Hi doneert 3400 euro via plasboot op Koninginnedag

Hi heeft afgelopen koninginnedag een bedrag van 3400 euro gedoneerd via een aparte actie. Voor elke plasbeurt op een speciale boot in de Amsterdamse grachten doneerde Hi een bedrag van €1 aan Fight Cancer.

Hi plasboot Koninginnedag 2010

Afgelopen vrijdag tijdens Koninginnedag 2010 had Hi een speciale plasboot in het water bij de Nieuwe Prinsengracht liggen. Bezoekers konden hier gratis hun behoefte doen en voor elke plasbeurt doneert Hi een bedrag van één euro aan een goed doel. Dit goede doel is gekozen via een poll op internet en is uitgekomen op Fight Cancer. In totaal ontving Hi 3400 mensen op haar boot afgelopen vrijdag, waardoor de telco een bedrag van €3400,- zal doneren aan het goede doel. Woordvoerder Yvonne Prins gaf wat extra uitleg bij de actie:

    “Tijdens Koninginnedag is het voor feestvierders op de Amsterdamse grachten altijd moeilijk een plek te vinden om te plassen. Daarom helpen wij hen met de Plasboot waar ze gratis hun behoefte kunnen doen. Omdat we ook mensen willen helpen die écht in de problemen zitten, hebben we besloten om voor iedere plasbeurt één euro te schenken aan het goede doel.”
Hi plasboot Koninginnedag 2010

 

Samsung

Galaxy Note 9: Samsung, Xiaomi en Huawei zijn iets aan het bekokstoven lees verder

Xiaomi

Xiaomi producten liggen binnenkort gewoon in de Kruidvat lees verder

smartphones

FBI en CIA waarschuwen tegen Huawei toestellen lees verder

Google gebouw New York

“Google is niet meer innovatief, maar is een copycat geworden” lees verder

Google logo gezicht

Zeven dingen die je nog niet wist over Google lees verder

Apple

Zeven dingen die je nog niet wist over Apple lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters