Gelekte poster geeft sneak peek Honor 10

We weten al een tijdje dat de Honor 10 eraan komt, maar als we op officiële documenten af zouden gaan zou het toestel even goed niet bestaan. Dat is tot nu. Onlangs lekte er een poster van het toestel en het lijkt erop dat Honor er klaar voor is om de smartphone te gaan promoten.

Alleen de achterkant zichtbaar

Op de poster is een geheimzinnig glimlachende man te zien, die beschermend de Honor 10 in een hand omhoog houdt. Hij lijkt van alles over het toestel te weten, maar ons een kleine glimps te gunnen. Het toestel is helaas alleen van de achterkant te zien en er zijn verder geen pochende teksten over de specificaties.

Honor 10 poster

Vingerafdrukscanner aan de voorkant

We komen dus helaas niet veel verder met de poster, maar we weten in ieder geval nu wel dat de Honor 10 inderdaad met een dubbele camera an de achterkant komt. Wat we nu ook weten is dat er geen vingerafdrukscanner aan de achterkant is. Dit kan betekenen dat de voorkant een randloos design heeft gekregen met een in-display vingerafdrukscanner. Maar waarschijnlijker is dat de vingerafdrukscanner gewoon bij een fysieke homeknop te vinden is aan de voorkant.

Vooruitgang in design

Het toestel is verder te zien met een vrolijke print op de achterkant met blauw en paars in plaats van de gebruikelijke unikleur. Door de kleuren heen zijn witte strepen te zien, die de telefoon wat beweging lijken te geven. Misschien moeten ze de vooruitgang van het toestel symboliseren.

Onthulling Honor 10 volgende maand

Verwacht wordt dat de smartphone, net als veel andere Android toestellen dit jaar, uitgerust wordt met de welbekende iPhone X notch. De poster houdt deze voorlopig nog verborgen. Als het goed is zullen we het volgende maand weten. Het toestel zou op 15 mei gelanceerd moeten worden.

Via: PhoneArena

Face ID gezichtsherkenning

iPhone X achterna: worden dit eerste Android smartphones met 3D-sensor? lees verder

Honor 10 officieel onthuld met dubbele AI camera lees verder

Moto G6

Motorola’s nieuwe Moto G6 en E5 toestellen zijn slimmer dan ooit lees verder

Galaxy Note 9 notch render

Dit is de Samsung Galaxy Note 9 met een notch lees verder

Apple iPhone Xs Plus 2018 iPhone X Plus

Nieuwe iPhones worden volgens analisten allemaal goedkoper lees verder

Samsung Galaxy S9 Red Bull Ring edition

Maak kennis met de Samsung Galaxy S9 Red Bull Ring edition lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters