Gelekte poster geeft sneak peek Honor 10

We weten al een tijdje dat de Honor 10 eraan komt, maar als we op officiële documenten af zouden gaan zou het toestel even goed niet bestaan. Dat is tot nu. Onlangs lekte er een poster van het toestel en het lijkt erop dat Honor er klaar voor is om de smartphone te gaan promoten.

Alleen de achterkant zichtbaar

Op de poster is een geheimzinnig glimlachende man te zien, die beschermend de Honor 10 in een hand omhoog houdt. Hij lijkt van alles over het toestel te weten, maar ons een kleine glimps te gunnen. Het toestel is helaas alleen van de achterkant te zien en er zijn verder geen pochende teksten over de specificaties.

Honor 10 poster

Vingerafdrukscanner aan de voorkant

We komen dus helaas niet veel verder met de poster, maar we weten in ieder geval nu wel dat de Honor 10 inderdaad met een dubbele camera an de achterkant komt. Wat we nu ook weten is dat er geen vingerafdrukscanner aan de achterkant is. Dit kan betekenen dat de voorkant een randloos design heeft gekregen met een in-display vingerafdrukscanner. Maar waarschijnlijker is dat de vingerafdrukscanner gewoon bij een fysieke homeknop te vinden is aan de voorkant.

Vooruitgang in design

Het toestel is verder te zien met een vrolijke print op de achterkant met blauw en paars in plaats van de gebruikelijke unikleur. Door de kleuren heen zijn witte strepen te zien, die de telefoon wat beweging lijken te geven. Misschien moeten ze de vooruitgang van het toestel symboliseren.

Onthulling Honor 10 volgende maand

Verwacht wordt dat de smartphone, net als veel andere Android toestellen dit jaar, uitgerust wordt met de welbekende iPhone X notch. De poster houdt deze voorlopig nog verborgen. Als het goed is zullen we het volgende maand weten. Het toestel zou op 15 mei gelanceerd moeten worden.

Via: PhoneArena

OnePlus 6

We zijn verhuisd naar WANT.nl ⚠︎ lees verder

Beste budgetsmartphones uitgelicht

Dit zijn de vijf beste budgetsmartphones van september 2018 lees verder

smartphone auto

OnePlus problemen met Waze app eindelijk opgelost lees verder

Samsung J2 Core

Ook Samsung stapt op de Android Go trein en komt met eerste toestel lees verder

Volgende week is het zover: lancering Huawei Mate 20 Lite lees verder

Sony

Sony legt uit waarom je zo lang moet wachten op je Android Pie update lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters