Hi versnelt en vergroot per direct internetbundels

Omdat er steeds meer video’s op smartphones worden bekeken vergroot Hi haar internetbundels. Deze bundels maken allemaal gebruik van het versnelde 4G-internet van KPN.

Hi versnelt en vergroot per direct internetbundels hi2

De smartphone is voor veel jongeren volgens Hi inmiddels ‘het eerste scherm’. Ze zitten vaker met hun smartphone op internet dan met een tablet of computer. Hi verwacht dat steeds meer video’s via smartphones bekeken gaan worden en speelt daar met nieuwe internetbundels op in.

Deze zitten allemaal op het versnelde 4G-internet waar KPN het laatst al over had. De internetbundels van Hi zijn per vandaag vergroot. In combinatie met een toestel biedt Hi twee vernieuwde basisabonnementen: Hi Start en Hi Medium.

Bij het startbundeltje heb je 500 MB internet, waarmee die bundel qua grootte ongewijzigd blijft, maar wel een euro per maand goedkoper wordt. Hi Start heeft 100 belminuten. Dat geldt ook voor Hi Medium, maar de internetbundel was altijd 1 GB qua grootte, maar is nu 2 GB groot.

Hi Large krijgt een internetbundel van 4 GB en Hi Eindeloos een van 8 GB. Alle abonnementen hebben 4G-internet, met downloadsnelheden van 50 megabit per seconde. Hi laat haar Sim Only-klanten niet links liggen. De grootste internetbundel daarvan is met 2 GB vergroot tot 6 GB per maand.

Hi versnelt en vergroot per direct internetbundels hi 

Bron: Hi

Samsung

Galaxy Note 9: Samsung, Xiaomi en Huawei zijn iets aan het bekokstoven lees verder

Xiaomi

Xiaomi producten liggen binnenkort gewoon in de Kruidvat lees verder

smartphones

FBI en CIA waarschuwen tegen Huawei toestellen lees verder

Google gebouw New York

“Google is niet meer innovatief, maar is een copycat geworden” lees verder

Google logo gezicht

Zeven dingen die je nog niet wist over Google lees verder

Apple

Zeven dingen die je nog niet wist over Apple lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters