‘Hoesje geeft vorm prijs van Huawei Ascend P8’

Er zijn foto’s verschenen van wat mogelijk een casecover wordt voor het nieuwe vlaggenschip van Huawei, de Ascend P8. Dit is een voeding tot speculatie over de eigenschappen van de telefoon.

‘Hoesje geeft vorm prijs van Huawei Ascend P8’ p8

De foto’s zijn in handen van het Italiaanse HD Blog. Uit de foto’s kan worden opgemaakt dat de Ascend P8 een hele dunne telefoon wordt, wat in lijn is met eerdere geruchten. Waarschijnlijk wordt de Huawei-smartphone niet dikker dan 6 millimeter, waarmee hij een van de dunste smartphones wordt die je kunt kopen.

Interessant is het grote gat aan de achterkant van het glazen hoesje. Dit biedt ruimte tot speculatie. Krijgt de Huawei Ascend P8 een dubbele camera, net als de Honor 6, of komt er naast de camera een vingerafdrukscanner of hartslagmeter? Dat is nog onduidelijk.

In de Huawei Ascend P8 komt als het goed is de Kirin 930-chipset van Huawei zelf. Dit is Huawei’s eerste chipset dat op 16 nanometer is geproduceerd. In de telefoon zit een full HD-scherm met een formaat van 5,2 inch en een resolutie van 1080×1920 pixels. De batterij zou een inhoud hebben van 2600 mAh.

Omgerekend kost de nieuwe Huawei waarschijnlijk zo’n 425 euro. De Chinese smartphonefabrikant presenteert de Ascend P8 nog niet op het Mobile World Congress in Barcelona, dat volgende week begint. Huawei heeft een eigen evenement op 15 april in Londen. Dan wordt de Ascend P8 gepresenteerd.

De naam van de smartphone staat overigens nog niet vast, zo is het gerucht. Zo overweegt Huawei om de Ascend-naam te laten vallen en de opvolger van de Ascend P7 gewoon de Huawei P8 te noemen. Dit alles wordt op 15 april wel duidelijk.

‘Hoesje geeft vorm prijs van Huawei Ascend P8’ p82 
‘Hoesje geeft vorm prijs van Huawei Ascend P8’ p81 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?

iPhone 7 verslaat Galaxy S8 en wordt 17 miljoen keer verkocht lees verder

iOS 11 Touch ID snel uitzetten

iOS 11 laat je in noodgevallen simpel Touch ID uitzetten lees verder

Xiaomi Redmi Note 4X

Eerste beelden van top smartphone Xiaomi Mi Mix 2 gespot lees verder

Qualcomm dieptecamera technologie

Qualcomm komt met nieuwe high def dieptecamera’s voor je smartphone lees verder

Google

Google Docs krijgt handige nieuwe features en werkt beter samen andere G Suite applicaties lees verder

Samsung Galaxy Note 8

Nieuwe foto’s Samsung Galaxy Note 8 onthuld lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters