorzaakt meer problemen

Wie zijn Nokia N8 een harde reset geeft, raakt daardoor niet alleen alle instellingen en geïnstalleerde software kwijt. Er gebeuren daarnaast ook andere vervelende dingen met het toestel.

reset Nokia N8

Een Nokia-blogger die het vlaggenschip van de Finse fabrikant een harde reset heeft gegeven, raakte in grote problemen. Want niet alleen werden de gebruikelijke dingen gewist, ook lijkt een deel van de firmware zelf verdwenen te zijn na zo’n weinig subtiele reset.

De blogger schrijft: ,,Let alsjeblieft op, dit zijn de problemen die ik kreeg na een volledige reset. 1. Ik raakte Ovi Maps kwijt. Maar dat kun je weer opnieuw downloaden. 2. Ik raakte ook Ovi Store 2.0 kwijt en dat kan ik niet opnieuw installeren, ik krijg altijd de melding ‘kan niet installeren’. Dus doe een harde reset alleen als het absoluut nodig is.”

Bloggers over Nokia-telefoons hebben met de Nokia N97 het probleem gehad dat het toestel juist erg vaak gereset moest worden, als de software weer eens vastliep. Maar dat gebeurde onder een andere versie van Symbian en men hoopt dat Nokia die fouten niet in het nieuwe toestel heeft meegenomen.

Tot slot, hoe doe je eigenlijk een harde reset op de N8? In drie simpele stappen. 1. Zet de telefoon uit. 2. Druk de ‘volume down’, de cameratoets en de menu-toets tegelijk in totdat de telefoon vibreert. 3. Wacht tot het toestel weer informatie op het scherm weer geeft.

Bron: The Nokia Guide

PUBG

Blijf als laatste overeind in PUBG Mobile met deze vijf tips lees verder

Huawei P20 Pro notch

Zo kom je van de notch af op je Android toestel lees verder

Playerunknown’s BattleGrounds, ook wel bekend als PUBG iOS Android Nederland

Zo installeer je gratis Playerunknown’s BattleGrounds in Nederland op je smartphone lees verder

Whatsapp chat

Zo zie je hoeveel berichten je in WhatsApp hebt verstuurd en ontvangen lees verder

Emoji apps iPhone

Opmerkelijk: Apple verbiedt opeens gebruik emoji in apps 🔥⚠️ lees verder

Modern Combat 5

De vijf beste iPhone shooters met 3D Touch lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters