‘Samsung-app toont het design van Galaxy S8’

Op een afbeelding dat op een nog ongepubliceerde app van Samsung staat, zou het design van de Galaxy S8 display te zien zijn. Het gaat om de app ‘Secure Folder’.

Samsung Galaxy S8De Secure Folder app is niet helemaal nieuw. Samsung was van plan om de app op de Galaxy Note 7 te lanceren, nadat de Android 7 Nougat beschikbaar zou worden gesteld. Terwijl de app nog niet officieel gelanceerd is, heeft de website SamMobile de foto gelekt. Op de foto van de app is waarschijnlijk het Galaxy S8-toestel te zien. De smalle randen en het grote scherm zijn in lijn met de geruchten die er over het toestel rondgaan.

Met de app kan er een beveiligde map aangemaakt worden. De map kan alleen ontgrendeld worden met een vingerafdruk. In de beveiligde map kunnen media, documenten en contactpersonen geplaatst worden. De bestanden worden met de app gescheiden gehouden van andere persoonlijke data.

Geruchten over de Samsung Galaxy S8

Er gaan meerdere geruchten rond over de Galaxy S8. Het toestel zou met de digitale assistent ‘Bixby’ komen. Waarschijnlijk krijgt de Galaxy S8 een 5,8-inch scherm en de Galaxy S8 Plus een 6,2-inch scherm. Op de achterkant komt er een vingerafdrukscanner dat aan de rechterkant van de camera zit. De Galaxy S8 zou een batterijcapaciteit van 3000 mAh krijgen en de Galaxy S8+ een batterijcapaciteit van 3500 mAh. Volgens verwachtingen krijgen de toestellen een Snapdragon 835-proccesor.

Samsung maakte eerder bekend dat de S8 niet tijdens het MWC gepresenteerd zal worden. Er zal daar waarschijnlijk wel, voor wat het waard is, een introductiefilm vertoond worden. Er wordt verwacht dat de Samsung Galaxy S8 en de Galaxy S8+ eind maart in New York gepresenteerd worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
iphone se 2

‘iPhone SE 2 wordt begin 2018 aangekondigd’ lees verder

Xiaomi Mi 7

Specificaties en prijs Xiaomi Mi 7 gelekt: goedkope high-end topper? lees verder

Samsung Galaxy S9

Grote kans dat de Samsung Galaxy S9 en S9 Plus begin januari wordt aangekondigd lees verder

Apple iPhone X 2018

‘Volgende iPhone X krijgt gigabit 4G en dual sim’ lees verder

OnePlus deelt (slecht) nieuws rondom de OnePlus 6T lees verder

Samsung Experience

Dit voegt Samsung Experience 9.0 allemaal toe aan je Galaxy S8 (Plus) lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters