‘Hoesjesmaker Spigen toont Google Pixel XL’

Hoesjesmaker Spigen heeft een hoesje voor de onaangekondigde Google Pixel XL op Amazon gezet. De bijbehorende productfoto’s tonen het toestel van alle kanten.

Google Pixel XL hoesje

Google Pixel XL SpigenHet is niet zo gek dat hoesjesmakers zo snel mogelijk hoesjes en cases voor nieuwe toestellen op de markt willen brengen. Consumenten geven veel geld uit aan smartphones, relatief kwetsbare gadgets. Een bijpassende case is dan ook vaak een must, dus kort na de lancering van nieuwe vlaggenschepen zoeken duizenden koopgrage consumenten naar een passend exemplaar.

Spigen

Hetzelfde geldt voor de Google Pixel XL, een nieuw vlaggenschip dat Google hoogstwaarschijnlijk op 4 oktober gaat onthullen. De bekende hoesjesfabrikant Spigen is er vaak vroeg bij als het om nieuwe toestellen gaat, en ook nu is dat het geval. De Pixel wordt namelijk pas op dinsdag aangekondigd, maar vandaag plaatste Spigen al een passend hoesje op Amazon.Google Pixel XL Spigen

Nieuwe renders

De hoesjesmaker lijkt dus zeker te zijn van de afmetingen van Google’s eerste eigen smartphone. De pagina op Amazon bevat ook nieuwe Google Pixel XL renders, met daaromheen natuurlijk het hoesje in kwestie. Zo kunnen we het vermeende ontwerp van de langverwachte smartphone nog eens van verschillende kanten bekijken.

Specificaties

Het hoesje gaat overigens waarschijnlijk rond de tien euro kosten, en bevat Spigen’s speciale stoot-absorberende technologie. De Google Pixel XL heeft naar verwachting een 5.5-inch scherm en een Snapdragon 821 onder de motorkap, in combinatie met 4GB aan werkgeheugen. Kan Google rechtstreeks de strijd aan gaan met Apple? We gaan het op dinsdag ontdekken.

Google Pixel XL Spigen

Bron: Amazon

KEF porsche design

De perfecte design headset? | KEF Porsche Design Space One Wireless review lees verder

WebVR Samsung Gear VR

VR porno op Samsung’s Gear VR kijken: zo werkt het lees verder

smartphone controller

Vijf onmisbare add-ons die je smartphone een boost geven lees verder

Apple AirPods ontploft

Apple onderzoekt ontploffende AirPods 🔥 lees verder

Ringke Fusion

De beste cases en hoesjes voor de Apple iPhone X lees verder

iPhone X selfie camera

‘Opvolger Apple iPhone X gaat Samsung Galaxy Note 8 achterna’ lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters