Honor 6 en Honor 6 Plus krijgen Marshmallow-update

Honor is vandaag begonnen met zijn Honor 6 en Honor 6 Plus te voorzien van een update naar Android 6.0 Marshmallow

Honor 6 (Plus)

Honor 6 Plus
Honor 6 Plus

Iets meer dan een jaar geleden kwam Honor met de Honor 6. Het was het bedrijf zijn toenmalige vlaggenschip dat voorzien was van goede specificaties, voor niet veel geld. Een aantal maanden na de aankondiging van de Honor 6, werd de Honor 6 Plus aangekondigd.  Dit toestel was zoals de naam doet vermoeden groter dan de Honor 6, en had een aantal extraatjes zoals een aluminium rand maar was ook voorzien van iets betere specificaties.

Marshmallow

Vorig jaar maakte Honor al bekend dat zijn ex-vlaggenschepen een update gingen krijgen naar Marshmallow. Na een aantal maanden van bèta-testen, is de update er nu gekomen voor beide toestellen. Mocht je de update willen installeren, dan kun je hem zowel over the air installeren als door het updatebestand te downloaden naar je toestel. We raden je wel aan te updaten via de eerste manier. Het is zo veel makkelijker om de update te installeren en je zult geen bestanden verliezen.

Honor 5XEMUI

Bijkomend met de update naar Android Marshmallow is natuurlijk de gekende EMUI skin van Honor. Deze skin is heel merkbaar aanwezig, en zorgt ervoor dat je geen lijst hebt met geïnstalleerde applicaties. Als je komt van Android Lollipop op de Honor 6 (Plus) zul je een aantal kleine visuele veranderingen opmerken na de update naar Android Marshmallow te installeren. De update bevat geen extra functies die Honor zelf heeft toegevoegd. Wel zit de Doze-functie in Marshmallow waardoor je toestel minder energie zal gebruiken in standby.

BeschikbaarheidHonor 6 en Honor 6 Plus krijgen Marshmallow-update

De update is vanaf vandaag beschikbaar voor zowel de Honor 6 als Honor 6 Plus. Mocht je de update niet zien voorbijkomen, raden we je aan nog eventjes rustig te wachten. Het kan namelijk zijn dat sommige gebruikers net iets langer moeten wachten voor ze de update binnenkrijgen dan andere gebruikers.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

    1. Sebastien Debaenst -

      Als je echt niet meer kunt wachten kun je altijd het update-bestand downloaden van de Honor site en het manueel installeren…

Samsung Galaxy S9 en S9+

Samsung Galaxy S9 en Galaxy S9 Plus onthuld: iPhone X killer lees verder

LG V30S ThinQ

LG onthult slimmere versie LG V30: de LG V30S ThinQ lees verder

Sony Xperia XZ2

Sony Xperia XZ2 en XZ2 Compact gelekt: Sony’s volgende flagships lees verder

ASUS ZenFone Max Plus

Asus ZenFone Max Plus: Face Unlock en 18:9 beeldverhouding lees verder

LG K8 en LG K10: LG onhult nieuwe budgetmodellen lees verder

Gelekte renders tonen driedubbele camera Huawei P20 lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters