Hi en MTV gaat een langdurige samenwerking aan – Update

De KPN-dochter Hi zal begin volgend jaar in samenwerking met de muziekzender MTV een nieuw mobiel merk gaan introduceren. Onduidelijk is nog om wat voor merk het hier gaat en of het om een virtueel netwerk zal gaan.

MTV Phone

De muziekzender MTV zal volgens de geruchten begin volgend jaar een eigen netwerk gaan opzetten met Hi, het jongerenmerk van KPN. Aangezien Hi vooral gericht is op jongeren is de samenwerking een logische stap voor de twee bedrijven om nog beter hun doelgroep te kunnen bedienen. Tijdens het congres Telecom Time vertelde Marco Visser, directeur KPN Mobiel dat de twee partijen het nieuwe netwerk begin volgend jaar zullen lanceren. Echter laat het persbericht van Hi weten dat de twee partijen een nieuw mobiel merk gaan lanceren maar weid zich niet specifiek uit over een netwerk. Als er een netwerk kom dan zou het gaan om een virtuele operator en deze MVNO wordt uiteraard verzorgd door Hi. MTV zal op zijn beurt naar verwachting uitvoerig reclame gaan maken voor het nieuwe merk waardoor vooral jongeren aangetrokken zullen worden tot deze nieuwe telefoondienst. Hi zal het netwerk ook in de retailkanelen aanbieden, volgens de geruchten.

Volgens Visser zullen er meer details vrijgegeven worden in het eerste kwartaal van volgend jaar. Onduidelijk is echter wat er precies gelanceerd zal gaan worden door beide merken aangezien het persbericht van Hi zich hier niet over uitliet.

Samsung

Galaxy Note 9: Samsung, Xiaomi en Huawei zijn iets aan het bekokstoven lees verder

Xiaomi

Xiaomi producten liggen binnenkort gewoon in de Kruidvat lees verder

smartphones

FBI en CIA waarschuwen tegen Huawei toestellen lees verder

Google gebouw New York

“Google is niet meer innovatief, maar is een copycat geworden” lees verder

Google logo gezicht

Zeven dingen die je nog niet wist over Google lees verder

Apple

Zeven dingen die je nog niet wist over Apple lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters