‘Samsung-app toont het design van Galaxy S8’

Op een afbeelding dat op een nog ongepubliceerde app van Samsung staat, zou het design van de Galaxy S8 display te zien zijn. Het gaat om de app ‘Secure Folder’.

Samsung Galaxy S8De Secure Folder app is niet helemaal nieuw. Samsung was van plan om de app op de Galaxy Note 7 te lanceren, nadat de Android 7 Nougat beschikbaar zou worden gesteld. Terwijl de app nog niet officieel gelanceerd is, heeft de website SamMobile de foto gelekt. Op de foto van de app is waarschijnlijk het Galaxy S8-toestel te zien. De smalle randen en het grote scherm zijn in lijn met de geruchten die er over het toestel rondgaan.

Met de app kan er een beveiligde map aangemaakt worden. De map kan alleen ontgrendeld worden met een vingerafdruk. In de beveiligde map kunnen media, documenten en contactpersonen geplaatst worden. De bestanden worden met de app gescheiden gehouden van andere persoonlijke data.

Geruchten over de Samsung Galaxy S8

Er gaan meerdere geruchten rond over de Galaxy S8. Het toestel zou met de digitale assistent ‘Bixby’ komen. Waarschijnlijk krijgt de Galaxy S8 een 5,8-inch scherm en de Galaxy S8 Plus een 6,2-inch scherm. Op de achterkant komt er een vingerafdrukscanner dat aan de rechterkant van de camera zit. De Galaxy S8 zou een batterijcapaciteit van 3000 mAh krijgen en de Galaxy S8+ een batterijcapaciteit van 3500 mAh. Volgens verwachtingen krijgen de toestellen een Snapdragon 835-proccesor.

Samsung maakte eerder bekend dat de S8 niet tijdens het MWC gepresenteerd zal worden. Er zal daar waarschijnlijk wel, voor wat het waard is, een introductiefilm vertoond worden. Er wordt verwacht dat de Samsung Galaxy S8 en de Galaxy S8+ eind maart in New York gepresenteerd worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?

Lek toont uiteindelijke design iPhone 8 en onthult flinke prijskaartje lees verder

Samsung Galaxy Note 8

Hoesjesmaker onthult meest accurate Galaxy Note 8 renders tot nu toe lees verder

Apple iPhone 8

Zeven Apple iPhone 8 features om naar uit te kijken lees verder

Apple iPhone 8

Apple wil minder afhankelijk worden van Samsung 📱 lees verder

All About Phones Apple iPhone 7 review

Apple is al druk bezig met de iPhone 9: eerste details duiken op lees verder

Samsung Galaxy S8 Active

Drastische transformatie: check de eerste Samsung Galaxy S8 Active foto’s lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters