Hi en KPN bieden Nokia Lumia 900 aan vanaf half mei

Zowel Hi als KPN bieden de Nokia Lumia 900 aan vanaf half mei. Het Windows Phone-toestel kan op de websites van beide providers al worden voorbesteld. Ook bij enkele webwinkels is het toestel reeds te preorderen.

Nokia Lumia 900 MWC 2012

Hi zette afgelopen vrijdag de Lumia 900 online en KPN volgde kort daarna. De providers lijken alleen de zwarte variant van het toestel in huis te krijgen; de blauwe en de witte ontbreken in het aanbod op de websites.

Bij Hi is het toestel alleen via toestellease te verkrijgen voor 25 euro per maand, bovenop de maandelijkse telefoonkosten. Bij KPN wordt het toestel wel eigendom van de koper, maar moet er zelfs bij het allerduurste abonnement nog worden bijbetaald. In de VS, waar Nokia het toestel het eerst introduceerde, wordt het juist erg goedkoop aangeboden bij abonnementen en in sommige gevallen gratis. Het nieuwe vlaggenschip is in Nederland iets duurder, zo lijkt het.

Bij KPN kost het toestel bij het allerduurste abonnement van 150 euro per maand nog altijd 39 euro. Bij een abonnement van 42,50 euro per maand wordt 139 euro bijbetaald.

Twee webshops in Nederland bieden de Lumia 900 ook vanaf half mei aan. PDA Shop heeft het toestel voor 520 euro in de virtuele etalage gelegd, en Belsimpel voor 671 euro, waarbij nog geen levertijd wordt vermeld.

Bron: KPN, Hi

Render Google Pixel 3 XL Phone Designer

Dit is de Pixel 3 XL in verschillende kleurtjes lees verder

USB-C

Laad je volgend jaar jouw iPhone ook op met een USB-C lader? lees verder

OnePlus 6 preview design

Waarom de OnePlus 6 op het moment de beste keuze is lees verder

LG G7 ThinQ review design

Eerste gerucht LG G8 ThinQ nu al opgedoken lees verder

iPhone X Plus resolutie

iOS 12 verklapt mogelijk details iPhone X Plus lees verder

Blackberry KEY2

Blackberry KEY2 officieel gelanceerd: eerste Blackberry met dubbele camera lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters