Hollandsnieuwe introduceert toestellen bij zijn abonnementen

MVNO Hollandsnieuwe zal binnenkort naast sim-only-abonnementen ook telefoons gaan aanbieden. Alleen niet helemaal zoals je dat gewend bent. Hollandsnieuwe pakt het anders aan en wil zo de telefoonrekening doorzichtiger houden.

Hollandsnieuwe poster

De dochteronderneming van Vodafone zal klanten zelf laten kiezen wat ze voor een toestel betalen. Je kunt kiezen om de prijs van je sim-only-abonnement te verhogen met een bedrag tussen de €2,50 en de €10 en daarvoor kun je een telefoon bij je abonnement krijgen.

Zoals bij elk abonnement betaal je dus extra voor een telefoon die je aan het begin van je abonnement krijgt, maar bij Hollandsnieuwe staat dat echt los van je bundel waardoor je precies weet hoeveel je aan het toestel uitgeeft. Welke toestellen de MVNO gaat aanbieden is nog niet bekend.

Bron: Telecompaper

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 1. ikke -

  @Michael

  De vraag is of BC wel zo doorzichtig is met de prijzen. Ik betwijfel het want zo'n bericht zetten ze niet zomaar neer. Hn doet dat kennelijk wel. Anders was het ook niet nieuwswaardig geweest dus ik denk dat er bij de BC wel wat addertjes on der het gras zitten, dat kan gewoon niet anders.

 2. Martijn -

  Voor mij is dit nieuws, maar dan ook echt nieuws. Heb het nog nergens anders gelezen, terwijl ik een redelijke nieuws-nerd ben. Ik houd er wel van als er iets verfrissends op de markt komt. Anders durven denken en anders durven handelen. Ze springen hiermee goed in op de irritaties van de consument omtrent de mobiele telefoonrekeningen. Handige zet van Hollandse Nieuwe/Vodafone.

  1. Dominick -

   Ik vind het ook een mooi concept. Alleen ben ik totaal niet tevreden over Hollandsnieuwe verder. Ben een aantal maanden geleden overgestapt en heb alleen maar gezeik. Al meerdere malen gewoon plat gelegen, heel vaak geen internet of pas na drie keer proberen. Erg irritant 🙁

smartphones

FBI en CIA waarschuwen tegen Huawei toestellen lees verder

Google gebouw New York

“Google is niet meer innovatief, maar is een copycat geworden” lees verder

Google logo gezicht

Zeven dingen die je nog niet wist over Google lees verder

Apple

Zeven dingen die je nog niet wist over Apple lees verder

Smartphone batterij langer bruikbaar door verlagen processor snelheid

Deze smartphonemakers maken je toestel niet langzamer via updates lees verder

Samsung logo

Zeven dingen die je nog niet wist over Samsung lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters