Het maximale uit jouw iPhone 6 halen met deze apps! – ADV

De iPhone 6 is dan al een tijdje uit, en de iPhone 6s wacht al om de hoek, maar waarschijnlijk zijn er nog veel opties die je nog niet hebt gebruik. Wellicht wordt u weer verliefd op uw iPhone 6 en denkt u niet eens meer aan de iPhone 6s. Denk aan het optimaal gebruiken van het grotere scherm, de betere camera, de vingerafdrukscanner en nog veel meer. Met verschillende applicaties kun je, zogezegd, het onderste uit de kan halen van jouw iPhone 6 of 6 Plus. Smartrepair zet een aantal applicaties op een rijtje waarmee jij nog vaker met jouw iPhone in je handen zit. Alle applicaties zijn te vinden in de App Store.

Veilig je wachtwoorden opslaan

Smartrepair

Op zoek naar een kluis voor alle wachtwoorden? 1Password is jouw virtuele kluis voor al je wachtwoorden. Met de nieuwste versie kan je zelfs jouw kluis openen met de vingerafdrukscanner.

Zoek de fotograaf in jezelf

Hou jij van fotograferen met je iPhone? Download dan VSCO Cam. Deze applicatie is semi-professioneel en zorgen er voor dat jouw foto’s kunstwerken worden. VSCO Cam biedt verschillende filters aan. Velen zullen niet zien dat de foto’s zijn gemaakt met jouw simpele smartphone camera.

Een kunstenaar worden

Hou jij van tekenen of maak jij graag snel een schets van verschillende ideeen die in je opkomen? De app Tayasui Sketches biedt de beste tools voor een goede kunstenaar. Daarnaast helpt de iPhone 6 en 6 Plus erg goed bij het tekenen vanwege het grote scherm. Misschien kom je er wel achter dat jij artistieke talenten hebt. Maak gebruik van het grote scherm en de gereedschappen die Tayasui Sketches aanbiedt, op die manier kan jij ongelooflijke kunstwerken maken.

Rust creëren

Ben jij een beetje een chaoot? Wunderlist helpt jou hier graag bij. Zet al je werkzaamheden in deze applicatie en zorg voor overzicht. Het is een van de beste takenlijst-apps die er bestaat. De applicatie is erg simpel en heeft een mooie vormgeving. Creëer rust en maak gebruik van Wunderlist.

Televisie kijken

Kijk jij graag televisie? Dat kan nu ook op jouw iPhone 6, op die manier geniet je tegelijkertijd van het enorme scherm. Download Pluto.tv waar je meer dan honderd kanalen kan bekijken. Voor ieder wat wils, wanneer jij wil!

Apparaten samen laten werken

Hou jij er van dat jouw iPhone samenwerkt met jouw iPad en MacBook? Dat kan met Pusbullet. Een app die er voor zorgt dat alle apparaten bestanden, documenten en nog veel meer kunnen uitwisselen.

Werkt jouw WiFi niet meer en kan je al deze toffe applicaties niet downloaden? Is het scherm van jouw iPhone 6 kapot en kan je nu niet je artistieke talenten bevorderen? Of heeft jouw telefoon last van een ander defect? Voor een iPhone reparatie Tilburg, Amsterdam, Nijmegen of andere stad ben je bij de monteurs van Smartrepair aan het juiste adres. De monteurs staan 6 dagen per week voor u klaar. Kom vrijblijvend langs of neem contact met ons op.

Samsung Galaxy Note 9 Samsung Galaxy S9 review uitgelicht

Nieuwe details Samsung Galaxy Note 9 duiken al op lees verder

vivoX21UD2

Gelekte prijs OnePlus 6 zorgt voor ophef, maar is dat nodig? lees verder

Vivo X21

Vivo x21 UD: iPhone X met in-display vingerafdrukscanner lees verder

Samsung AR Emoji

Apple loopt met Face ID twee jaar voor op Android lees verder

Xiaomi Mi Mix 2s

Officiële persrenders tonen Xiaomi Mi Mix 2s: waar is de selfiecamera? lees verder

Huawei P20 super slow motion

De Huawei P20 (Pro) gaat de Samsung Galaxy S9 achterna lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters