'Hi gaat met nieuwe abonnementen klanten meer laten betalen'

KPN-dochter Hi gaat zijn abonnementen aanpassen, zo heeft All About Phones vernomen. Er gaan een aantal zaken veranderen, maar het komt er in de meeste gevallen op neer dat de klant meer gaat betalen voor zijn abonnement.

HI Logo

Net als T-Mobile eerder al deed, lijkt telecomprovider Hi zijn abonnementen te willen gaan aanpassen. All About Phones heeft via een betrouwbare bron in de retail vernomen dat de KPN-dochter voor aanstaande maandag wijzingen aan de abonnementen heeft gepland. Gebruikers van een aantal Hi-abonnementen zouden straks minder belminuten en sms’jes voor hun geld gaan krijgen. De Hi 15- en Hi 30-abonnementen mogen straks 15 belminuten of 30 sms’jes minder gebruiken binnen de bundel. Voor de Hi 20- en Hi 25-abonnementen geldt dat de klanten het met 5 belminuten of 10 sms’jes minder moeten doen.

Naast de vermindering van het aantal belminuten en sms’jes zullen er nog een aantal andere wijzingen plaatsvinden. Zo worden voortaan alle gesprekken afgerond op hele minuten, wat doorgaans nadelig is voor de klant. Ook voor een SIM-only moet straks meer worden betaald. Deze wordt twee euro duurder. Wie buiten de bundel belt met het SIM-only-abonnement gaat 33 cent per minuut betalen. KPN of Hi heeft nog geen officieel bericht naar buiten gebracht, waardoor de bevestiging nog even op zich laat wachten. Naar verwachting worden de nieuwe tarieven op maandag 25 januari bekendgemaakt door Hi.

Samsung

Galaxy Note 9: Samsung, Xiaomi en Huawei zijn iets aan het bekokstoven lees verder

Xiaomi

Xiaomi producten liggen binnenkort gewoon in de Kruidvat lees verder

smartphones

FBI en CIA waarschuwen tegen Huawei toestellen lees verder

Google gebouw New York

“Google is niet meer innovatief, maar is een copycat geworden” lees verder

Google logo gezicht

Zeven dingen die je nog niet wist over Google lees verder

Apple

Zeven dingen die je nog niet wist over Apple lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters