Hi en KPN bieden Nokia Lumia 900 aan vanaf half mei

Zowel Hi als KPN bieden de Nokia Lumia 900 aan vanaf half mei. Het Windows Phone-toestel kan op de websites van beide providers al worden voorbesteld. Ook bij enkele webwinkels is het toestel reeds te preorderen.

Nokia Lumia 900 MWC 2012

Hi zette afgelopen vrijdag de Lumia 900 online en KPN volgde kort daarna. De providers lijken alleen de zwarte variant van het toestel in huis te krijgen; de blauwe en de witte ontbreken in het aanbod op de websites.

Bij Hi is het toestel alleen via toestellease te verkrijgen voor 25 euro per maand, bovenop de maandelijkse telefoonkosten. Bij KPN wordt het toestel wel eigendom van de koper, maar moet er zelfs bij het allerduurste abonnement nog worden bijbetaald. In de VS, waar Nokia het toestel het eerst introduceerde, wordt het juist erg goedkoop aangeboden bij abonnementen en in sommige gevallen gratis. Het nieuwe vlaggenschip is in Nederland iets duurder, zo lijkt het.

Bij KPN kost het toestel bij het allerduurste abonnement van 150 euro per maand nog altijd 39 euro. Bij een abonnement van 42,50 euro per maand wordt 139 euro bijbetaald.

Twee webshops in Nederland bieden de Lumia 900 ook vanaf half mei aan. PDA Shop heeft het toestel voor 520 euro in de virtuele etalage gelegd, en Belsimpel voor 671 euro, waarbij nog geen levertijd wordt vermeld.

Bron: KPN, Hi

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 1. Jeroen -

  @Credo, ik geef je groot gelijk ben zelf ook Nokia liefhebber maar ik heb wel flink de balen ervan dat het zo lang moet duren voordat de Lumia 900 verkrijgbaar is.

  Schijnbaar heeft het langer wachten te maken met het feit dat deze telefoon in Finland wordt geproduceerd, de Lumia 800 werd ergens in Azië geproduceerd.

 2. Credo -

  Nokia is DOM,altijd duurt het anderhalve jaren eer hun toestellen op de markt komen, en dan ook nog voor een hoge prijs, amai, 450 dollar in amerika zonder contract en hier makkelijk 600 euro??? 450 dollar is NIETS tervergelijking in euro, gisteren nog werd de S3 aangekondigt en hij komt nog voor de Lumia 900 uit, wat een schande, ben dat kotsbeu met nokia

 3. Jeroen -

  Ik zou eerst willen weten of de Lumia ook de update ontvangen naar Apolle aan het einde van het jaar voordat ik de Lumia 900 koop.

 4. Guloso Velho -

  KLEINE REACTIE BEDOELD VOOR GAST HUISMEESTER! WEES NU EENS NIET ZO KRIBBEL JONGEN, WERK JE FRUSTRATIES ERGENS ANDERS UIT, KIJK NAAR BUITEN EN GENIET OOK EENS VAN DE ZON DIE VANDAAG WEL SCHIJNT.:)
  VERDER VOOR SUCCES MET JE NOKIA LUMIA 900, TROUWENS EEN UITSTEKEND PERFORMANT? HANDIG EN LEUK TOESTELLETJE. OOK KPN DOET HET BETER EN BETER EN IS EEN BUITENGEWOON KWALITATIEF HOOGSTAANDE PROVIDER, KWALITEIT HEEFT NU EENMAAL ZIJN PRIJS, NOKIA EN KPN BIEDEN JE TOPKWALITEIT. JAAAAAREN, BEN IK ABSOLUUT TEVREDEN KLANT VAN NOKIA EN KPN. IK WENS JE OOK VEEL SUCCES.

 5. huismeester -

  kpn kan de pot op met zijn dure toepassingen een toestel dat over 4 a 5 maanden de schroothoop op kan omdat microsoft alweer de boel door de war schopt met een nieuwe versie wp8

 6. Quintin -

  'Bij Hi is het toestel alleen via toestellease te verkrijgen voor 25 euro per maand, bovenop de maandelijkse telefoonkosten.'

  Vermeld er wel even bij dat dit bij een 1-jarig abonnement is. Bij een 2-jarig abonnement is de toestellease 14 euro. :Y

De batterij van deze vijf smartphones gaat het langst mee lees verder

Samsung Galaxy S9

Eerste preview Samsung Galaxy S9 duikt op ⚠️ lees verder

Xiaomi Mi Mix 2S

Gelekte bestanden bevestigen specs veelbelovende Xiaomi Mi Mix 2S lees verder

smartphones

FBI en CIA waarschuwen tegen Huawei toestellen lees verder

Nokia 5

De vijf beste Nokia smartphones van dit moment lees verder

Samsung Galaxy S9 Active

Verrassing: Samsung Galaxy S9 Plus verslaat iPhone X in benchmarktest lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters