Honor 6 en Honor 6 Plus krijgen Marshmallow-update

Honor is vandaag begonnen met zijn Honor 6 en Honor 6 Plus te voorzien van een update naar Android 6.0 Marshmallow

Honor 6 (Plus)

Honor 6 Plus
Honor 6 Plus

Iets meer dan een jaar geleden kwam Honor met de Honor 6. Het was het bedrijf zijn toenmalige vlaggenschip dat voorzien was van goede specificaties, voor niet veel geld. Een aantal maanden na de aankondiging van de Honor 6, werd de Honor 6 Plus aangekondigd.  Dit toestel was zoals de naam doet vermoeden groter dan de Honor 6, en had een aantal extraatjes zoals een aluminium rand maar was ook voorzien van iets betere specificaties.

Marshmallow

Vorig jaar maakte Honor al bekend dat zijn ex-vlaggenschepen een update gingen krijgen naar Marshmallow. Na een aantal maanden van bèta-testen, is de update er nu gekomen voor beide toestellen. Mocht je de update willen installeren, dan kun je hem zowel over the air installeren als door het updatebestand te downloaden naar je toestel. We raden je wel aan te updaten via de eerste manier. Het is zo veel makkelijker om de update te installeren en je zult geen bestanden verliezen.

Honor 5XEMUI

Bijkomend met de update naar Android Marshmallow is natuurlijk de gekende EMUI skin van Honor. Deze skin is heel merkbaar aanwezig, en zorgt ervoor dat je geen lijst hebt met geïnstalleerde applicaties. Als je komt van Android Lollipop op de Honor 6 (Plus) zul je een aantal kleine visuele veranderingen opmerken na de update naar Android Marshmallow te installeren. De update bevat geen extra functies die Honor zelf heeft toegevoegd. Wel zit de Doze-functie in Marshmallow waardoor je toestel minder energie zal gebruiken in standby.

BeschikbaarheidHonor 6 en Honor 6 Plus krijgen Marshmallow-update

De update is vanaf vandaag beschikbaar voor zowel de Honor 6 als Honor 6 Plus. Mocht je de update niet zien voorbijkomen, raden we je aan nog eventjes rustig te wachten. Het kan namelijk zijn dat sommige gebruikers net iets langer moeten wachten voor ze de update binnenkrijgen dan andere gebruikers.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

    1. Sebastien Debaenst -

      Als je echt niet meer kunt wachten kun je altijd het update-bestand downloaden van de Honor site en het manueel installeren…

iPhone X Jony Ive

Jony Ive terug aan het roer van Apple’s ontwerpstudio lees verder

Microsofr Surface Phone

Opvouwbare Microsoft Surface Phone duikt op: Galaxy S9-killer? lees verder

Video en specificaties Samsung Galaxy A8+ (2018) gelekt lees verder

Samsung Galaxy S8 Samsung Galaxy S9

Je kunt de Samsung Galaxy S9 opladen met je… kleding? lees verder

Apple iPhone Xc iPhone X

Maak kennis met Apple iPhone Xc concept: goedkopere iPhone met bonte kleuren lees verder

LG signature Edition

LG Signature Edition onthuld: exclusieve smartphone met een twist lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters