Honeywell introduceert slimme Lyric T6-thermostaat

AMSTERDAM – Honeywell heeft zijn nieuwe thermostaat geïntroduceerd. De Honeywell Lyric T6 en T6R zorgen er volgens de producent voor dat je met verschillende slimme functies energie bespaart.

Zelflerende thermostaat met geotracking

Honeywell Lyric T6Ten eerste is de thermostaat volgens Honeywell zelflerend. Daardoor weet hij op termijn hoelang het duurt om je huis op de gewenste temperatuur te krijgen. Zo weet de Lyric T6 wanneer de verwarming aan moet gaan om te zorgen dat je woning op de juiste tijd warm genoeg is. Daarnaast is de T6 ook handmatig in te stellen via de thermostaat, de Lyric-app of Apple Home.

Daarnaast beschikt de Honeywell Lyric T6 over geotracking. Die functie kan je via de Lyric-app inschakelen. Vervolgens schakelt de thermostaat uit en aan als er een bepaalde afstand tussen je smartphone en de T6 is. Die afstand bepaal je zelf.

Design

De Lyric T6 en T6R hebben een ‘gestroomlijnd’ design. Ze zijn zwartgrijs en vierkant en zijn klein genoeg om in de palm van je hand te passen. De Lyric T6 is bedraad en moet daardoor aan de muur, de T6R is draadloos.

Beide uitvoeringen zijn in verschillende winkels te krijgen. De Lyric T6 kost 199 euro, voor de draadloze Lyric T6R ben je 249 euro kwijt.

Nest

Honeywell is niet het enige bedrijf dat slimme thermostaten uitbrengt in Nederland. Ook Nest belooft met zijn slimme Nest-thermostaten dat je energie bespaart. Vorig jaar bracht het dochterbedrijf van Google de derde generatie van de Nest-thermostaten uit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
Samsung superfabriek

Dit is het geheime wapen van de Samsung Galaxy Note 8 lees verder

Virtuele assistent

Komt Apple binnenkort met een Siri dock voor de iPhone? lees verder

Pokémon Go

Er is een nieuwe fysieke Pokémon Go accessoire, maar we hebben slecht nieuws lees verder

Draadloos opladen niet op tijd klaar voor lancering 2017 iPhones lees verder

Samsung Galaxy S8 Plus design

Samsung Galaxy Note 8 cases tonen design toestel lees verder

Google Daydream

Google komt met standalone VR headset Google Daydream lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters