Hint Google’s nieuwe wallpaper naar volledige naam Android P?

De volgende grote update van het Android besturingssysteem zit eraan te komen en vorige maand werd eindelijk de eerste Developer Preview vrijgegeven. Hierdoor krijgen we alvast een voorproefje van de nieuwe features, maar helaas is Google over de exacte naam van het systeem minder loslippig. De nieuwe wallpapers van het bedrijf geven misschien wel een hint waar de P in Android P voor staat.

Lekkernij op wallpaper stille hint?

De laatste set wallpapers van Google geven je allemaal een lentegevoel met vrolijke kleurtjes en illustraties, zoals het strand, vliegers en bloemen. Eén van de wallpapers zou mogelijk kunnen verwijzen naar de nieuwe naam van het Android besturingssysteem en als stille hint zijn toegevoegd. Daar zijn namelijk allerlei ijsjes op te zien, wat in het Engels “Popsicles” zijn.

Google P Popsicle

Popsicle van Unilever

Zou Android P eigenlijk Adroid Popsicle zijn? Het zou natuurlijk perfect passen tussen de andere Android lekkernijen, zoals Jelly Bean, KitKat en Oreo. Net als Kitkat en Oreo is Popsicle ook een handelsmerk en in dit geval is de naam in handen van Unilever.

Of toch Android Pineapple Pie?

Google staat er echter om bekend om de wereld te misleiden met de naam van de aankomende besturingssystemen en in januari werd er al een cryptische puzzel gedeeld. Deze leek via een omweg uiteindelijk te wijzen op een ananastaart: Pineapple Pie dus?

Android P Popsicle

Het lijkt er vaak op dat we maar kunnen gokken wat we willen en Google zich vermaakt met de moeite die mensen stoppen in het achterhalen van de uiteindelijke naam. Meestal komt het erop neer dat we gewoon moeten wachten.

Via: Techcrunch

OnePlus 6

We zijn verhuisd naar WANT.nl ⚠︎ lees verder

Beste budgetsmartphones uitgelicht

Dit zijn de vijf beste budgetsmartphones van september 2018 lees verder

smartphone auto

OnePlus problemen met Waze app eindelijk opgelost lees verder

Samsung J2 Core

Ook Samsung stapt op de Android Go trein en komt met eerste toestel lees verder

Volgende week is het zover: lancering Huawei Mate 20 Lite lees verder

Sony

Sony legt uit waarom je zo lang moet wachten op je Android Pie update lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters