Hi en MTV Mobile introduceren gratis Spotify Premium-abonnement bij databundel

KPN dochters Hi en MTV Mobile hebben een nieuwe databundel geïntroduceerd waarbij gratis een Spotify Premium-abonnement is ingesloten. De databundels omvatten 500MB’s aan data per maand.

De bundels gelden niet als vervanger voor de huidige databundels voor een smartphone. Consumenten kunnen voor 10 euro per maand 500MB extra aan data inkopen waarbij dan ook gratis Spotify Premium ingesloten is. Het is dan ook niet mogelijk om de bundel aan te sluiten als er nog geen normale databundel voor internet aangesloten is op het abonnement. Volgens KPN is de 500MB die er extra met de bundel wordt ingekocht puur bedoeld om Spotify-muziek te streamen naar de smartphone.

Volgens KPN moet een halve gieg voldoende zijn voor consumenten om een maand lang muziek te streamen via de dienst. “Ervaring uit het buitenland leert namelijk dat klanten gemiddeld 150 MB aan mobiel internet verbruiken per maand als zij Spotify Premium gebruiken op de smartphone”, aldus de provider in zijn persbericht. De MB’s mogen ook voor andere datadoeleinden gebruikt worden, maar de vraag is of 500MB voldoende zal zijn als iemand dagelijks muziek gaat streamen een maand lang.

Met Spotify kan muziek gestreamed worden naar smartphones van ondermeer BlackBerry, Android, Windows Phone en Apple. De premium dienst kost 10 euro per maand en hiervoor kun je onbeperkt muziek streamen vanaf de dienst. KPN wist al eerder bij haar adsl-abonnementen gratis een premium account bij Spotify aan te bieden.

Samsung

Galaxy Note 9: Samsung, Xiaomi en Huawei zijn iets aan het bekokstoven lees verder

Xiaomi

Xiaomi producten liggen binnenkort gewoon in de Kruidvat lees verder

smartphones

FBI en CIA waarschuwen tegen Huawei toestellen lees verder

Google gebouw New York

“Google is niet meer innovatief, maar is een copycat geworden” lees verder

Google logo gezicht

Zeven dingen die je nog niet wist over Google lees verder

Apple

Zeven dingen die je nog niet wist over Apple lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters