Hi en MTV gaat een langdurige samenwerking aan – Update

De KPN-dochter Hi zal begin volgend jaar in samenwerking met de muziekzender MTV een nieuw mobiel merk gaan introduceren. Onduidelijk is nog om wat voor merk het hier gaat en of het om een virtueel netwerk zal gaan.

MTV Phone

De muziekzender MTV zal volgens de geruchten begin volgend jaar een eigen netwerk gaan opzetten met Hi, het jongerenmerk van KPN. Aangezien Hi vooral gericht is op jongeren is de samenwerking een logische stap voor de twee bedrijven om nog beter hun doelgroep te kunnen bedienen. Tijdens het congres Telecom Time vertelde Marco Visser, directeur KPN Mobiel dat de twee partijen het nieuwe netwerk begin volgend jaar zullen lanceren. Echter laat het persbericht van Hi weten dat de twee partijen een nieuw mobiel merk gaan lanceren maar weid zich niet specifiek uit over een netwerk. Als er een netwerk kom dan zou het gaan om een virtuele operator en deze MVNO wordt uiteraard verzorgd door Hi. MTV zal op zijn beurt naar verwachting uitvoerig reclame gaan maken voor het nieuwe merk waardoor vooral jongeren aangetrokken zullen worden tot deze nieuwe telefoondienst. Hi zal het netwerk ook in de retailkanelen aanbieden, volgens de geruchten.

Volgens Visser zullen er meer details vrijgegeven worden in het eerste kwartaal van volgend jaar. Onduidelijk is echter wat er precies gelanceerd zal gaan worden door beide merken aangezien het persbericht van Hi zich hier niet over uitliet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
headphone jack

Waarom Google headphone jack van de Pixel 2 verwijderde lees verder

OnePlus 3

OnePlus verzamelt teveel privégegevens gebruikers, maar er is goed nieuws lees verder

Google Pixel 2

Waarom het succes van de Pixel 2 slecht zou kunnen zijn voor Google lees verder

Apple opladen

Ikea richt pijlen op Apple met scherpe advertenties lees verder

HTC Google

Surprise: Google staat op het punt grote smartphonefabrikant over te nemen lees verder

Huawei P10 koopwijzer

Huawei heeft Apple ingehaald: op een na grootste smartphonefabrikant ter wereld lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters