Hi en KPN bieden Nokia Lumia 900 aan vanaf half mei

Zowel Hi als KPN bieden de Nokia Lumia 900 aan vanaf half mei. Het Windows Phone-toestel kan op de websites van beide providers al worden voorbesteld. Ook bij enkele webwinkels is het toestel reeds te preorderen.

Nokia Lumia 900 MWC 2012

Hi zette afgelopen vrijdag de Lumia 900 online en KPN volgde kort daarna. De providers lijken alleen de zwarte variant van het toestel in huis te krijgen; de blauwe en de witte ontbreken in het aanbod op de websites.

Bij Hi is het toestel alleen via toestellease te verkrijgen voor 25 euro per maand, bovenop de maandelijkse telefoonkosten. Bij KPN wordt het toestel wel eigendom van de koper, maar moet er zelfs bij het allerduurste abonnement nog worden bijbetaald. In de VS, waar Nokia het toestel het eerst introduceerde, wordt het juist erg goedkoop aangeboden bij abonnementen en in sommige gevallen gratis. Het nieuwe vlaggenschip is in Nederland iets duurder, zo lijkt het.

Bij KPN kost het toestel bij het allerduurste abonnement van 150 euro per maand nog altijd 39 euro. Bij een abonnement van 42,50 euro per maand wordt 139 euro bijbetaald.

Twee webshops in Nederland bieden de Lumia 900 ook vanaf half mei aan. PDA Shop heeft het toestel voor 520 euro in de virtuele etalage gelegd, en Belsimpel voor 671 euro, waarbij nog geen levertijd wordt vermeld.

Bron: KPN, Hi

HTC Desire U12 en Desire U12+ onthuld

Verrassing: HTC onthult budgetmodellen HTC Desire U12 en Desire U12+ lees verder

Samsung Galaxy S9 vs iPhone X droptest: verrassende winnaar lees verder

De OnePlus 6 wordt om een bijzondere reden zeer interessant lees verder

LG G7 Neo

We hebben slecht nieuws over de LG G7 lees verder

OnePlus 6 Oppo R15

OPPO R15 onthuld: maak kennis met de OnePlus 6 lees verder

Huawei P20 Lite

Huawei P20 Lite nu officieel in Nederland verkrijgbaar lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters