De perfecte design headset? | KEF Porsche Design Space One Wireless review

Design producten zijn mooi, maar vaak leveren ze in op prijs of functionaliteit. Dat geldt ook voor de producten van Porsche Design. Behalve dan de Space One Wireless headset, die in samenwerking met KEF gemaakt is. In deze review zie je er alles over.

Porsche Design

Porsche Design maakt design producten die vaak gekenmerkt worden door hun zwarte of metallic kleurstelling en strakke vormen. Smartphone liefhebbers kennen het merk waarschijnlijk vooral van de toestellen die het in samenwerking met BlackBerry en Huawei gemaakt heeft. Stuk voor stuk mooie apparaten die verder helaas vooral gekenmerkt worden door hun hoge prijs.

De KEF Porsche Design Space One Wireless headset is ook zo’n product van een bekend merk met een Porsche Design-logo erop. Dit keer geen telefoon, maar een headset die je eraan kunt koppelen. En hoewel hij met zijn 400 euro niet goedkoop is, kan ik je alvast vertellen dat deze headset wel de moeite waard is. KEF lijkt een sweet spot gevonden te hebben in de verhouding tussen design, functionaliteit en prijs.

Lekker geluid

De geluidskwaliteit is natuurlijk het belangrijkste voor een headset. En hoewel de Space One Wireless misschien niet de meest high-end weergave biedt, klinkt hij wel erg lekker. De bas is stevig aanwezig zonder dat het teveel overheerst, wat vooral voor elektronische muziek erg goed klinkt. Daarmee lijkt KEF zich op een breed publiek te willen richten.

Net als veel andere duurdere koptelefoons heeft de Space One bovendien actieve ruisonderdrukking, die ervoor zorgt dat je ook in de trein, het vliegtuig of op kantoor nog goed muziek kunt luisteren. Een goed functioneel totaalplaatje dus. In het filmpje zie je meer over het toestel.

KEF porsche design

De perfecte design headset? | KEF Porsche Design Space One Wireless review lees verder

WebVR Samsung Gear VR

VR porno op Samsung’s Gear VR kijken: zo werkt het lees verder

smartphone controller

Vijf onmisbare add-ons die je smartphone een boost geven lees verder

Apple AirPods ontploft

Apple onderzoekt ontploffende AirPods 🔥 lees verder

Ringke Fusion

De beste cases en hoesjes voor de Apple iPhone X lees verder

iPhone X selfie camera

‘Opvolger Apple iPhone X gaat Samsung Galaxy Note 8 achterna’ lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters