‘Hoesje geeft vorm prijs van Huawei Ascend P8’

Er zijn foto’s verschenen van wat mogelijk een casecover wordt voor het nieuwe vlaggenschip van Huawei, de Ascend P8. Dit is een voeding tot speculatie over de eigenschappen van de telefoon.

‘Hoesje geeft vorm prijs van Huawei Ascend P8’ p8

De foto’s zijn in handen van het Italiaanse HD Blog. Uit de foto’s kan worden opgemaakt dat de Ascend P8 een hele dunne telefoon wordt, wat in lijn is met eerdere geruchten. Waarschijnlijk wordt de Huawei-smartphone niet dikker dan 6 millimeter, waarmee hij een van de dunste smartphones wordt die je kunt kopen.

Interessant is het grote gat aan de achterkant van het glazen hoesje. Dit biedt ruimte tot speculatie. Krijgt de Huawei Ascend P8 een dubbele camera, net als de Honor 6, of komt er naast de camera een vingerafdrukscanner of hartslagmeter? Dat is nog onduidelijk.

In de Huawei Ascend P8 komt als het goed is de Kirin 930-chipset van Huawei zelf. Dit is Huawei’s eerste chipset dat op 16 nanometer is geproduceerd. In de telefoon zit een full HD-scherm met een formaat van 5,2 inch en een resolutie van 1080×1920 pixels. De batterij zou een inhoud hebben van 2600 mAh.

Omgerekend kost de nieuwe Huawei waarschijnlijk zo’n 425 euro. De Chinese smartphonefabrikant presenteert de Ascend P8 nog niet op het Mobile World Congress in Barcelona, dat volgende week begint. Huawei heeft een eigen evenement op 15 april in Londen. Dan wordt de Ascend P8 gepresenteerd.

De naam van de smartphone staat overigens nog niet vast, zo is het gerucht. Zo overweegt Huawei om de Ascend-naam te laten vallen en de opvolger van de Ascend P7 gewoon de Huawei P8 te noemen. Dit alles wordt op 15 april wel duidelijk.

‘Hoesje geeft vorm prijs van Huawei Ascend P8’ p82 
‘Hoesje geeft vorm prijs van Huawei Ascend P8’ p81 
OnePlus 6

We zijn verhuisd naar WANT.nl ⚠︎ lees verder

Beste budgetsmartphones uitgelicht

Dit zijn de vijf beste budgetsmartphones van september 2018 lees verder

smartphone auto

OnePlus problemen met Waze app eindelijk opgelost lees verder

Samsung J2 Core

Ook Samsung stapt op de Android Go trein en komt met eerste toestel lees verder

Volgende week is het zover: lancering Huawei Mate 20 Lite lees verder

Sony

Sony legt uit waarom je zo lang moet wachten op je Android Pie update lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters